Ay Caramba!En liten bild fran lordagen...

28 JUNI 2009

28 JUNI 2009 var en bloody höjdare.

Jag hade en rent utsagt SKITBRA dag hela dagen. Att fylla år en söndag är faktiskt ganska convinient för då kan man vara ute på lördag och forsätta firandet på söndan. Så himla uträknat.

Vi började kvällen (lördagskvällen alltså) hemma hos min kollega Melanie. Hennes flatmates hade anordnat en latin-themed house warming party. Jag, Anais och Doris gick dit, vi kände i princip ingen förutom Mel men vad gjorde väl det. Innan kvällen var slut kände vi alla där. Hursomhelst, stället var fullt med aussies och sen några enstaka människor från typ polen, tyskland, belgium, sverige och spanien. Lite roligt att de hade Latin-tema och den enda spansk-talande var Anais. Jag lyckades få på mej en poncho och sombrero som jag sen gick omkring med kind of hela kvällen.

Solen sken, sen regnade det, sen blev det blixt och dunder, sen mörker, sen började solen gå upp igen och när jag väl pallade mej hemmåt var det fullt dagsljus och jag såg soluppgången över Themsen på MIN FÖDELSEDAG. SÅ himla vackert!

Jag var hemma runt 7-tiden. AM. Erik var inte hemma då han vart på BBQ med sina kollegor (och sov borta) så jag la mej på soffan och försökte sova. Ja, det var ju lättare sagt än gjort. Solen sken in och det var superhett. Klockan blev 8 och jag började facebooka lite, i tron om att jag skulle bli lite tröttare och det blev jag så efter 8 am somnade jag, men när Erik kom hem runt 11 vakande jag igen och sen var det kört. Det gick inte att somna om.

Erik och jag käkade lyx-birthday-frukost som han köpt med och avslutade med double-choc Häegen Daz. Det blev lite slappning i några timmar, lite födelsedagssnack med familjen. Sen var det dags att dra ut igen.

Anais och jag skulle möta upp vår nya kompis Ben (som vi träffade på den franska workshopen) för en evening på Walkie i Shephard's Bush. Både jag och Anni var lite småsega och hade väl inte tänkt att stanna så länge men man vet ju hur det brukar bli. Vi var med och stängde stället runt 12-snåret. Det var så varmt, packat med folk men så trevligt. Vi drack en massa men det var som att vi svettades bort det för inte blev jag säskilt på lyset. Well, lite kanske men inte så farligt. Jag har däremot ingen voice kvar idag, det blev lite sång och dans så rösten är inte på topp. Men jag gillar't actually. Lite hes rispig röst. Kind of sexy!

Efter Walkie blev det pizza och sen hem. Klockan 1.45 am var jag i säng efter en bloody marvelous birthday.

happiness!

Teresa är väl allt för gullig, kolla in hennes blogginlägg:


http://chinni.blogg.se/2009/june/all-love-to-my-love.html?_tmp=2e8bd68ed07faf7a38aa1d29a3f3c986c43872ca

Jag saknar dej så!

tack!

Thank you, Gracias, Grazie, Danke, Tak, Kiitos, Merci


Kor och gott:


TUSEN TACK


for alla sms, meddelanden, telefonsamtal, och annat under gardagen. Jag hade varldens basta fodelsedag - en update kommer lite senare!


It's my birthday!

23 år today! :) Happy happy birthday till mej själv!

french workshop

Igar kvall hade jag tankt att ta det lugnt och slappa lite. Klockan halv 5 kom min kollega M-C till mej och fragade om jag inte kunde ta hennes plats pa en French Workshop. Jag tvekade lite men efter lite overtalande var jag pa. Sa jag och Anais drog ivag efter jobbet till Cravendish Sq for en evening med wine tasting, cluedo och cabaret. Det var skitroligt. Det brukar vara dess oplanerade grejer som man inte har nagra forvantingar for som brukar bli sa himla bra. Och sa var fallet igar ocksa.

Vi drack en massa vin, at en massa ost och croissanter och vi blev bada tva lite pa lyset. Vi hamnade pa en bar efterat med en av franserna fran workshopen och det blev ytterligare lite vin. Runt tva-tiden var det nog, vi pallade oss hemmat. Medans vi stod och kollade bussar gick det tva tjommar forbi och sa nagot om Michael Jackson och death, vi tankte inte sa mycket pa det utan fortsatte prata. Sen, typ 5 mins efter uppfattade vi vad de sagt: WHat did he say. Michael Jackson? Dead?

All tre tog fram sina high-tech mobiler och borjade googla, och dar stod det. The News of the Year. Men ar vi chockade? Inte riktigt. Och nu skyller de pa London-borna att de stressat Mr Jacko till sa manga koncerter att han fick en heartattack. Shysst! Blame it on us! Or Blame it on the sunshine maybe?! EH!

Hursom, jag akte hemmat efter det och precis nar jag gatt av bussen fick jag ett text fran Erik:

"It's Lillbro har. Kommer du hem inatt? Du kan val meddela mig sa jag vet in the future."

Oopsie, sorry bro'. Glomde bort, skont att man har nagon som haller koll pa en! :)

Idag har varit en hard dag, jag och Anais har vart sa sega, allt har gatt pa halvspeed. Och nu maste jag cykla hem. Det ar verkligen det sista jag vill just nu. Well well well, sluta klaga och get on with it.

tu tambien

U2 is booked. Lordagen den 15:e AUGUSTI 2009 pa Wembley Stadium. Det blir grejer det. Vi har nog de samsta seatsen pa hela arenan men vad gor val det. Os kommer det bli!Vi hade en liten diskusion pa jobbet, angende U2. I Spanien sager man namligen U-DOS (alltsa som om vi skulle kora med U-TVA) och vi non-spanishs tyckte det var himla skoj. For inte oversatter de nagra andra band typ Stones, eller Beatles, Spice girls- whatever, nej, det ar bara U-DOS som andras. Himla markligt. Anyway, sa kom vi ju pa dubbelbetydelsen pa U2 sa da blev det istallet for U-DOS, TU TAMBIEN (du ocksa). 

Muy divertido!  

skryt

Okej , nu skryter jag lite, men jag fick lite respons pa min insats forra veckan i Goteborg:

"Overall sending Kajsa as a Swedish speaking. She has done an excellent job, very professional attitude during the show and evening parties. We could send her to any workshop in London or tradeshow somewhere else with no doubt."

Ah, vad jag vart glad nar jag laste detta. Alltid lika roligt att vara uppskattad.


Årets badbrudar

Bland det första vi gjorde på kusten var att slänga oss i havet. Inte för att det var varmt i luften (för det var det inte) utan mest för sakens skull. Jag hade sagt till en massa människor att jag skulle bada och det gjorde jag. Jag håller vad jag lovar vad som än händer.

Kallt var det men härligt efteråt. Vi var i en gång till, dagen efter. 17 grader var det då, så lite varmare än dagen innan. Det var dock några brännisar i vattnet så man fick passa sig. Bildbevis nedan!


Jag kommer uppdatera mer om midsommar sen nar tiden finns.


Inga badkrukor här inte!

       

Jag hade ju glomt min bikini i London och bad mamma att plocka med sig nagra gamla fran Karlskoga. Det gjorde hon men oj, de gick ju inte att ha pa sig. Pa tok for stora. Sa jag fick leta pa mitt snyggaste underklades-set i gront och det funkade ju det med!


köttjuice anyone?

I love my brotha! Den här lilla noten fick jag imorse.

 

Jag hade nämligen tagit ut en matlåda ur frysfacket i tron om att det var soppa, men icke sa nicke, det var tydligen buljong. Så lillpalten böt lådor och skrev en liten lapp.

Så himla schysst, hade ju inte varit så kul att komma med buljong till jobbet!

Hon ar min

Den som kan sjunga den har (allts hela laten) for mej gifter jag mej med. Det har jag sagt ett tag nu. Helst vill jag ha tva stycken som tavlar om mej men som samtidigt sjunger. Och sen kan jag valja och vraka!


Well. Jag You-tubade denna igar och hittade det hemskaste klippet ever pa dem.
 
Okej, den som in the future kommer sjunga for mej (for visst finns det val nagon som kommer gora det) behover varken SE UT eller DANSA SOM G.E.S gor har. Ett plus ar om man INTE gor eller ser ut som dem!

anyways, jag vill bara fa laten uppsjungen. End of story.  
Raggsockar

   Pa campingar far man ga kladd hur man vill. I princip. Jag startade arets fashion-must have: RAGGSOCKAR i all kinds of shoes. Garna snyggskor! Sa simple, bara leta pa gamla socks (mina ar fran farmor) och sen dra dem upp over brallorna och se vips sa lackert det blir! (:

Varfor heter det raggsockar for? Nan som vet?


AC DC review on request

On request,  så skriver jag lite om hur koncerten med ACDC var. Jag fick frågan varför jag recenserat Britney och inte ACDC som faktiskt inträffade innan Britney. Jag kunde inte riktigt svara annat än jag inte haft tid att samla min tankar. Hmm. Lite halvtrue. Jag har varit väldigt busy lately men samtidigt borde jag börjat med ACDC instead of Britney. KAN MAN TYCKA. Men men, bättre sent än aldrig heter det ju va?!

Okej, here we go. Jag var alltså på ACDC i Barcelona, söndagen den 7:e juni 2009. Som det hårdrocksfan jag innerst inne är (oj, nu tog jag väl i lite) måste jag erkänna att det var en pretty cool concert. Mina förväntningar var nog egentligen ganska låga i och med att jag inte kunde utlysa mej själv som någon ACDC-expert. Några låtar (typ så många så att man lätt kan räkna dem på en hand (och då menar jag en hand med 5 fingrar och inget annat...)) kände jag väl till innan.

Koncerten började innan utsatt tid, vilket inte hör till vanligehterna. Ett plus bara där. Sen var det full ös i somewhat 2 timmar.


Vi stod ganska långt bak och vid ett tillfälle när jag nästan var avsvimmad på grund av all marujana-rök (farmor, det är inte så farligt som det låter...) blandat med svett så fick jag för mej att dra mej ner på plattan för att se lite bättre. Det var lugnt att ta sig fram i början sen tog det stopp, det var shock-block verkligen. Det gick inte att ta sig fram, jag försökte med att se oskyldig ut och le ursäktande: Mis amigos estan alli och så pekade jag frammåt. Ibland får man äl dra en liten white lie, eller hur? De devotade fansen ville inte släppa fram mej. Min taktik misslyckades, så jag stod där framme (well, mitten på plattan typ) en halvtimme kanske sen blev det på tok för varmt och väldigt trångt och man såg egentligen inte bättre där än där back där vi stod från början så jag trängde mej tillbaka och fick en massa onda blickar från rockersena för att jag igen störde deras holy moments. Enligt som svenska fansen (som jag precis läst om i Aftonbladet då ACDC kör i Sverige ikväll (las sondag)) är Angus Young större än självaste djävulen. Is that good or bad?


Back to my ACDC-concert, det var en himla ball concert för att de verkligen brinner för vad de gör. De är verkligen ett live band och man märker av att de lever för att spela så här. Även om de börjar bli lite till åren så funkar det.

Det enda lilla minuset som var (och det är på grund av min personliga smak) var alla dessa j*vla GITARRSOLON. Det var väl några korta solon i var och varannan låt och fine det går men at one stage var det inte nådigt. Det var ett gitarrsolo som höll på, jag skojar inte när jag säger att det måste varit minst 15 minuter långt. DET ÄR ungerfär 14 minuter för långt för min smak. Det är säkert jättekul att stå där själv och riva av ett sånt solo men som åhörare, nja inte ens lite fun.


Apart from that solo, så var det helt klart över mina förväntningar. Jag kan fortfarande inte utlysa mej som en  ACDC-expert (men jag vet att AC/DC star for AlternateCurrent / Direct Current, eh?!) eller devoted fan men jag har helt klart fått upp ögonen för den här typen av koncerter. Man kanske inte alltid måste vara ett devoted fan för att njuta av en koncert, jag ska minsann börja gå på fler gig och spelningar med band som jag inte känner till så bra för chansen finns ju att man upptäcker något fantastiskt som man annars skulle gått miste om, eller hur?


Så, ACDC klår Britney med hästlängder. NO DOUBT ABOUT IT.


Äkta vara vs fake vara.

Olympiastadion i BCN vs O2 Arena i LON.

Live vs Playback.

Rock vs Pop.


Which one would you choose?


Oh btw, min favvolåt (som jag inte visste var en ACDC-låt) är helt klart It's a long way to the top (if you wanna Rock'N'Roll. Så nu vet ni det!


   

Ta av dej din truckerkeps!Snook - Mr Cool


Den gamla låten hörde vi på radion häromdagen. Nostalgi. Jag vet inte exakt när den var populär men det var några år sedan. En sommar, för jag hade den i mp3'n när jag sommarjobbade på posten och sprang i trapporna i Ekeby. Det var tider det...


Kex

Hur uttalar man KEX? För mej är det helt natural att säga KEX med K-ljud. The Gothenburgers säger KEX som CHEX eller möjligtvis KJEX... med SJ-ljud i alla fall. Det blir ju så fel. Tänk om jag skulle uttala mitt namn med SJ-ljud... SJAJSA... CHAJSA... ni hor ju hur completely fel det blir...

Anyway. Jag gillar goteborska i alla fall. Aven om man sager TJEX! :)


C-day!

På onsdagen checkade jag ut på hotellet, och flyttade in hos Carro på Friggagatan. Jag var lite tråkig till att börja med då jag var tvungen att jobba på min sales report men frammåt lunch var jag klar och vi drog oss in till stan för lunch på Tintin. Där dom har (enligt Carro) the best kyckling-mackor there is. Dom var man ju bara tvungen att testa. And I can confirm, they were bloody marvelous goda.

             

Alltså, vad jag saknar att gå på kafeer. Det är helt sinnesjukt. Jag saknar dom här personliga kafeerna där man kan sitta for hours och bara softa. Visst, dom finns i London också, men då är de som stora kedjor typ Starbucks, Cafe Nero, Costa Coffee etc. Och dom stänger oftast runt 18-snåret. Vill man vidare sen måste man ju dra till en pub och det är inte alls samma grej tycker jag. Nej, mer kafeer till London-borna.

Anyway, vi satte oss på ytterligare ett kafe lite senare efter att ha strosat runt i Haga och Linne. Fröken Olsson tror jag det hette. Ekologiskt ställe där allt var eco-friendly.

Där hände dagens finest:

I’ll explain. Vi (jag och Carro alltså) stod i kö och kunde inte riktigt bestämma oss vad vi ville ha. Kladdkaka, Morotskaka, Muffins, Kanelbulle, Kärleksmums – listan kunde göras lång. Till slut sa jag till Carro att hon skulle beställa åt mej så att jag kunde koppla upp min dator så att jag kunde skicka min rapport till min boss). Jag ville ha en kladdkaka och en diet cola. I sista stund ångrade jag mej och ville ha en kanelbulle och en diet cola istället. Okej, sa Carro. Det fixar jag. Hon kom tillbaks med en muffins och iste till sig och en kladdkaka och dietcola till mej. Fair enough. Vi började äta och tänkte inte så mycket på saken förrän kanske en halvtimme efteråt (när allt var uppkäkat) då jag kom på att jag inte alls skulle haft en kladdkaka utan en kanelbulle.
Då hör det till saken att vi suttit och pratat om hur god kladdkakan var och hur ekologisk gjord den var osv, men ingen av oss lade märke till att vi beställt fel.Varken jag eller Carro. Det var lite snabba svängar där så numera när vi säger kladdkaka menar vi kanelbulle och vice versa.
Det var roligt i alla fall att ingen av oss greppade the mistake förrän way afterwars…

      
kanelbulle?             kladdkaka?                     
Svart att urskilja, dom ar ju lika som bar!

På kvällen sen tog jag av mot centralstation för att säga hejdå till en av mina vänner från mässan och sen bar det av mot Tintin igen för ytterligare en fika. Denna gång med Carro och Robbie från lördagen. Vi satt väl där tills att det stängde runt 22-tiden, sen blev vi lite hungriga men upptäckte ganska snart att det mesta var stängt och 7-11’s mat var inte så lockande. Så vi drog hem till Robert, han lagade omelett och vi spelade ett parti plump till klockan sent på kvällen. Jag vann inte så det behövs en re-match där.

Competitive-Kajsa is not satisfied med en andra placering…

SECOND DAY

Tisdagen började lugnt. Många inklusive mig själv var lite trötta efter gårdagens bravader så de första mötena var lite sega men efter sisådär 10 koppar vatten var man med på banan igen. Den här dagen hade jag väldigt mycket möten med touristboards över hela Europa och det var väl sådär halvkul. Det känns som om jag pratade med varenda liten ort i hela Frankrike. Väldigt mycket dötid på det men men lite av det var mitt fel då jag bokade in några av de mötena själv.

På kvällen var det happenings igen. Samling kvart i sju i hotellentren för transport till hamnen och sen båt till Elfborgs fästning för midsommarcelebrations swedish style. Min chef hade åkt hem redan så jag hängde lite med några av våra top clients. Trevligt som alltid. Vi käkade midsommarmaten, drack någon snaps, lyssnade på den evigt sjungande Bellman-kopian (som vi helst velat skjuta) och sjöng med i en och annan snapsvisa. Helan går på engelska översätts Hell and Gore. Det tyckte jag var lite divertido.

Efter maten var den meningen att det skulle vara dans runt midsommarstången tillsammans med sånt där hembydgsfolk från ja gud vet var, nån hembygdsgård. Och visst, folk dansade med dem och sjöng och tjoade. Vi andra, satt uppe på fästingens kullar och kollade solnedgången, drack lite bubbel och snackade skit typ. Vi lyckades till och med få upp lite dessert och några extra flaskor öl. Det med ölen var lite off the record, för man fick egentligen inte ta med sig flaskorna runt men Kajsa har väl sina knep och lyckades flörta till sig en massa bira under the condition att alla flaskor skulle tillbaka till köket. Sure thing.

       
Vi satt där tills att solen gått ner (vi hade himla tur med vädret), då blev det lite kallt så vi tog första bästa båt back till hamnen. Väl där hoppade vi på bussen till hotellet. Lite på lyset var vi väl redan här och jag tror att vi var ganska hödljudda i bussen. Jag tog en del bilder med kameran och jag kan nästan höra ljudnivån när jag ser dem. När vi kom fram till hotellet åkte vi upp till heaven 23, högst upp i the west tower och forsatte där. Klockan blev sent, inte allt för sent, men sent nog för att jag missade frukosten dagen därpå.

     
det kanske sparade ur lite....

Shoot, another missed hotel breakfast.

FIRST DAY

Måndagen var första mässdagen. Gick hur bra som helst. Jag tänker inte skriva en massa boring stuff om den utan vi kan fokusera on the happenings afterwards instead.
Runt 19-snåret på kvällen bar det av med hela gänget (buyer and suppliers) till Rondo för lite middag. Det var inte free seating utan när vi kom in i entren fick alla en varsin broschyr med nån form av turstattraction i Götet. Man skulle sen sätta sig vid det bordet när man hade sin attraktion. Jag hade trädgårdsföreningen or something like that och hamnade med en massa trevligt folk från Grekland, Ukraina, Schweiz, Norge, Belgien och Sverige.
Maten som erbjöds var hallibut (flundra) och shelfish risotto. Jippi. Kajsa loves fish & seafood. NOT. Som tur var var det en kille vid mitt bord som inte tålde skaldjur så han bad om något annat så jag körde på samma visa. Excuse me, jag tål inte heller skaldjur. Det var lyckat. Jag fick in oxfile och klyftisar istället. Det kallar jag rutin.
När middagen sen var över var det dags att i lag (samma folk som vi satt ihop med) köra tre-kamp på Liseberg. Och efter det var det attraktioner som gällde. Jag fick med mej Quim (min chef) upp i Balder och jag har bildbevis på det. Jag hade glömt hur kul den var. Helt amazing. Det var en jättelyckad kväll som avslutades på en bar precis på hotellet, Incontro. Där hade vi free drinks och prisutdelning. Mitt lag vann.

Behöver jag säga mer!

GBG BY NIGHT

Efter 2 dagars hårt arbetande på Citybreaks har jag nu kommit till kusten för midsommarfirande med familjen. Jag har varit lite slö på att uppdatera så jag gör det nu. I skrivandets stund är det kind of natt, jag ligger i överslafen och skriver på min sales report men just nu har jag en liten break. Herregud. Jag har jobbat på den hela dagen more or less. Och än är den inte klar… Så vad har hänt sen sist?

Jo, på lördagen var jag lite slö eftersom jag vart uppe så tidigt så jag tog mig till mitt hotell och vilade lite. Sen på kvällen mötte jag upp med några clients/kompisar som också var i stan av samma purpose som jag. Vi käkade middag på en italiensk restaurang vid hamnen, sen drog vi vidare ner till hamnen.
En kompis-kompis-kompis hade en båt där så vi crashade den. Well, innan vi gick dit var vi tvungna att springa förbi 7-11 för att fixa lite soda. Det blev en sandwichglass också. Som jag frossar i svensk glass och bakelser av alla slag…

Hursomhelst, vi på båten en några timmar. Den var mitt i hamnen, precis vid operan och vi satt där och sippade drinkar ur sugrör. Alla som känner mej vet att jag alltid dricker dricka/drinks/vin/ öl/you name it med sugrör… behöver jag förklara why? Vi tar det en annan gång…

So, vid ett tillfälle gick jag av båten, kommer inte ihåg anledningen men anyway. Jag gick lite på bryggan och vips kom det upp ett sälhuvud mitt bland båtarna. Gissa om jag blev paff. Okej, det var väl inte första gången jag såg en säl. Absolut inte. Men jag väntade mej inte att se en så nära land mitt i hamnen. Jag tror dock att jag skrämde honom för han försvann sen och syntes inte mer den kvällen. Eller natten kanske det var. Hmm.

När vi var trötta på båtlivet blev det en liten tur på stan för att uppleva Göteborg by night. Oh what a night. Vi gick till ett place, som jag tror heter Hamngatan, sen till ett annat som jag inte har en aning om vad det heter men ligger i närheten av avenyn. Anyone remember the name? På detta second place som jag inte kan namnet på stannade vi i timmar kändes det som. Jag var inte så på lyset, lite kanske men inte så farligt. Jag lyckades i alla fall med att snubbla i trappan och landa mitt på ett trappsteg. Med båda knäna. Aj. Aj. Aj. När jag vaknade på söndagen hade jag så fruktansvärt ont i benen att jag var tvungen att ringa mamma och fråga hur det fungerar med vårdcentralar på söndagar. Är de öppna or not. Hon sa att det enda stället jag kunde gå till var akuten och jag kände väl att det skulle vara lite väl drastiskt så jag lät det vara. (Nu känns allt bra så det var ingen fara på taket… just to let you know…)

Where were we? Jag kom av mej lite där. Jo, på den andra klubben även om jag hade ont i benen så hindrade inte det mej då. Jag och min nyfunna kompis Robert (som jag nu ska börja kalla för Robbie, är det lugnt Robbie?!) hade en del halv-idiotiska utmaningar för oss. Bland annat skulle vi leta ut åt varann vem den andra helst av allt inte ville dansa med och när vi väl hittat den personen skulle vi gå fram och säga något till den. Eller något sånt. Jag kommer inte riktigt ihåg men roligt var det. Och det är ju det som räknas eller hur?
Sen helt random drog Robbie och jag blev kvar med mina andra nyfunna friends from Gothenburg. Ställe nummer 2 stängde och vi var due till att dra till ett tredje ställe. Och visst jag hamnade på ett tredje ställe men kom bort från de andra och då vart de inte lika kul längre så jag fick för mej att gå hem till hotellet. Without knowing where I was och med onda knän började jag gå. Vid den här tiden var det fullt dagsljus och massa folk på gatorna så det var no problems att hitta tillbaka till Gothia Towers. Jag gick un poquito fel i början, helt fel direction to be honest men sen vände jag och hittade till Liseberg and then from there I was home.

Klockan 5 på morronen.
Kind of.
Oh What A Night.

Söndagen var lugn. Really lugn. Jag åt middag med min chef som anlände från Spania på ett place som heter Dinner 22. Nice place nära hotellet. Vi gick igenom lite angående mässan över några glas vin och lovely swedish food. Sen tog vi en prommis geno stan innan det var dags att knoppa. Early night this night.

I'm lovin' it!

JAG VILL BO I GÖTEBORG! I love this city. Det är första gången som jag verkligen upptäcker stan. Jag menar, jag har ju varit här innan men då har vi antingen fokuserat på Liseberg eller någon koncert. Detta här ÄR första gången som jag helt själv lär känna stan and I LOVE WHAT I SEE.

Om jag flyttar tillbaks till Sweden så blir det banne mej till Götet.

göteborg

Framme i Göteborg! Sleten som attan men vad gör väl det. I love it! I LOVE SWEDEN! Skönt att vara på hemmaplan i några dagar. För dom som inte vet så är planen som följer:

Lördag-Söndag: Chill i Gbg
Måndag-Tisdag: Attending Citybreaks på Svenska Mässan
Onsdag-Torsdag: Mer chill i GBG med Caroline Pihl
Torsdag-Söndag: Midsommarfirande i Strömstad/ Tjärnö med family and friends.
Söndag kväll: back to Londres.

Erik kommer också hem, fast först på tisdag. Men det blir första gången sen jul då vi är hemma (well, i Sverige) at the same time!

Resan gick bra. Jag lämnade lägenheten runt halv 3 am (english time) och gick ner till busstoppet på Garret Lane. English tfl's journey planner ska det komma nattbussar (N44) var 20:e minut på nätterna mellan fredag och lördag. IN MY ASS!! Jag väntade minst 45-50 minuter där nere och det är inte första gången det händer. Teresa och jag fick ta taxi en gång för att inte dom bloody bussarna kommer som utlovat. F*cking frustrating är vad det är. Till slut kom bussen och jag åkte till Victoria Coach Station där jag hoppade på Terravisionbussen till Stansted. Vid den här tiden på dygnet hade det redan börjat ljusna så det blev inte så mycket sömn på bussen. Lite dock, fram till Liverpool Street. Där gick det på en massa mer folk så vi fick trängas un poquito men men det gick bra. 

Väl framme på Stansted, klockan typ 5.00 am så skulle jag lämnade av vi väska i baggage droppet. Jag köade i kanske en halvtimme. Helt sjukt mycket folk så tidigt en lördagmorron. I alla fall, jag köade och när jag kom fram så säger människan behind the counter att:

"Du ska ju till Gothenburg du ska till baggage drop F, det här är G."

MEN HALLÅ!!! MEN SÄG DET INNAN DÅ. FIXA LITE MER INFO PÅ PLATS. Jag blir då arg på Ryanair. SÅ HIMLA OORGANISERAT så det finns inte. jag kunde ju inte stå där och fightas för jag vet sen tidigare att det tjänar inget till så jag gick till baggage drop F och köade igen.

Vilken tur att jag hade tid. Security-checken gick fint. Jag köpte lite frukost men var för trött för att käka den på en gång så det blev lite färdkost på flyget. Jag lyckades faktiskt sova en del, vid ett tillfälle vaknade jag till och insåg att människan som satt brevid mej inte satt brevid mej anymore. Hon var väl på toa eller något men hon hade alltså klättrat över mej för att jag sov. haha. Jag vaknade till när hon klättrade tillbaka. Oj, så det kan gå. Jag brukar aldrig annars kunna sova på flyg, speciellt inte när man sitter i mittgången. Men jag var väl så exhausted att jag inte kunde motstå.

Det blev en crashlandning som vanligt. Alla som flygit mer Ryan vet men vi landade innan utsatt tid. Inte så konstigt när de beräknar en flygtid på 2 timmar och en kvart när det i själva verket bara tar 1 timme och 40 minuter. Ytterligare ett av Ryans ugly knep.

Vi landade på City Airport. En liten lada i bushen. En halvtimme senare var jag på Nils Ericsson terminalen och nu har jag precis kommit tillbaka hit från en lite shoppingtripp i Nordstan. Lovely!

Mer uppdatatering kommer sen. Ska gå och köpa mej ett Aftonblad och en kanelbulle nu tänkte jag.

Ciao belli!trött

JAG ÄR SÅ TRÖTT. Hela veckan har varit HEKTISKT och idag har varit helt INSANE. Fredagar brukar annars vara lugna men idag, my god, det var inte nådigt. Sen känns det alltid så, I guess, när man ska vara borta från kontoret. Nu är det ju bara en vecka men hey det är nog länge det.

Nu har jag i alla fall fixat min packning more or less. Piu o meno. Lite småtjafs kvar som måste plockas i men annars är jag så gott som klar.
Jag borde väl gå och sova några timmar men det känns lite onödigt då jag måste palla mej upp ganska snart ändå.

Flyget till Götet går klockan 7 am imorrn bitti, vilket gör att jag bör åka hemifrån vid 3-snåret. Och det är om 3 timmar...

Don't wanna think about it. Hursomhelst, jag ska vara vaken tills att Ebo kommer hem tänkte jag sen kanske det blir någon timmes sömn. We'll see.

Goood night!

vänner av guld


playback britney

Jaa vart ska man börja? Britney Spears Circus. Hmm. Mina förväntningar var pretty låga och det var väl ganska tur för det var inte mycket att hänga i granen.
Don't get me wrong, jag ångrar inte att vi gick dit, det var ballt. Vi hade bra platser, ganska högt upp men scenen var i mitten så man såg skitbra. Det var en show med stort S men Britney herself bjöd inte mycket på sig själv. Inget mellansnack, inget peppande med publiken, bara en massa playback nummer och lättklädd dans.
Hon har verkligen ändrat stil. Det är lite sjukt när det sitter små ungar på 7-8 år med sina mammor och skriker åt en jättelättklädd Ms Spears som spelar så mycket på sin body och sexuality. Vi satt och diskuterade jag, Alejandra och Xabi att det är väl kanske så man gör när karriären börjar gå utför, använder bodyn alltså.

Britney är for sure mer av en skivartist än en liveartist. No doubt about it!

Anyway, vi hade det roligt ändå. Jag och Alejandra var tacky-klädda och vi hade inhandlat ett gäng (100 to be precise) glowing bracelets så vi ruled the arena.

Bäst var 'Everytime' var jag tror att Britney faktiskt sjöng på riktigt. Sämst var allt detta circusinspirerade tema. Det är bara så spookey med circus, clowner och dvärgar. Det har jag alltid tyckt och kommer nog alltid att tycka.

Vi lyckades få sålt var sista biljett btw, till el niño britney, aka Carlos. En liten britneyboy som började gråta när han såg Britney. Helt insane.

Nej, nu ät det dags att sova. Bilder kommer imorrn.

happy britney day!

Ikvall ar det 100 % Britney som galler. Jag har lyckats hitta en res-rutt, aven om de flesta t-banelinjerna ar suspended sa ska jag nog kunna ta mej till o2. Nu ar det dags att byta om till the tacky outfit och sen bar det av.


Forvantningarna ar saaaa hoga (hmm, or not?!) men det kanske ar bra med laga expectations alltsa, da blir man inte besviken i slutandan.


Anyway, en lite recension kommer sen. I promise you that.


tube-strejk

Det är official, från och med idag klockan 19:00 till någon gång på fredag är det strejk på tuben. Das ist nicht spass! Speciellt inte när man ska från Chiswick i zon 3 i väst till o2arena i zone 3 i öst... tydligen går river båtarna så man får väl hoppa på en sån maybe baby.

hemma igen

Då var man tillbaka igen efter en liten tripp till Spanien. Jag sitter nu, lite som i koma (kom hem runt 2 pm inatt), och lyssnar till tvättmaskinens dunder blandat med Eriks TV-spelande. Jag är så trött men måste verkligen packa upp och tvätta en massa. Resten av veckan är fullbokad med Britney-koncert imorrn, middag och drinks på torsdag och sen bär det av till Sverige igen tidigt på lördag morgon så the conclusion is that I need to get my a** up and do the shit today.

Orkar verkligen inte.

Jag vill sova.

ikea

Jag drog med mej Ebo till Ikea igår kväll. Vi hade ju en massa giftvouchers som vi ville bli av med och samtidigt behövde vi en massa saker så det passade himla bra med ett Ikea besök. Vi åkte till den som är Wimbledon (ganska nära oss) och kom inte hem förrän halv 12 typ. Bäst av allt var kanelbullen på fiket och Kajsa-gardinerna! NEJ, SKÄMTA BARA. Allra bäst var vår nya våg som hette KILÅN... det tog mej ett tag innan jag fattade. Erik som är så clever greppade ju på en gång men jag hade ett blonde moment tror jag. Haha.


kajsa-curtains

 

Endast 28 pund! What a bargain! Everybody needs at least one pair of Kajsas!

vad har hänt?

Sen sist? Jo, Malin och Jenny kom och åkte tillbaks igen. De kom i torsdags och stannade tills igår. Trevligt som alltid med lite besök. De bodde hemma hos Erik och mej och det gick hur bra som helst.
På torsdan när de kom gjorde vi inte så mycket. Vi chillade lite hemma, jag hade jobbat hela dan och de hade rest hela dan. Och det var varmt ute så vi var allmänt trötta.
På fredan jobbade jag (tråkigt) men Malin och Jenny pallade sig iväg i värmen till Tussauds och The Eye. Vi möttes hemma på kvällen och Erik lagade middag åt oss. Lyx!
Lördan, hmm, vad gjorde vi då? Jo, jag jobbade igen... sen var det hem och byta om för att dra på bbq hos min kollega Javi som just köpt hus. Malin å Jenny hängde på och vi spenderade kvällen i Ealing broadway med mina kollegor. Too many drinks som vanligt och det spårade ut lite på kvällen men men det är smällar man får ta.
Söndagen var i shoppingens tecken. Hela dan. Camden och Oxford Street. I värmen. Vi var helt exhausted (och ganska så mycket fattigare) efter den dan. Men oj, vad roligt det var att shoppa loss!
Igår morse åkte de två besökarna hem. Dom kom med flyget den här gången :).

Välkomna tillbaka brudar!

dålig uppdatering

det är det här va? Det får det minsann bli ändring på! :)

RSS 2.0