pay day

Löning idag, I just love pay days! Dom är alltid lika uppskattade, denna gång minst sagt då jag började månaden med att spendera en massa i Oslo och efter det har det gått i samma stil.

Gött med lite cold hard cash på kontot igen!

D.H.D.C

Ja, det hade du...

(internt mellan Flanders and Kagsie!)

dirty dancing



Min absoluta favoritlåt at the moment, Frida Hyvönen's Dirty Dancing. Den går om och om igen i min crappy mp3.

wake up call

Idag väcktes jag av att det ringde i min mobil klockan 7 på morronen.

Jag har en förmåga av att säga till folk att jag är vaken fast jag oftast inte är det. Jag vet inte varför jag ljuger, för hur mycket får jag ut av konversationen egentligen? Inte mycket, jag kommer ju inte ihåg vad jag sagt, jag är bara koncentrerad på att hålla ögonen öppna. Samma sak idag, kommer inte ihåg annat än vem det var och att jag sa att jag inte dricker kaffe. Mmm.

Hursom, efter att jag lagt på kunde jag inte somna om, även om jag var så in i bomben trött. Av någon konstig (läs idiotisk) anledning hade jag ställt min kloka på snooze och det började snooza var 8e minut efter sju. Lazy som jag var orkade jag inte heller stänga av det. I only have myself to blame.

Anyway, dagen har rullat på ganska bra i alla fall. Möe att göra på jobbet såklart, lite krångel med en book out men det ska nog lösa sig imorgon hopefully.

Annars händer inte så mycket. Längtar något så otroligt till semestern som början om två veckor prick idag.

Oh well. Enough for now.

SOL!

Idag, 27:e September har det varit TOKVARMT i London. Jag har suttit i St Georges Park och sun-bathat hela eftermiddan, seriously, det måste vart 25-30 grader i solgasset.

De senaste dagarna har bjudit på den sol som vi inte fått under sommaren, den är much appriciated! Så himla skönt, hoppas det håller i sig så jag kan få lite färg innan jag åker till Egypten så att jag slipper se ut som en räka när jag är tillbaka.

Bara 2,5 vecka to go now!


bored...



Fredagskväll på Allfarthing Lane, boooring! Visst, det är skönt att vara hemma själv ett tag men jag är lite fed up nu. Har ätit, kollat på X-factor, kollat på Xtra factor, bråkat med grannen (eller vi har spelat musik i kapp, jag vann!!), rensat min sminklåda (vilket resulterade i att jag var tvungen att toksminka mej!), provat örhängen, duschat, rakat benen, pillat upp ett sår på armbågen, druckit en massa diet coke, läst bloggar, svarat på mail och nu sitter jag framför TV och slötittar på någon tråkig dokumentär om hoddies-gäng. Kul fredag?!

Jag antar att Ebo är på väg hem, tänkte vara vaken tills dess, sen blir det nog sängen...

another doctor's appointment

Jag har vart hos doktorn igen ikväll eftersom min huvudvärk inte ger med sig. Denna gången fick jag faktiskt träffa en bra doktor som tog sig tid och lyssnade och undersökte på riktigt och inte bara spekulerade som de andra gjort. Han checkade bland annat blodtryck och puls och konstaterade att jag är superfit. Va?! Ja, han var verkligen förvånad över vilka bra värden jag hade. Det är ju positivt. Skitbra actually.

Mot huvudvärken sa han (efter att ha kollat ögonon och en massa annat) att det kan vara hjärnskakning sen olyckan och det kan hålla i sig i upp till 8 veckor. Så, det är bara att vänta och se, men jag fick lite starkare piller utskrivet så nu ska det nog bli ordning på torpet!


boys boys boys...

can't live with them, but you cannot live without them...

Idag när jag gick hem från jobbet så tänkte jag på vad jag skulle skriva i dagens blogginlägg. Då det tar mej minst en och en halv timma att traska hem så finns det ju tid att tännka. Jag kom på att jag skulle skriva om Erik och Anders och om hur mycket typiska karlar dom är. Hur menar jag då?
Dom märker verkligen inte av när det luktar äckligt av påslakanen, om soptunnan är överfull, diskenhon full med disk, kylskåpet tomt, om det luktartåbira i hela lägenheten, om det ligger fullt med skägg från rakapparaten i handfatet, om tvättkorgen är full eller som det lukar unket på toa för att ingen öppnat fönstret när man duschat. JAG, däremot märker dessa saker. Igår var jag tvungen att tvinga Anders att byta påslakan då hans luktade pyton. Erik satt och höll med, men han är inte bättre han. Han fick också byta. I've got the power in this house och jag vill inte ha en äcklig, stinkande ungkarlslya. BASTA!

Hursomhelst, när jag gick hem, så tänkte jag att jag skulle skriva om detta men så när jag väl kom hem var det, HÖR och HÄPNA, skinande rent. I guess, Anders (eftersom Erik jobbar dubbel) har städat, plockat iordning, diskat och grejat under dagen.

Jättepostiv överraskning. Verkligen. Dom lär sig (sakta men säkert) dom små liven and Kajsa is uppskatting these things. As I said, you can't live without them...

  

Puckon! Men fina puckon som faktiskt förgyller tillvaron (fast inte när de pratar högt mitt i natten så K inte kan sova, grumpy Kajs är inte att leka med - men det vet dom nu....)


sjukling!

Förra veckan var Erik hemma från jobbet en dag. Anders likaså. Idag var det min tur. Eller ja, halva dan i alla fall. Imorse när jag gick till jobbet var allt som vanligt, trött men inget mer med det men sen efter någon timme eller så började jag må dåligt; med huvudvärk, kväljningar, magont etc. Det var inte nice alls. Det ska ta mycket till att jag går hem, men idag var jag tvungen.

Nu sitter jag i soffan, har sovit i några timmar så det känns lite bättre men huvudvärken är still there. Oh well, imorron är det säkert bra igen!

Åh, nu visas RW's nya video. Exciting!

stykning

Ironing är något som är sjukt tråkigt! Ville bara påpeka det.


challenge

Okay, here's what you need to do:

1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen.
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et
5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Vi kan göra allt vi vill, no limits!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Åh baby!

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Har du haft en bra helg?

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Har du pengar på dej så du kan handla?

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Åh vad underbar du är!

6. Vilka ord skulle du säga till Gud om du träffade honom?
God, what a mission.

7. Vad vill du höra mest av allt?
Rör inte dammsugaren, Kagse!

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Yeah, I eat everything.

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Change your mobile.



Now it's your turn!

mint & pea...

det är en combo som INTE är så god. Speciellt i tortellini. Listen to my advice: UNDVIK - om du kan.

baby brotha'


EBO doin' the Angel-look @ Elk in the Woods, SEP 2009



Isn't he adorable?

segSÖNDAG

I just love segsöndagar! Så skönt att inte ha något planerat, sova ut, äta frukost i egen takt, bara ta det lilla lugna och bara vara. Detta är quality life!

Tänkte så småningom börja göra mig i ordning och gå ut på en promenix till Clapham. I solskenet. Mysigt!

Internet

Erik och jag har antligen signat upp oss for UNLIMITED internet. Det var pa tiden, vi har ju fram tills nu anvant en dongle fran o2 och visst det funkar men det ar verkligen inte ideal da vi bara kan anvanda en dator at gangen och vi har valdigt limited space sa man knappt gora annat an att facebooka och kolla mailen. Internet har varit toksegt from time to time men nu, well, vi har inte fatt det an, men nar vi far det installerat ska vi kunna sitta med alla 3 datorer och sufta, ladda hem, spela, you-tuba etc hur mycket vi vill for endast £25.00 i manaden.

Sweeeeet!

Gud vad jag ska skypa, spotifya och lyssna pa svensk radio.

Detta ar borjan pa vart quality living!

stonehenge...



Ballt va? Well, det är ju vad det är. Ett gäng stenar som står ihop i en så kallad cirkel mitt ute på ett fält på den engelska landsbygden. Och ingen vet varför. Impressive? Nja... but

Been there, done that.

Vi hann även med en tur till Salisbury och Bath, inte jätteimponerade heller men nu kan jag i alla fall cross that off my list.


tømteveien_house_warming_050909



        



          

            

   
   
   


framtiden

Det kommer bli en fin höst/vinter, det känner jag på mej. Så mycket att se fram emot. Lägger upp mina planer as it is now.

September
15: Mando Diao koncert O2 Academy Islington

October
9-13: Evelina kommer på besök
14-25: Sverige - Egypten - Sverige

November
27-29: Sverige (Mammas 50's party)

December
22-28: Sverige

uppdatering anyone?!

JAG VET... det har varit dålig uppdatering här på sistone. Man kan tro att inget har hänt och det är därför inget skrivs MEN så är inte fallet. Tvärtom actually. Det har hänt a whole lot of things since last time att jag knappt hunnit med att andas. Well, andas har jag ju gjort och kul har jag haft.

Just nu känner jag inte för att skriva en hel berättelse på vart jag gjort, men kan säga att det involverat the following:

- en treasurehunt i Aldagte med kollegorna Mel, Javi och Fabi.
- en weekendtripp till Oslo med housewarming hos Linnea och Öyvind
- lite catching up med folk i Oslo som jag inte träffat på på tok för lång tid
- snusning för första gången (tjejsnus dock)
- lots of moneyspendings
- löneförhöjning
- middag med Eve, Doris & Anais hemma hos Eve
- champagne flight på London Eye
- Pubkväll med kollegorna

Ja, det är nog det. Oslotrippen var helt underbar och jag kommer posta lite bilder sen.

carluccios!

Bank holiday monday. Kajsa har jobbat. Erik har jobbat. Anders har varit ledig.

Så, det blev ingen Notting Hill Carnival för vår del. Däremot möttes vi upp all tre i Putney för att fira att Anders fått jobb, också för att fira att Erik varit i London i mer än ett år och för att fira att jag, hmmm, klarade mej fint i cykelolyckan! Man måste ju passa på nu när grabbarna är lite lediga!

När Anders och jag vart ute och gått har vi traskat förbi en massa mysiga ställen längs med Themsen. En av dem va Carluccios precis vid Putnet Bridge, så vi gick dit.

Vi bestämde oss för att slå på stort och beställa in lite appertivos i form av grissini, focciacia, procuitto och parmegiano. Vi fick in för förrätt och åt upp den. Sen kom en annan waiter med samma förrätt. Vi påpekade att vi redan fått vår, för vi ville ju inte betala för något vi inte beställt. Waitern sa då att om ni vill ha denna, så ta den. Free. It's between you and me. Eeeh. Okay. Man tackar och bockar. Så efter en himla massa procuitto och kex fick vi till slut in våra huvudrätter. Vi skämtade lite om att vi skulle få double-up där med, men sån tur hade vi inte. Anders käkade lasagne, jag ricotta-ravioli och Erik tog dagens smash-hit venison-tortellini. Buonissime, alltihop.

Till dessert blev det gelato, bomba di cappuccino och brownies. Inga fel alls.

Bäst av allt var att det inte gick på mer än £55 för alla tre together, och det var 3-course men dubbla förätter, dubbla drickor plus kaffe på maten.

Perfekt en måndagkväll.

RSS 2.0