Glitter dream team

Vi spontanköpte glitter-outfits dagen till ära. Vi hade helt andra utstyrslar på oss innan vi klev in på Mall of Scandinavia. Tanken var att vi skulle käka och bara chilla lite innan insläppet på Friends. Ingen av oss skulle handla något, för det skulle vi "ju bara få släpa på" och det hade vi ingen lust med...
 
Det var innan vi gick förbi BikBok där de skyltade med "Mello-erbjudande" - 99 spänn för paljettklänningar. Nittio-Nio! Det är ju ingenting. Vi var egentligen ute efter en varsin boa, men vad är väl en boa i jämnförelse med en glitter och glam-paljettklänning? Ingenting liksom. Så, in i varsitt provrum, prova lite snabbt - de passade. Vi körde "en för alla, alla för en". Antingen skulle alla ha glitter eller ingen. Det blev alla. Och efter ett stödköp utav strumpbyxor så var vi alla så himla fina och superglammiga. Redo för #Melfest!
Lite photo shoot inne på arenan! Vi var inte de enda som nappat på erbjudandet, men vi var nog de enda som såg likadana ut i grupp! Klapp klapp på det!
 
Tydligen var dessa klänningar nyårsklänningar som kostat 499 innan. Hade aldrig köpt den för det priset, men för 99, då kan man ha den en gång utan att känna sig ruinerad. Dock tror jag att jag kanske använder den igen. På maskerad. Eller nästa melodifestival?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0