TÅRTA, tårta och ännu mer TÅRTA!
BRÄNNA!

Lika fint väder idag om inte ännu varmare, jag har varit i wandsworth's alla parker, och rostat mej själv i tube-klänning, vilket resulterade i röda ben, armar och axelparti, medans mage och övre lår still är kritvita, men hey vad gör väl det...

Jag har försökt igen att fota mej själv genom spegeln, det går sisådär, men man kanske ser lite av mina röda-vita ben?


SOL 30+

Medelhavsvärme idag, 30 grader och en massa sol, inte dåligt för annars så 'regniga' London!

I've got mail!Jag har fått brev, ett A4 (som jag tror är från Lovartsvägen) och som jag inte tänker öppna förrän på måndag för det lutar väl åt att det är ett birthdaykort possibly?!

Fint va?

Semesterplaner!

Jag har tagit ett beslut. Äntligen.

Semester i två veckor i september, 11-26 September 2010. Vad blir det då? Jo, afrikaguiden som jag inhandlade förra veckan har gjort sitt och lyckats övertala mej. Så, valet föll på Kenya.

13-21 September blir det Kenya, Watamu, närmare bestämt, 20 kilometer från Mombasa. Tanken är att stanna på resorten några dagar och sen ge sig iväg på safari, och kolla in the big 5.

Reskompis blir Giorgan, det ni, oväntat va? Men vi kan nog ha kul ihop, annars får jag väl stanna på savannen och umgås med djuren, djurvän som jag är!

Det blir säkert några dagar i Milan också, eftersom vi flyger därifrån.Åh, nice med planer och något att se fram emot.


BOCANEGRA

Veckans footie-hunk: Carlos Bocanega, USA.


(bild från sportingheroes.net)

Jag hejar på US imorrn, det hör inte till vanligheten, men jag hoppas de går vidare och jag hoppas att de gör att England inte går vidare.

Imorrn klockan 15h00 börjar det! Spännande!

DOLCE GABBANA CALCIO

Remember this, de italienska simmarna, som posade för Dolce Gabbana. Nu, lägligt till VM har de gjort de igen, inte simmarna alltså, utan D&G.

Featuring Di Natale, Marchetti, Criscito, Iaquinta & Marchisio.HOT HOT HOT- 5 of Italy's hottest players. Jag bara älskar Dolce Gabbana's nya Calcio (fotboll) Advertising Campaign.

Mer bilder finns här.

Nu börjar matchen mellan Italia and New Zealand. Vem hejar vi på? Heh, inte kiwisarna i alla fall. COME ON RAGAZZI!

Inte ett öga torrt!

Jag har suttit och streamat kungabröllop för hela slanten. Jag har sagt det förrut, tacka gudarna för SVT. De gjorde att vi utlandssvenskar fick möjlighet att se denna fantastiska happening. Gissa om man är stolt svensk nu, vilket arrrangemang och vad vackert det var. Stockholm visade upp sig från sin bästa sida. Nu har man hemlängtan så det bara skiker om det.

Kungens tal och kupp till Silvia var rörande, så även Olle Westlings tal, otroligt gripande. Men bäst var Daniels tal till Victoria, det fick mej att börja böla. Jag vill också gifta mej med en prins nu. Är Carl-Philip available? Han är ju annars pretty handsome, kanske han är min future husband?Tänk jag satt där från klockan 3 (vår tid) till efter midnatt och kollade in allt. Nästan i alla fall, var tvungen att see Danmark spöa Kamerun, men det var på TV'n och bröllopet på datorn. Man kan se två saker samtidigt.

Egentligen missade jag själva vigseln eftersom jag var på sjukan men lyckades hitta lite småklipp och nu tittar jag på den i sin helhet, igen på underbara SVT play.(bilder från SVT)

World Cup!

Åh, I love the fact att fotbolls-VM har börjat. Det är sån underbar stämmning här i London. I och med att det bor så mycket utlänningar här blir matcherna mer intressanta och gravallvarliga. Överallt hänger det flaggor och folk bär nationst-shirts (även myself - fast vi inte är med måste man ju supporta sitt land, vi värmer upp inför nästa VM, eller hur?!).

Jag hejar på Italien. Och Argentina. Och Danmark. Inte England, men USA. Och nu också Uruguay.

Bäst med fotbollsVM är dock spelarna, so many good looking ones, ja och en del not so good looking också men vi bortser från dem. Min goda vän Evelina borta i Oslo kör med något som heter 'veckans babe'. Det börjar jag med nu också, men det ska kallas 'veckans babe world cup edition'. Först ut blir min nya favvo - och kanske blivande husband (för vilken gång i ordningen?!), anyway.

Fotbolls-VM, vecka 1, babe numero uno:

DIEGO FORLÁN (URUGUAY)


Milano!

Var ju i bella Milano i helgen. Träffade Giorgan för första gången på länge och det var trevligt, riktigt trevligt faktiskt.

Jag hoppas verkligen vi kan hålla kontakten och vara kompisar för vi har faktiskt gjort väldigt mycket ihop och om man fokuserar på de bra sakerna så har vi haft ganska kul ihop också genom åren.

Eftersom jag varit i Milano x antal gånger tidigare så blev det inte så mycket sightseeing denna gången.

Fredag
Arrival ganska sent med Alitalia (första gången!), drinks med amici, hem till Guintellino.

Lördag
Tripp till Varazze, längs kusten, nära Genova. Lite sunbathing, lunch och pingispel på la spiagga. Jag vann inte pingisen, jag ledde med 10-4 men förlorade med 17-16. Mannaggia!
Efter lunch åkte vi till Seravalle Outlet och efter det middag och fotboll på Guintellino med italienska favorites!

Söndag
Bjöd på finfint väder, motorcykeltur genom Milano, lite strolling along the streets, getting sun, pizza längs kanalen, sen flyg back to Heathrow.

All in all - very very bella trip! Kan göras igen, I like Milan!

Schedule

JUNE

11-13
Milano

15
Trade night på Dungeons

18
Beer and Fottie Night

22
Trade night på Tussauds

26
Midsommarfirande i Hyde Park / Full Moon Party / Pre-birthday party

28
My birthday

JULY

2-4
Clients coming over

8-10
Flytt och utflytt, fran Wandsworth till Hammersmith

Mitt Juli
Mamma & Pappa på besök - dates to be advised

11
F1 på Silverstone - farsan ska vi gå?

27-31

Karlskoga - Putte in the Park

AUGUST

2-31
JOBB...

När oh när blir det semester i wonder?


MILANOÅker till Milano, spontantripp över helgen bara. Kul!


FUTURE Husband... igen!

Jag vet, om man kollar igenom alla mina inlägg så skriver jag alltid om future husbands, är det inte Timo Räisänen, så är det Olly från X-factor, Björn Gustavsson eller Mads Mikkelsen... men they are over and done with. Nu gäller Lars Vaular, min nya 'man'. Norsk rapper som jag (och Anders nu också - för jag har tvingat honom att lyssna) lyssnar och shake-ar till enormt.

Detta är bra gym-musik och dans-musik!

'Solbriller på' och 'Rett opp og ned' is the shit! Solbriller är egenligen bättre men den andra har bättre video. Eller neeei, båda är coola videos.

Bara SPORT

Final nu.

Let's beat the crap out of the Spanish!


Jag är på hugget, detta ska bli en sportsöndag hör och häpna. Igår var det inlines för hela slanten, Idag har jag redan vart på gymmet (eftersom det är mulet...) och kört stenhårt i dryga timmen, sen gick jag en runda och nu är jag hemma och kollar tennis.

Go Söderling Go! (eller som de säger på BBC: Soooederleeeng)Svenska flaggan är redo, Sverigetröjan på - det är ju trots allt nationaldag också och då ska vi bara vinna!
Btw, farsan - F1 på Silverstone går av stapeln den 11:e juli, om ni kommer som flytthjälp kan vi dra dit, du och jag! Mamma kan gå på musikal en Erik... gooooood idea!?

CATCH ME IF YOU CAN

BÄST JUST NU, beroendeframkallande så in i bomben. Lyckades inte hitta en download så jag var lite laglig och köpte på iTunes.

Adiam Dymott feat. Björn Dixgård - Catch Me If You CanKEBABPIZZA!

Mmm, så god!Något som bara verkar existera i Sverige. Kebabpizzan!

Kanske borde slå slag i saken och introducera den i UK, jag kan inte tänka mej att det blir annat en succe.

Unskyld, beklager, sorry, förlåt

Jag ber om ursäkt för att jag inte kommer ihåg namn.

Unknown i below inlägg heter inte unknown utan Jens. Nu vet ni det.

RSS 2.0