Stonehenge - it rocked!

Har glömt att berätta att jag och mina kollega Sabryna var och besökte dess kända stenar häromveckan. Det var min andra gång. Och det är minsann en gång för mycket. Jag greppar inte hypen - det är liksom 'bara' ett gäng stenar som typ står i en cirkel. Det räcker gott och väl med ett besök för att bocka av det från the to-see-list.
 
 
Dessutom var det kallt och blåsigt. Men precis brevid fanns en grisfarm, det tyckte jag var spännande. Jag har sett kossor, får och hästar men inte grisar sådär ute på fältet. Intressant, men illaluktande. 
 
Stonehenge ligger ungefär 2 timmar med buss/bil från centrala London och tar väl max 2 timmar att besöka, om någon är intresserad let me know. It rocks! Ha. ha.
 
Stenarna står på ett fält, och det går en bilväg ganska nära så man kan faktiskt skippa att betala entrance och köra förbi lite sakta. Det är bara ett litet tips.
 

Bring on the TRÄNINGSVÄRK!

Jag tränar ju ganska mycket numera, 5-6 pass i veckan. Innan jobbet oftast, och även ibland efter jobbet (ja, alltså inte samma dag!). Eftersom jag kör 80-minuters konditionspass har jag, måste jag medge, ganska bra kondition och jag brukar inte få träningsvärk. Vilket är både bra och dåligt. Jag gillar att känna mig vältränad men jag tycker också om känslan då man knappt kan röra armar och ben för att man har sån träningsvärk. När man sitter på kontoret och inte kan sträcka sig efter pärmar och papper för att armarna värker. Kanske låter knäppt men då känner man verkligen att man jobbat hårt. 
 
Igår, gick jag till ett nytt gym i min närhet och de hade lite trampmaskiner som jag inte använt på ett tag. Jag körde som vanligt mina 80+ minuter och visste när jag gått av att detta kommer leda till pain pain pain. Och mycket riktigt. Idag har jag träningsvärk, inte den värsta sorten, men ändock, den finns där i lår och rumpa. OCH det känns så skönt.
 
Dagens pass på gymmet var rätt slitsamt till en början, men efter dryga halvtimmen kom jag in i rytmen och completade mitt mål. Träningsvärk botas ju med mer träning, fast just nu känns det som jag kommer ha träningsvärk imöra med. 
 
Svettig brud på gym. 

LDN

Det finns en scen i en av mina favoritfilmen (Love Actually) där Liam Neeson's rollfigur sitter med sin plastson på en parkbänk på Southbank, precis vid Themsen. Sonen, var mamma precis gått bort, förklarar för Liam Neeson att han är kär och att att det inte finns något värre i världen att vara olyckligt kär. Han kanske ör 10-12 år. Hursomhelst så får bilden nedan mig att tänka på just den scenen. För bakgrundvyerna i filmen visar St Paul's-sidan av Themsen på ett sådanat fördelaktigt sätt, där London visar sig från absolut bästa sida (vilket man väldigt sällan ser in real life). Men härom veckan fick jag en glimpse av den vyn, på riktigt, det var en solig, kylig och disig morgon på Embankment Pier. Och det var som i en film!  
 
Äre inte vackert så säg?
 

Ricky Ricky Ricky!

Glöm Zlatan Ibrahimovic, glöm Ryan Gosling, glöm Mads Mikkelsen, glöm Bradley Cooper, glöm David Beckham, glöm Bode Miller, glöm prins Carl-Philip, glöm Timbuktu, glöm Mark Webber, glöm Hugh Jackman (eller njae, glöm inte dom sista två riktigt än... jag vill nog spara dom lite).
 
Mina nyaste future husband is this man...
 
RICKY WILSON, sångare i Kaiser Chiefs och judge i The Voice UK. Åh, he's got eyes to die for!
Hur mycket jag än repekterar och avgudar Will.I.Am så kommer jag utan tvekan att hålla på Team Ricky i The Voice.
British Handsomness!!
 

höftont & sales

Jag har ont i höftbenen.
 
 
De sticker ju liksom ut lite och igår och idag hade jag på mig mina ever-så-super-tighta levis jeans. Jag glömmer alltid bort att de är så tajta att jag oftast blir öm på höftbenen. Det är kanske anledningen till att de ligger längst in i garderoben och glöms bort. För att ge er en idea över hur slimmade de är - JAG FÅR BLÅMÄRKEN på höftbenen! 
 
Tänkte dock att om jag har på mig jeansen idag när jag går en runda på 'stan' som kommer jag inte att känna för att prova några kläder då jag inte vill dra av och på mig brallorna hela tiden. SÅ FEL MAN KAN HA.
 
Eller ja, fel och fel, jag provde inte så mycket byxor just på grund att jeansen är så jobbiga att kränga på sig igen. Men jag kunde ju prova andra plagg - jag som inte skulle ha något (varför är det alltid så) kom hem med 3 nya klänningar som jag verkligen behöver. NOT! 
 
Nu behöver jag evenmang att gå på, så friends and family, jag ber er snälla fixa ihop lite bröllop, dop, studentskivor, releasefest, 25-årskalas, 30-årskalas, alla typer av kalas så jag kan bära alla mina nya kläder.
 
Tack på förhand. 
 
P.S Som om inte detta vore nog, fick jag även med mig två par skor också. Jag älskar rean lika mycket som jag hatar den. 
 
 
 

En liten historia om gin, och inte vilket gin som helst...

...utan Bulldog.
 
Någon gång förra året, eller jag menar såklart förrförra året, 2012 så träffade jag Bulldog-gänget på Eclipse. För er som inte hängt med på sistone så är Bulldog ett premium gin som har sitt säte i NYC men som är väldigt stora på den iberiska halvön (alltså Spanien och Portugal). Jag klandrar er inte om ni inte har hört om Bulldog (det hade inte jag heller innan). Hursomhaver, den här kvällen, startade som en typiskt Barcelonautgåg med terass- och poolhäng vid playan, innan det var dags för after party på Eclipse. Den bar som ligger högt uppe i W-hotellet i Barceloneta. Jag var ute med en hel drös med vänner men som det ofta blir när man går ut så kommer man ifrån varann ibland. Min kompis Tarsha och jag hängde dock ihop och vi lyckades (som vanligt) ta oss in i VIP'n där vi sprang in i ett glatt gäng som visade sig vara i stan för att promota just Bulldog. Vi fick mer än gärna hänga vid deras bort under förutsättning att vi drack gin såklart. Anyway, för att göra en lång historia kort, det var en trevlig kväll som slutade med att vi blev medbjudna på ett Bar Forum dagen efter plus middag (vilket vi gick på)... och sedan dess har det rullat på. Varenda gång Bulldog har varit i Barcelona (eller nu senast i London) så hörs vi av och hänger på en och annan bar, tapasrestaurang eller klubb och dricker lite gin&tonics. Här är en partybild från just Eclipse ngongång under hösten 2012.
 
 
Förra julen 2012, gav jag en flaska bulldog gin till min kära far i julkapp. Han och hans polare har ju en så kallad ginakademi där de dricker och testar lite olika sorters gin, både fulgin och fingin. Så vad passade bättre än en ny sort (som dessutom inte gick att få tag på i Sverige?). Jag slog in den fin i cellofan och ställde den under granen, i sann julanda. Tog en bild, och skickade till min numera komips (som också är ägare och grundare). Han tyckte den var jättebra och frågade om de fick lägga ut den på deras FB-sida. Det fick dom.
 
Originalbilden ser ni nedan.  
Jag tyckte det var en kul grej så iår gjorde jag en mer medveten bild, med nyårstema. Jag kallade den NYE Essentials. Den ligger också på deras FB-sida (och som jag även är taggad i). 
Här är orignalet och ett 'draft'
 
Kul att mina 'bröllopsskor' (de skor jag hade på mig på Linneas bröllop) kom till använding. Kan ni skymta champagneglaset?
Innan jul fick jag en hemleverans, till lovartsvägen med UPS. Vid något tillfälle hade jag nämnt att min farsa gillade gin och hade en 'gin academy' varpå jag fick frågan om han drack shitty gin som typ Hendricks, eller Beefeeter. Det skulle ju i så fall inte gå för sig och därmed fick vi en liten delivery med lite bulldog merchandise (2 tishas, 2 dogtags, 1 shaker) och en specialutgåvaflaska på 1.75L. Den är massive, så nu blir det minsann till att dricka gin framöver.
 
 
Här poserar jag och farsgubben i vår bulldogutstyrsel som ena riktiga ambassadörer för ginet.
Så, gott folk, ska det drickas gin därute, så ska det drickas fingin i form av Bulldog och inget annat. Då vet ni det. 
 
Här är en annan utekvällsbild - där jag har en dogtag runt halsen, det är liksom ett måste! OBS - dom glasögonen är inte mina!
 
 

PHOTO BOOTH

Jag har sagt det förrut men Macbookens bästa feature är helt klart, utan tvekan: PHOTO BOOTH. Här kommer en liten bildbomb på mig, Erik, mamma och Valte. Jag skrattar så att tårarna rinner.
 
 
 
 

Home sweet home, eller?

Nu har jag varit hemma i Kga i nästan 3 veckor. Vad har jag gjort förutom att fira 23:e, jul och nyår? Jo, det kan sammanfattas så här:
 
- tränat
- bakat
- lagat mat
- tvingat nära och kära äta min lagade mat och bakade bakelser - inte så svårt att tvinga faktiskt
- tagit selfies med min nya iPhone5
- bakat lite mer
- lagat lite mer
- tränat lite mer
- tagit lite mer selfies
 
TRÄNAT
 BAKAT
LAGAT
SELFIES
 
Kommer mer uppdatering om jul och nyår later on.
 

RSS 2.0