Snaps, snus och misslyckad grill!


Det här var ungefär alla bilder som togs igår, kameran låg helt bortglömd och i och med att både Erik och myself hade ett litet breakdown under kvällen glömde vi helt bort att ta kort.

Anyway, det var en lyckad kväll med en massa snaps, snus och trevligt folk!

Nu är vi invigda hammersmithians!

5 A DAY
Don't worry, dom ska alla vara nyttiga. Järn, C-Vitamin, Fiskleverolja, contraception, och Silica för hår, naglar och skin.

Adeney ART by Kajsa

Tänkte att huset skulle får en mer personlig prägel så jag satt mej ner och målade toaskyltar. Dom kunde nog ha blitt finare mej med mina få hjälpmedel (några få tuschpennor only!) gjorde jag det bästa av situationen.

Nu vet ni. Toan på nedervåningen är min och Viktorias och den på översta våningen är Eriks och Anders.


Adeney ART by Kajsa

DésoléÄntligen!

När jag var i Paris för ett tag sen hörde jag den här låten spelas hur mycket som helst, men eftersom min franska är ganska så kass greppade jag aldrig vad de sjöng, så det var svårt att googla texten när jag väl kom hem.

Jag fick det till att vara 'Se pare' och tänkte väl att det kanske stavas c'e parez eller liknande, men icke. Jag googlade till och med franska radiokanaler i hopp om att låten skulle spelas men detta utan något resultat.

SÅ, igår natt, när jag satt och läste Kenya-guiden och samtidigt lyssnade på P3 Musik på webben så spelas den. The song. Som nu är min favorit. Big time.

Och den heter Désolé med ett band som kallar sig Sexion d'assult. Jag har fortfarande ingen aning om vad de sjunger eller vad det betyder men who cares really?!

Denna ska spelas i bott mañana på housewarmingpartyt, det löver jag! Hoppas på samma feelings som på Champs Elysees med megavolym!
Finfina sambos!Dagens bild. Alla fyra för ovanglighetens skull.

Käkandes Ebo's och min vegetariska middag. Eller jag åt vegetariskt (Quornwok med stir-fried noodles & vegetables) och de andra samma fast utan quorn utan istället med kylling.

Söndagsmiddag när den är som bäst.

Finfina sambos!

Vaccinations

Jag ringde NHS häromdagen och rådfrågade och vaccinations för Kenya och fick en hel radda uppräknat för mej, tydligen behöver jag the following:

- Diphtheria
- Polio
- Tetanus
- Yellow Fever
- Malaria tablets
- Hepatitus A
- Typhoid

Shit pom fritt, tänkte jag. Kommer att bli costoso, men efter en closer look insåg jag att jag redan har hälften. Diphtheria och Tetanus är typ stelkramp, och den och Polio fick man i skolan. Hepatit har jag sedan asien-äventyren så de enda jag behöver är gula febern, tyfus och malariapillren.

Det fixade jag idag, till en kostnad av £130.00 fick jag två injections och en packe med malariatabletter som ska tas innan, under och efter vistelsen i Afrika. Då är jag skyddad i 10 år för yellow fever och 3 år för tyfus, hellre det än att jag drar på mej någon obotlig sjukdom.Fick ett till vaccinationskort plus ett leaflet om hur man undviker malaria - don't get bitten! Smart...

Nu sitter jag här med en sore arm, och jag får inte göra några excersises eller dricka alkohol, men vad gör väl det? Jag är ju förkyld och måste vila i alla fall så det passar alldeles utmärkt för ms Berggren.

ÄGGNu när jag är vegetarian måste jag ju tänka på att jag får i mej allt jag behöver. Enligt Erik är ägg perfektionism när det gäller mat - det innehåller allt man behöver.

Jag har alltid tyckt om ägg men inte ätit någon större mängd förrän nu. Eller ja, inte för att jag äter några större mängder nu heller men jag äter i alla fall ägg och det är banne mej det godaste man kan äta.

Speciellt äggulan, speciellt när det är krämig - sådär på gränsen mellan rinnig och fast, och speciellt på hård macka med majonäs.

Min kvällsmat ikväll bestod av äggmackor med just majonäs och mango juice. Nyttigt värre!

Och vad lätt det är att koka ägg när man har ett medodiägg! Jordens uppfinning I tell you!

STYLISHSatt och kollade på gamla foton, och kom till en mapp med Carro's bilder från när hon var här på nyår. Checkade igenom lite snabbt och hittade denna.

Här talar vi style. Mysbyxor (bikbok), vindjacka (didrikson), mormors sidensjal från España, nike-hoodie (lilywhites) fake-raybans (oxford street) och högklackade pjucker (som jag inte köpte fast de var på rea på primark). Snyggast är dock de vit-dassiga strumporna i klackarna.

Tror att detta är nyårsdagen så it is understandable and forgiven!

Classy Kajsa. Classy.


good luck bro'Imorron (onsdag) klockan 9h00 am (UK time) gör Ebo första dagen på nya jobbet (Old Fire Station). Han är lite nervös, men jag vet att det kommer gå alldeles utmärkt för alla vet ju att han är en mästerkock!

Goooooood luck lillebror!

happy beautiful family


IN CHARGE

Imorrn och hela nästa vecka är det jag som är in charge, jag är bossen för Londonkontoret HELA veckan.

Det ni.

Måste se till att bli helt frisk så jag kan bossa runt med style!

'ja la ha rosa'

Har precis upptäckt att jag använder mycket rosa, utan att jag märkt av det. Rosa är inte min favoritfärg alls men tydligen äger jag rätt mycket rosa stuff, checka in:Några av mina vardagliga saker:

Rosa Ipod Shuffle - fick den av jobbet - tjejer fick rosa, killar fick silver...
Rosa Casio Camera - födelsedagspresent förra året - så inte inköpt själv
Kamerafodral - den har jag köpt själv för jag tappade mitt andra, och denna matchar i alla fall kameran
Great Lash Mascara - visserligen bara utsidan som är rosa, mascaran är nattsvart
Tandborste - köpt i paket med andra färger, men jag lyckades få den rosa
Shampoo & Balsam - luktar hallon och hallon är ju rosa så...
Elizabeth Arden parfym - också tjejigt rosa

Idag går jag hemma lite krasslig och vad har jag inte på mej?Rosa fake-lacoste tisha.Till och med med rosa undies!! (kolla in blåmärket på armen, börjar försvinna nu som tur är...)

och som grädde på moset målade jag mina tånaglar på nytt... vilken färg, helt random... rosa!
Snabba Cash

Eftersom jag är hemma och är lite krasslig (förkyld, halsont, hostig - ja ni fattar) så spenderas helgen framför datorn eller Eriks nya megaTV.

Igår kollade jag in Snabba Cash. Älskade verkligen boken. Men som film? Nja, lite besviken, tänkte många gånger att 'har jag verkligen läst det här?' och 'blandar jag ihop det med aldrig fuck upp?'. Mycket är ändrat och den är lite hafsigt, snabbt gjord känns det som. Om man inte läst boken tror jag det är svårt att greppa storyn helt.

Jag ångar dock inte att jag såg den för skådisarna går ju inte att klaga på, jag upptäckte Joel Kinnaman (som alla hemma redan verkar vara sålda på!) and he is absolutely gorgeous, eller hur?


SUMMER TRAVELS

11- 13 June | Milano - been there, done that

23 - 26 July | Paris
- been there, done that

27 July -  1 August | Karlskoga & PIP - been there, done that

28 - 30 August | Oslo

11 - 13 September | Milano & Bergamo

13 - 21 September | Kenya

21 - 22 September | Milano

22 - 26 September | Karlskoga & Göteborg

Behöver jag nämna att jag längtar?


GREEN FINGERSJag fick en tomatplanta av min kollega Melanie, jag brukar vara ganska dålig med att hålla liv i mina växter men denna växer så det knakar, mycket tack vare att vi alla 4 ser till att vattna.

Nu väntar vi bara på att dom självaste tomaterna ska ploppa ut!

På jobbet har vi ytterligare 5 plantor ståendes i fönstret, om man inte vet att det är tomater kan man nog undra vad vi sysslar med för buisness på Axis & Globe...

Gröna fingrar yes indeed!

25!

Jag har blivit helt såld på Oskar Linnros nu. Efter koncerten i förra veckan laddade jag hem hans album, om nu under förmodan Timo Räisänen och jag inte blir ett item, kan jag mycket väl ha Oskar som standby.

Denna går varm i min lilla chockrosa I-pod shuffle för tillfället:(Fy fan vad skönt)
Skönt att jag slipper bli 25
För ögonen svider och hjärtat bränns
(Vad skönt)
Skönt att jag slipper bli 25
Ungdomen brinner ge mig eld
(Vad skönt)
Skönt att jag aldrig blir 25
För sysifos ska till himmelen
Jag svär att jag aldrig blir 25 igen


The Old Fire Station

Lillebror har fått nytt jobb. Stolt storasyster är man nu.

Han börjar på onsdag, i Hammersmith, på the Old Fire Station.

Grattis and congratulations Ebo!

Effektivitet

Har återvänt ännu en gång till kära London. Som egentligen inte står mej så kärt. Det var svårt att åka tillbaka denna gången, som vanligt är jag opepp och vill inget hellre än att flytta hem. Jag vet, det kommer 'gå över' och jag kommer komma tillbaka in i mitt London-mode igen. Men är det egentligen så bra? Visst bra att trivas, men att fastna i rutinen på ett ställe man egentligen inte vill vara?

Puh. What to do? Well, bara att hålla ut. I april blir det andra bullar. Återkommer till det.

Anyway, hur var då Karlskoga-vistelsen? UNDERBAR, och jag var sjukt effektiv. Jag han med allt detta:

- PIP (4 dagar av festivalande)
- Klippning på Pause
- Shopping i Öbro med Camilla och Malin
- Fika med Teresa
- Party med Teresa
- Shopping och fika med Tinna
- Fika med andra Malin
- Långprommis med Carro och Malin - och en vovve
- Frukostdejt med Elgharna
- Cykla fram och tillbaka till farmor
- Hälsa på farfar på sjukan
- Topp till tå-behandling på Hudfixarn
- 'födelsedagsmiddag' hemma på Lovartsvägen
- Partajande med Camilla och kollegor
- En massa varv löpandes i Aggerudsspåret
- Autografsignande med Timo Räisänen (!?!)
- Käkade frallor, tekakor och en massa grovt bröd!
- Stötte även ihop med en massa annat folk eftersom de flesta var på PIP
- Såg en massa bra koncerter med bland andra Timo, The Ark, Teddybears, Hives, Oskar Linnros och Petter
- Blev tipsy och ramlade och fick jordens blåmärken
- Plockat hallon och blåbär i trägårn
- Dansat, hoppat och sjungit mej hes i gummistövlar och regnponchos!

Ja, det var nog det. Lyckat var det fram till tillbakaresan. Flyget var försenat på grund at däckbyte, sen satt jag brevid en bitchig brittiska och till sist vart vårt baggage en timme sent i ankomsthallen. Erik och jag var lagom roade, då vi båda var tokschletna efter långhelgen men nu är vi i alla fall tillbaka hos Anders och Viktoria på Adeney Close.

RSS 2.0