Svezia!Sweden!Sverige!Ruotsi!Suecia!Schweden!Suede!

Är hemma i Sverige. Härligt härligt. Nu har jag precis käkat en jättefrukost, nu dusch, sen ner på stan med Teresa och sen ut till Labbsand och förbereda mammas party. Ikväll runt 18-tiden smäller det! Det ska bli så kul!



More updates later!

MADS!

Gissa vem jag sag pa Heathrow igar nar jag skulle mota upp en dansk grupp?



 MADS MIKKELSEN – Hottest Danish Actor Ever!


133 emails

...det är jag skickat idag, det har varit skitbusy! En vanlig busy dag skickar jag runt 100 mails, men idag har det varit extremt. Melanie var ledig och det märks att Anais inte är kvar... jag var helt slut när jag gick från jobbet. Totally super excited.

STORM

Det spöregnar/haglar/åskar och det blåser så hårt att fönstrena skakar...

Vilken tur att det är söndag så man slipper gå ut, because if it is going to stay like this I'm NOT moving...

87:ans night bus

JAG HATAR ATT ÅKA NATTBUSS på helgerna. Punkt.

Immiga rutor, otrevliga busschafförer, packat med folk, skrikande brudar, sjungande chavs som spelar musik från sina telefoner HÖGT, och bara allmänt stimmigt. Alla är för fulla och ljudnivån är enorm.

Jag brukar oftast vara så trött och jag vill bara hem, klockan halv 4 är man inte in the mood för the above.

Och som grädde på moset, så SPÖREGNADE det när jag gick väl gick av och jag blev dyngsur på den korta vägen hem.

I-landsproblem

I need someone to curl my hair at the back of my head. Jag kan verkligen inte det myself och så har jag ingen bra spegel så jag ser ju inte hur det blir ju.

Annoying! Tänkte bara att ni skulle veta!

i voli di Natale sono riservati

Yes, för er som in inte greppar italiano: Los vuelos de Navidad son reservados.
Och för er som kanske inte känner er helt hemma med spanska: Die Weihnachtsflüge sind gebucht.
Nähä, inte tyska heller, what about French: Les vols de Noël sont réservés.
Kanske lite hard still för de mindre språkbegåvade, vi testar något lite mer skandinaviskt: Juleflyktene er bestilt.
Alla förstår väl ändå norska?
Och för Teresa only: 聖誕節飛行被預訂

Anyway: My Christmas flights are booked! Alltså det jag försöker säga är att jag har bokat mina julflighter nu.

Lyfter mot Stockholm Arlanda från Heathrow den 22:a December 21.05 och flyger tillbaka från Göteborg City Airport den 28:e December 21.20. Så det blir allt lite längre än förra året då jag bara fick lite drygt 3 dagar hemma, nu blir det det dubbla nästan. Nice!



P.S Jag har inte suttit och översatt själv, jo, italienskan, spanskan, engelskan och norskan yes, men de andra har jag translatat på nätet. För jag kan ju egenligen inte kinesiska. Haha!
Don't tell anyone.

up with the rooster

Igår ringde min klockan 06.00 am. I vanliga fall ringer den runt halv 8 men igår (eller på onsdagskvällen) hade jag bestämt att jag skulle dra och träna på morgonen, å det gjorde jag. Det ni!

Kvart över 6 var jag klar och begav mej ner till Esporta, i mörkaste mörkret. Sen körde jag 45 minuter stenhård workout, duschade, fönade och stack till jobbet.

Himla skönt faktiskt, kändes jättebra att göra så på morgon. Det svåra är egentligen att masa sig upp ur sängen, det tar ett tag och man hinner tänka om många gånger, men så fort man bestämt sig och verkligen går upp så går allt som på rälls.

Igår kväll var jag görtrött dock, och somnade ovaggad. Min tanke var att jag skulle göra om denna bravad idag, men klockan 6.15 am var jag PÅ TOK FÖR TRÖTT så jag sov lite till istället.

Gymningen fick bli nu på kvällen, efter jobbet, funkade skitbra och det gick hur lätt som helst. Tänk vilken hurtbulle jag har blivit.

I'm proud of myself!

Allfarthing Lane update:


18th November 2009, 20h34

Erik  - Lagar sin första nånsin gulasch-soppa och det luktar ljuvligt i hela lägenheten. Tänk vad bra det är med en brotha som ä kock. Jag kommer ha godaste lunch-boxen mañana.

Anders - Vad gör han? Jobbar tror vi.

Jag själv - Internettar och käkar gurk-ost-mackor.

Slapp-onsdag. Skönt!


farmor

Farmor är inte dum inte.

Hon ringde mej i söndags, som alltid på söndagar och vi pratade om a little bit of this and little bit of that och sen frågade hon om Sverige-vistelsen förra helgen. Jag sa inget men farmor konstaterade:

'Antingen var du där på en intervju eller så var det en karl'

Ja, vad ska jag säga. Jag skrattade nog mest i luren, men hon är bra clever min farmor. Det är hon.


dagens överraskning



Idag ringde min telefon på jobbet, men jag kunde inte svara då jag var upptagen med ett skype-call. Min kollega Melanie svarade istället. Det tog mej 8 minuter att avsluta det jag höll på med men så fort jag la på sa Melanie: Skynda till receptionen, there's flowers for you. Hon var jättenyfiken och så blev ju jag också, så jag skyndade bort med en miljon tankar i huvet, thinking who's sending me flowers? Vad har jag nu gjort?

Kom till receptionen och där var dom, en bukett med en massa gula blommor (fråga mej inte vilka!). De var från Madelene med familj och vänner som jag bokat hotell, musikal och tussauds för och som jag även mötte upp för lunch i söndags. De ville visa sin tacksamhet genom att skicka blommor till mej. Det kom så oväntat men det var verkligen jätteuppskattat, och jag har varit på topphumör hela dagen tack vara detta.

Tänk vad något så oväntat kan göra.

Synd bara att jag inte har någon stor vas här hemma, så blommorna får stå i ett ölglas lutad på en vägg så att de inte ska falla, men fint är det i alla fall. Och gott luktar det.

Jag vet inte hur detta ska sluta, först vin och choklad och nu flowers? I can get used to this... :)


sego

I've got a cold. Jag är förkyld och seg i huvet. Hela dagen har varit seg, fast jag druckit en massa C-vitamin och knaprat halstabletter så är jag slower nu än imorse. Hur kommer det sig? Jag gick till och med en långprommis hem för att få frisk luft men nej, no funziona either.

SÖMN är nog det jag behöver. I think so.

Så det enda jag ska göra nu är smörja in mej , föna håret och sen gå och sova. Japp, så får det bli.

kajsaberggren.blogg.se - updated version!

Evelina har fixat och grejat med min blogg, visst är den fin nu? Supersuperfin. Jag är jättenöjd.

Tusen tack dear!

154 pics...

Alla bilder vill inte lägga sig i det förra inlägget så jag får posta några till så här.

Fredagen den 13:e spenderades på The George (som alltid) i Chiswick då det var lite leaving drinks for min lovely Anais som gjorde sin sista dag hos oss. Buuhuu. Jättesorgligt, även fast hon kommer vara kvar i London känns det lite konstigt att gå till jobbet imorrn och hon kommer inte sitta brevid mer any longer. Oh well, life goes on.

Kvällen urartade lite då det bjöds på öl, cider, vin och mördar-shots. Allt detta på tom mage och efter en hård arbetsvecka är en dödlig kombo. Aldrig igen ska jag köra med den kombinationen, for sure. Jag mådde så dåligt in the end of the night men som tur var fanns solstålarna/hjältinnorna/bästbästa girlsen (ever) Anais och Evy där som en hjälpande hand.

By the way, det togs 154 bilder med min kamera, jag inte aware of alla dem, kommer inte rikitgt ihåg och jag antar att det inte bara var jag som tog kort eftersom jag är med själv på ganska många, men ändp HUNDRA FEMTIO FYRA KORT!



Friday the 13th @ THE GEORGE


Henna-tatto

Jag har ju glömt att berätta att jag var på WTM i torsdags, World Travel Market alltså. Stor tursim-mässa som hålls varje år i Excel. Typ som TUR-mässan fast större. Mycket större. Jag gick mest runt oc kollade läget bland alla världens länder och hamnade i visit-India eller liknande där de gjorde henna-tatueringar for free. Det ska jag ha en, tänkte jag. Och så var det med den saken, köade lite väl länge för att sen sitta i 5 minuter då tatueringen blev gjord.

Så här fin var den i torsdags:



Nu har det svarta övre lagret gått bort och jag har glitter i hela lägenheten, men det värsta är att den är numera brun och ska hålla i sig i hör och häpna, 10 DAGAR!  Jag får nog gå med en vante på ett tag framöver. Varje gång jag tittar ner på min vänstra hand ser det ut som den är skitigt, inte kul.



Oh well. Nu vet jag att nästa gång, då ska jag minsann gå till visit-Kenya eller zimbabwe eller vart det nu var och ta ett kort i 'regnskogen' istället för henna-tatuera mej.

gardagskvallen!





DET BLEV HIMLA ROLIGT I ALLA FALL, trots att the disappointment of the night was att det inte fanns nagon chokladfontan sa hade vi kul.

Idag ar jag trott. Nu ska jag ga hem och INTE GORA NAGONTING. Blev erbjuden att dra till HRC pa Park Lane for ytterligare ett party, men Kajsa said NO, NO, NO. Vila is what my 23-year old body needs.



opepp

Ska ivag pa Encore's arliga party nu. Arets absolut basta party med (oh yes, jag sager det igen) chokladfontan och i ar ska de ha cast from min favorit-musical Priscilla som upptradande!

Trots det ar jag lite opepp faktiskt. Fast brukar det inte alltid vara sa? Nar man inte kanner for det, det ar da man brukar ha som roligast? Sa nu tror jag att jag kommer ha jatteroligt sa forvantningarna ar pa topp, och da kommer jag ju bli besviken... aaah! Kajsa, sluta tank. Det kommer bli spass (som jag sakert skulle sagt om jag var tyska!)

Hursom, jag ska bli lite tipsy och dansa i massor, aven om det ar kul eller inte. Sa ar det med det.


Sverige-snabbis

Weekend igen, härligt. Vad händer denna helg? Jo, jag har tänkt mej en blixtvisit till Göteborg. Faktiskt. Hör och häpna. Åker tidigt tidigt imorgon bitti och kommer tillbaka redan på söndag kväll.

Anledning? (Nu är ni bra nyfikna va?)

Jag berättar mer när jag kommer tillbaka.

Om det är något can I be reached on the swedish mobile, ni som behöver har ju numret. Annars hörs vi och ses vi på måndag.




7 av 7

Jag är impressed by myself, jag har sen jag joinade mitt Esporta-gym gått 7 dagar i rad. Ha! Började med förra lördagen, sen gick jag även på söndan och sen varje dag (inklusive idag) efter jobbet.

Nu kommer jag säkerligen inte köra 7 dagar i veckan framöver men just denna veckan har jag inte haft så mycket annat för mej och ska jag vara ärlig så har det varit riktigt skönt att gå dit och trötta ut sig efter en massa stillasittande på jobbet.

Tänk vilken hälso-människa jag blitt. Haha. Nej, men ärligt talat, känns väldigt bra och det är lätt att variera träningen.

Och bästa träningslåten är helt klart denna:



Så var det med det.

Olly Murs

I'm in love... Olly Murs måste vinna X-factor i år, han bara måste. Han tillhör ju Simon Cowell's team 'over 25's' så det bara måste gå bra för honom. Dessutom är han good-looking också, ett plus! Och han kan sjunga. Två Plus. Och dansa. Tre Plus. Och showa. Herregud, han kan allt. He's awesome!





Å, JA, X-FACTOR är en miljon gånger bättre än IDOL, om man bortser från John & Edward (som är ett skämt) men annars way better, en hellt annan league!

Hurtbulle

Kajsa equals Hurtbulle.

Yes, efter att jag jointat gymmet har jag sportat som aldrig förr. Well, det har ju bara gått 2 dagar men jag har redan hunnit med detta:

- simmat 65 längder
- powerwalkat i en timme
- kört 65 min på threadmillen

plus lite relaxing i jaquzzin och i saunan.

Imorrn ska jag möta min personliga tränare som ska säga vad jag ska och inte ska göra för att fixa lite muskler i mina arms and legs.

Anledningen till allt detta sportande är nog för att jag har litt dåligt samvete för att jag betalt så himla mycket så jag känner att jag verkligen måste använda membershipet. Fast, on the other hand så är det så lyxigt och jag tycker det är kul att gå dit. ÄN SÅ LÄNGE. Fråga mej om en månad så ser vi då.

Nu - lite glass. Det har jag gjort mej förtjänt av.




RSS 2.0