Spot on!

 
 
Hittade denna i ett gammalt facebook-meddelande och den är verkligen SPOT ON!

BCN2013 Swimming Championships!

Helgen har inte varit helt kass ändå, jag är vid gott mod. En av anledningarna är att jag fick ta i biljett till sim-VM som under dryga 2 veckor huserat uppe i Olympiabyn. I lördags gick på jag kvällspasset mellan 18-20h00 i Palau St Jordi och satt på första raden precis där simmarna kom upp på 'banan' när de körde 50-meters-loppen.
 
Otrolig stämmning och en jättekul upplevelse, även om jag inte såg Ryan Lochte på nära håll (men tydligen är han rätt bäng i kolan så då känns han inte så snygg längre, eller vad säger du Teresa?)
 
Jag såg dock en massa andra manliga (och kvinnliga) simmare på nära håll, bildbevis nedan. Vi fick se ett världsrekord, några mediokra svenska insatser (men jag hejade ändå!), en gråtande braziliansk vinnare, lyssnade på ett gäng nationalsånger (bland annat den danska), översatte en del länder till en spansk familj som satt brevid... ja, det var kul helt enkelt!
 
Innan nördbrillorna kom på!
Heta simmare nedan.
Som sagt, nära nära.
Heja Sverige!
Världsrekord av en lettiska. Eller litauiska. Då sprangs det runt med World Record-flaggor inne på arenan.
Spanska fans. Dock var fransoserna snäppet värre och högljuddare (heter det så?)
Utanför, efteråt.
Jag var så pepp igår kväll att jag ville gå idag, söndag, också. Men tyvärr var finalpasset slutsålt och de enda biljetterna som fanns var till morgonpasset (10h-12h) - så jag gick på det, endast 6€ och då satt jag lite längre upp. Det var lite samma feeling idag, mycket mindre folk hence why biljetten var ut-read men det som var special idag var att det var lagkapps-kval. Det är alltid kul. Det gick inget vidare för Sverige men hey, det var roligt att vara på plats ju!
På vägen ut hittade jag ett sponsortält för Nikon där man fick ta bild som om man simmade i en Barcelonabakgrund. Troligt va?
Är det för sent att bli proffssimmare vid 27 år ålder?
 

#SADFACE

Lite fejkad, men jag är ledsen. Min Betsy, mitt liv, är paj! Det är inte kul. ALLS. 
 
Och nu börjar det falla glasbitar ur phönen. Ring mig inte, då kanske jag skär upp kinden eller örat! Haha, en ny fuktion för telefonen. Inte nog med att den går att ringa med, skicka sms, internetta, fotta, lyssna på musik, kolla på film, skriva mejl etc, man kan raka sig också! :P
 

Bra helg, va?

Lördagen började bra. 
 
- Det var molnigt (enda dagen på veckan som jag tänkt sola och det är MOLNIGT)
- Poolen på gymmet var 'stängd' - den är aldrig stängd annars!
- Glömde handduk hemma, när jag skulle gymma!
- Jag fick fel drink på starbucks, istället för en iced chai tea latte, fick jag en iced latte. INTE samma sak!
- Toapappret var slut på Starbuckstoan, tur att jag bara behövde göra number one!
- Tappade shampooflaskan på foten. IGEN! Blåmärke på G!
- Åkte natt-tunnelbana från Renee och var lycklig över att jag bara behövde vänta i dryga 4 minuter på tåget (small things in life liksom), MEN när jag väl satt på tåget, aningen sömnig upptäckte jag att jag åkte åt fel hålll! - Bara att stiga av på nästa station och byta riktning, där var det dock en 8 minuters väntan på rätt tåg.
 
Som om inte all of this vore nog, så:
- Tappade jag min käraste ägodel, telefonen, i backen så att skärmen sprack. Det har det iofs gjort förrut med, men då var det baksidan och den fick jag lagad gratis på Apple store eftersom dom hade tjall på kort-terminalerna och inte kunde charga mig. Framsidan verkar vara lite mer trixy att fixa och går lös på den nätta lilla summan av €149.00. 
 
 
Och Söndagen fortsatte i samma tecken...
- Tappade mitt bicing-kort och var tvungen att blockera det
- Kommer hem efter sim-VM och upptäcker att jag inte stängt kylskåpet ordentligt och att all mat och dryck litterary smälter bort eller droppar bort.
 
Och dessutom är jag så chipssugen MEN har jag några chiiiiiiips (som en säger på skååååauuuunska) hemma? Icke!
 
Nu tänker jag inte röra mig mer ut fläcken. Det onda får ta slut nu! SÅ, vad säger ni, bra helg va? Klå den, ni!

RSS 2.0