Bloggtips!

Checka basta Evelina's blogg for finfina bilder fran nar hon och Sanna var over och halsade pa mej. Dessa ar fran var handelserika kvall i Alella.

Vackra vackra bilder. And no comment on the last photo please!

http://wherestarsaremade.blogg.se/2011/october/alella-fyrverkerier.html#comment

BCN HEAT IN SUNNY LDN

Lördagen, söndagen och måndagen bjöd på Barcelonavärme i London. Temp på 28 grader, i oktober, barafota i sandaler, strandklänning utan kofta, och solbrillor - London förvånar och levererar!


Doris och jag på terassen utanför somerset house med ett glas vitt i handen.
Oktoberfest, a.k.a VikingLine, a.k.a Football goal, a.k.a Safety net

I fredags hade vi en efterlängtad fest på terrassen, den stora. Tyvärr har vi (fortfarande) scaffolding som en massa byggjobbare som satt upp; skyddsnät och stänger, plus att de grisat ner terrassen med smuts och diverse skrärp. Vi hade bett att det skulle tas bort, men inget hände så vi fick helt enkelt inreda på bästa sätt.

Med ljusslingor och tejp kan man göra underverk.


Vår ide var att säga till folk att under förra partyt så var det en person som ramlade ner (vi är på sjunde våningen) och därför har vi satt upp skyddsnät. Jaja. Den iden slopades ganska snabbt då vi inte kunde hålla masken.

Men vad gjorde väl det? De första som kom tyckte det såg coolt ut och fick in viking line-båtkänslan; 'ni borde byta tema från Oktoberfest till Sailorparty'. Sen hade vi förslag på fotbollsmålsfest. Så i slutändan gjorde det ingenting att näten var där, det blev en oktober-båt-fotbollsmål-tält-fest och den var lyckad.

Lite pics tagna av Marta och Enric:

Marti, Enric och jag uppe. Anais, Angel och jag nedan.Me and the men.


Sisters.Beautiful flatmate 1: Marta and me

Beautiful flatmate 2: Anais and me.

Sen spårade det ur lite...

Dansande i högklackat på muren. Dangerous!

De sista gick hem halv 5.

I think we can all agree that it was a great party. Next one, when?

RSS 2.0