köksstolen pajade!
Erik slog i ögat, stackarn! Anders och jag garvade.

Grattis MAMMA!

Idag fyller mamma år! Grattis Grattis! Så här såg det ut förra året, på 50-årsdagen i Hurghada!Hoppas att dagen varit bra.

APPLE MASH [äppelmos]

Jag har blivit huslig. Varför? Jo, jag bakar, lagar, kokar, mosar äppelmos en lördagskväll.Steg 1: Skalade och urkärnade åppelbitarna kokar tillsammans med en massa socker.Steg 2: Mosande av äpplena i en matberedare - et voila! Finnished!Jättegod! Det blev inte så mycket på ett halvt kilo äpplen, men det blir en bra början till min havregrynsgröt!

Imponerande va?!
DUBLIN

Gissa vart vi ska på julfest? (Okej, ganska obvious om du läser titeln på inlägget).

VI SKA TILL IRLAND, Dublin närmare bestämt - Enn fredag till söndag i mitten på december.

Då ska vi dricka guinnes, dansa riverdance, sjunga Westlife och klä ut oss till leprechauns!

EURO-GROUPS!

Jag har blivit med department. Igår blev det klart att jag med immidiate effect är in charge of European Groups. Alltså min egna avdelning med requests och grupper för Europa (excluding UK).

Det är ju bra att de litar på mej så pass att jag får ta hand om det, men vill jag verkligen ha mer ansvar frågar jag mej själv?!

Vill jag det? Jag vet inte.

EN LISTA (snodd från Carro)

Favoritfrukost: Persiko eller vaniljyoghurt med wholegrainflings och tropical juice med bits (not from concentrate)
Bästa mikromaten: Vi äger ingen mikro. Mikromat köpes således inte.
Fikar gärna på: Gott om bra fik är det ont om i London, så jag får väl köra på Paris hemma i Charleswood (Ja, jag vet att de bytt namn till Som hemma, men hos mej kommer det alltid heta Paris!)
Bästa konsertlokalen: Lokal? Sheperd's Bush Empire kanske? 
Senast sedda teater-/bio föreställning: Bio var hundra år sen, så det måste vart en show, typ Chicago eller Jersey Boys - fast det var länge sen med, före sommaren tror jag.
Läser just nu: Den vite massajen av och med Corrine Hofmann.
Läser helst: Deckare without a doubt
Favoritfärg: Hmm, beror på lite. Skulle jag ha en Fiat500 skulle den vara olivgrön eller gul, skulle jag ha ett hus gärna rött, på mina kläder svart, grått eller vitt (tråkigt I know men med rätt accesories kan man liva upp det mesta), på mina naglar - anything färgglatt, mina väggar skulle vara blå. Om jag fick ändra färg på heltäckningsmattan (från skogsgrön) skulle den bli mörkblå.
Favoritmärke: Eh, lätt fråga (greppa ironin!). Favoritmärke på vad? Parfym - Elizabeth Arden, Gympapjucks - Nike, Bil - Fiat, Klockor - Swatch, Smycken - Pilgrim, Choklad - Marabou, Kläder - Vila, Pasta - De Cecco, Dricka - Diet Coke, Shampo - Tresemmé... Vin - Dr Loosen... vad mer?  
Favoritskor: Just nu mina Grå-Vit-Röda Nike löparpjucks.
Motionerar: On a daily basis - går fram och tillbaka från jobbet (45 min vardera håll) + gym eller extra promenad på kvällen.
Det dyraste jag har köpt: Fligher antar jag, Buenos Aires retur gick på mest tror jag.
Lyssnar på: En massa, favoriter just nu - Allt spanska med Aventura, eller Kristian Antilla's och Sylvia Vrethammars Livet efter döden, eller Daniel Adams Ray.
Senast köpta skivan/-låten: Skiva?! Har inte tjackat en skiva på år, och låtar laddar jag hem OLAGLIGT! Nej, men skämt åsido. Köpte på iTunes Björn Dixgård och Adiam Dymotts Catch me if you can (eftersom jag inte kunnat ladda ner den...)
Dansar helst till: Low med Flo-rida, no matter which mood you're in, you can always get on the dancefloor when you hear this tune!
Senaste impulsköp: Fake MBT-skor på SportsDirect för £34.99 - Bargain!
Senaste fyndet: Safari-Snokeling-Malindi-turerna i Kenya, rabaterade i bott! 
Senaste secondhandfyndet: Hmm, snodde ett par mysbrallor av mamma när jag var hemma, gills det?
I dvd-spelaren/datorn: Guitarhero (jag är INTE bra på det)
Användbar pryl: Glasögonen... borde använda dom mer dock!
Mode jag aldrig vill se igen: Puffärmar - bort med dom!
Värsta huvudbonaden: Sån där stickad mössa man hade när man var yngre med en mega garnboll på toppen, inte läckert!
Bästa huvudbonaden: Pannband.
Favoritaccessoar: Silverringar och nagellack (om det räknas!)
Så får jag tiden att gå i kollektivtrafiken: Åker inte kollektivt eftersom jag går från och till jobbet. Och om jag under förmoadn åker så åker jag alltid med någon så då tjatas det väl en hel del.


It's all about the BOYS...

in this X-factor finals. Hejar utan tvekan på Dannii's boys team, och speciellt på Nicolo (yes, he is Italian!) och Matt. Och Simon Cowell's gayduo Diva Fever.

Nicolo Festa - sa charmigt arrogant...Diva Fever in action - entertaining
Detta skrev jag igar kvall efter liveshowen, Nicolo in my heart men vad hander? Jo, idioterna som rostar in th UK kan inte spot the talent and potentail, Nicolo forst ut!

WHAT?! Min future husband, well, maybe not, he might be gay, men still so cute! Remember where you saw him, he will be a star.

HÖST-FEELINGS?

LONDON, 10th October 2010 - 20 grader varmt och toksol!Sitter i en plaststol på uteplatsen i linne och hotpants solandes (Kenya-brännan måste ju hållas i!), lyssnandes på P3 Kultur och läser Glamour.

Perfect Sunday!

FLIGHTS & besök

Så här ser flightschemat ut för resten av hösten/vintern. Inte så mycket planerat.

25-28 November 2010

Kastrup/Köpenhamn (Skåne & Spamalot)

22-28 December 2010
Arlanda/Stockholm (Karlskoga och julfirande)

Besök kommer vi få också:

6-8 November 2010
Jerry & Marlén

Nångång i November (förhoppningsvis)
Christian & Sara

Någongång i December (förhoppningsvis)
Evelina & Sanna

Kan det int ebli Novemeber nu? Vem bryr sig om Oktober egentligen?

Schema/ändring

Ha, har fått trial basis på nytt schema. Why? För att jag är så bra och frågade om jag fick ändra tider och till min förvåning fick jag det.

Nu blir det 8.00 am till 4.30 pm.

Nu blir det en HEL timme mer ledigt på eftermiddan.

BERGAMO

Innan Kenya träffade jag ju farsan med bästisar i Bergamo. Dom var där för att gå på F1 och det passade ypperligt att umgås med mej på kvällarna. En jättetrevlig helg, verkligen. och nu vet vi att Bergamos andra lag heter Albinoleffe - fast inga hejar typ på dem...

Här kommer lite pics!RSS 2.0