Timo!Kajsa = Lycklig!

K-town!

Sitter hemma på Lovart. Nu är vi i Sverige till och med söndag.

Nås bäst på svenska mobilen. 070 668 9976.

See you!

Moi et Paris


Découvrir Paris avec Paris!

Eg må ha, eg må ha solbriller på!Erik och jag drog till Westfield for att handla ett par nya solbriller till Ebo. Ett par skulle vi ha. ETT PAR.

Det blev fyra. Tva par var. Vilka klipp och nu ar vi snyggast i stan.

Synd bara att de ar sa stora, man kan ju inte ha pa sig dem nar solen skiner for man vill ju inte se ut som en racoon efter nagra timmars stekande....


NY ADRESS

Berggren x 2 / Andersson / Olofsson

47 ADENEY CLOSE
W68 ET HAMMERSMITH
London United Kingdom

Nu kan ni skicka post!


Hammersmithians

Vi flyttar.

Till Hammersmith.

Mycket slit och slap.

Inget internet hemma.

Kan bli dalig uppdatering pa ett tag.

Bara sa ni vet.


yesterday night!

Fick en tysk flagga påklistrad, vilket gjorde att jag sågs som 'tysk' hela kvällen och natten. Inte kul då jag i smyg hejade på Argentina.

Träffade på lite spanjorer som inte diggade min tyska flagga så den blev överstruken med en kajalpenna och hux flux love-ade jag spain.

Spanjorerna hux flux love-ar Sverige, jag undrar vem som skrev det?! De ser nöjda ut eller hur?Mötte en 'black eyed pead Will.I.Am' -lookie på dansgolvet.Kul kväll, kom hem klockan 4 och då började det bli ljust, var lite fyllesjuk och sov till klockan 6, lyckades somna om till 9. 5 timmar sömn är inte illa!

Was ist das?Anders och jag hittade detta när vi var ute och gick vår kvällspromenad häromdagen.

Vi tror att det är en smält (alltså uppeldad) papperskorg, fast det är lite svårt att säga.

Ingen bryr sig verkar det som, den var där nu i kväll också när jag gick förbi... vad betalar vi council tax för egentligen?

Uruguay

Dom vinner. Remember where you heard it. Dom vinner VM.

CESAR

Jag har visst glömt veckans babe this week. Eftersom Brasilien spelar mañana så har jag valt en av deras (och Inters) finest.Julio Cesar - goalkeeper Brazil

Vilse... igen!

Har precis kommit hem från min kvällsprommis. Jag ville utmana ödet lite och välja en helt annan väg. I vanliga fall går jag samma rundor eftersom jag efter 2,5 år kan Wandsworth pretty good by now. Anyway, jag hittade en väg som jag inte vandrat på tidigare.

Jättevackert skogområde, eller ja, parkområde snarare med cricketspelare, klätterträd, lösa hundar och kvittrade fåglar. Såklart gick jag vilse och var tvungen att vända och gå samma väg hem. Nu hemma har jag googlat och jag kunde ha fortsatt på min väg men utan oyster och pengar så kändes det inte som en clever thing to do. Wandsworth Common är stort och där irrade jag runt.

Tror nog att jag ska ta med mej Anders och gå där nån dag, lite sista exploring innan vi drar till Hammersmith.

RSS 2.0