Uppdatering 2.0 - Halloween

Vi har gått och peppat för halloween sedan urminnes tider. Nja, kanske inte så länge, men bra länge i alla fall. Temat för årets party var circus/ freak show, och så fort biljetterna släpptes till Go Mammoth's årliga halloweenparty så köpte vi biljetter. Med vi, menar jag, mig själv och min partner in crime Sabbz. Vi fick sedan med oss Linda, hennes kollega Matt och Sabbz boxarkompis Kat. 
 
Kvällen startade med att vi möttes upp hemma hos Sabbz i Mitcham för att pre-drinka lite och för att göra oss i ordning inför kvällen. Det började bra när Sainburyäs deliveryn kom med alkoholen och stöldskyddskåporna fortfarande satt fast på. Typiskt, deliverykillen kunde inte göra något så Sabryna tog fram skruvmejseln och efter lite pill fick vi lös kåporna. Och vi fick kompensationschips på köpet. 
 
Min outfit, mestadels ebay-at och alkoholen med skyddskåpor.
Jag var black swan/ gothic ballerina, Sabryna var ringmaster, Linda, Matt och Kat var three blind mice - här är the final results.
Selfie time i köket.  
Selfie time på tågstationen.                                                                                                  
Kvällens bästa bild ovan på Matt och Sabbz. 
På Balham station med två blind mice. (Haha skrev först mince!)
 
Vi har ute på ett ställe i Balham som heter Exhibit. 3 våningar med bara en massa utklädda människor. Skitkul, fastän ingen av oss kommer ihåg musiken, eller hur många shots det blev, eller varför vi inte blev fotograferade så mycket, eller varför vi inte spelade mer beer pong, eller varför vi fick med oss ett på mosterhandskar hem, eller vart Linda's walking stick tog vägen, eller varför Sabryna blev utslängd. Eller jo, det kommer vi ihåg. Hon snodde öl från en stängd bar och blev påkommen. Busigt värre. Tur var det i slutet på kvällen och då var vi ändå redo att palla oss hem eftersom några av oss började bli lite slitna. Sabryna fick ta hand om min mobil under kvällen, jag hade drygt 200 bilder när jag kollade igenom flödet på morgonen efter. Otroligt roliga kort men man märker vart det börjar spårar ur. Då när det blivit one too many shots, när make-up-en börjar kletas ut och vi hittat andra människors masker. 
Beerpong med läskigaste dockmask-killen och Ollie, hunken, enligt Sabbz och Kat.
Försöker mig på att få till en boobie-bild, och lyckas väl sisådär. Linda har hittat scary masken.
Och Sabryna har hittat Peter Griffin. "Men det här är ju inte Family Guy", fast det var det ju! 
Här är det dags att gå hem.
Här är två officiella photos från kvällen. Det var typ de ända två som vi fick vara med in. Skjut den fotograften dammit.
Superkul kväll, som avslutades med chips från en chip-shop och X-boxspelandet mitt i natten. "Jag ser fyra motocyklar, men jag vet att det vara är två"...
 
Nu planerar vi redan inför 2015, detta var minsann ett Halloween dreamteam som heter duga!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0