ENFERMA (sjuk)

Jag gick hem från jobbet igår. Rökhostan, whiskeyhostan, rethostan, kalla det vad ni vill, ville inte ge med sig och med molande huvudvärk och blockerad näsa fanns det liksom inget annat val att gå hem. Dels för att krya på mej, men också för att inte smitta ner de andra. Och att sitta i iskall air con är väl inte heller det bästa för en sjukling?

När jag blir förkyld, blir jag förkyld med stort F. Det händer inte många gånger på år men när det väl händer, är det en förbannad långdragen process. Först kommer halsontet, sen hostan, sen snorandet, sen huvudvärken. Hostan är värst.

Jag brukar inte vara den som går hem i onödan, sist jag var borta en dag var när jag blev påkörd av en bil när jag skulle cykla till jobbet (!?). Men igår var verkligen behövligt. Hela eftermiddagen låg jag hemma och vilade och jag tyckte att jag började känna mej lite bättre men inatt trodde jag nästan jag skulle kollapsa, från midnatt till 5-am-ish hostade jag konstant, samtlidigt som jag svettades och tårarna rann.
Detta gjorde att jag inte gick till jobbet imorse utan lyckades sova fram till 12, för att sedan vakna till och palla mej iväg för en eftermiddag på kontoret.

Det gick hyffsat bra, jag är fortfarande förkyld. Hostan är kvar, men inte lika mycket, näsan rinner och huvudvärken kommer från och till men jag har liksom inte ro i kroppen att ligga hemma och tycka synd om mej själv när jag vet att jag kan göra lite nytta på jobbet...

TJUGOFEM

Nu är jag officiellt 25 år. Alltså närmre 30 än 20.

Födelsedagen var fin, jag tackar ödmjukast för alla samtal, sms, mail, skype-meddelanden och facebook-meddelanden. Det värmer att så många, jag menar verkligen MÅNGA, hörde av sig under dagen.

TACK TACK TACK!


På jobbet fick jag lite uppvaktning i form av tårtbitar och kort. (Notera att jag är tokförkyld och därför har jag halsduk på mej!)

Kvällen spenderades på playan och sen middag med Marta och Anais. Vi åt paella, och drack cava.


På restaurangen, som Anais bokat, kom de in med olika sorters efterätter och sjöng 'happy birthday' - och de kan visst inte räkna så bra i Spanien, för 18 är jag väl ändå inte?

Efter middagen blev det hemgång då jag var förskyld och inte orkade mer. Lite surt att första födelsedagen i Spanien, första på playan, fick avslutas tidigt av ett sjukt födelsedagsbarn, men men vi får fira ordentligt till helgen, hemma i Sverige!


25

Imorrn är det 28:e juni det betyder Kajsa birthday. Och inte vilken som helst; den 25:e i ordningen.Nu njuter jag av sista timmarna som 24-åring. Än så länge, ända fram till halv-åtta-tiden imorrn kväll är jag närmre 20 än 30 år. Så det så.

Tårtan above gjorde jag till Teresa på hennes 25-årsdag, då jag ringde på dörren 8 eller 9 på morronen och sjöng födelsedagssången alldeles anfådd efter att ha sprungit i trapphuset, så det blev bara en vers!

Önskar att Teresa kom och knackade på imorrn, men det är lite långt att åka tror jag. ;)

Anyway, grattis Kajsa Berggren i förväg!

UPDATERAD ONSKELISTA

- SPANSKA KLASSER (eller stålar för en spanskakurs)

- Nya akrylmanikyr-naglar

- Systemkamera

- Iphonehörlurar

- Gympapjucks

- En ny liten plutt Ipod (min lilla shuffle har gatt sonder)

- Presentkort på IKEA (de brukar även fungera på utomlands IKEORNA), Stadium, H&M, Team Sportia, Pause (for klippning)


Alltsa, egentligen vill jag inte ha en massa saker. Jag maste ju forsla dom till Barca sa da ser jag hellre att jag far ett presentkort eller liknande sa jag kan handla narsom och exakt vad jag vill ha.. :)


Sweden!

Off to Sweden in 3 hours! Midsommarfirande med familjen pa Tjarno! NICE NICE NICE!


HIGH FLYING


Med Easyjet kan man lära sig svenska medans man flyger. Bäst är AHN UL, TAC!

ROOM WITH A VIEW
Hilton Metropole. Room number 1718. Söndag 19:e Juni.


24 Bloemfontain Road. Kristin's room. Lördag 18:e Juni.

LONDON BBQ


LONDON BABY!

Imorrn bär det av för några dagar i gamla hederliga London. Det kommer bli AWESOME. Jag längtar efter att få träffa alla.

Nu måste jag bara packa. Sjukt tråkigt!

TAN!Idag har vi jobbat på brännan... Terrasen modell större är guld värd under heta soliga junidagar.

Tack gud att solen är tillbaka!

ÅRETS FÖRSTA

Jag har ju glömt att berätta att jag tog årets första dopp i Medelhavet förra helgen. Det var kallt, men härligt uppfriskande.

Ser fram emot många dopp den kommande sommaren!

TRÄNINGSFREAK a.k.a SVETTPÄRLA

Nu har jag kört 6 dagar i rad på mitt gym. 6 dagar gånger minst 65 minuter.

Cykling, cross-training, löpning, rodd, mer crosstraining och mer cycling.

Imorrn ska jag inte träna. Mina ben är trötta.


Svettig, rödrosig och utpumpad! Härlig känsla dock men enough is enough. Nu vilar vi tills onsdag åtminstone.

LÄRAREVÄGEN, TOMELILLA, SKÅNEMin päron är nere i Skåne och har letat hus igen och nu har de äntligen hittat det skånska fritidshus som förhoppningsvis ska kunna ersätta vårt underbara Lyby.

Detta huset ligger i Tomelilla, på Österlen. Visst är det fint?

Jag önskar att jag var i Sverige nu så jag kunde åka dit och se det live. Jättekul och jättespännande.

RSS 2.0