DAG12: Mitt drömbröllop

Boh. Jag har aldrig vart en person som drömt om ett bröllop. I alla fall inte mitt eget. Alltså, för mej känns det inte så viktigt att vara gift, en ring på fingret för att visa att han älskar varann? Nej, det behövs inte. Missförstå mej rätt, skulle någon nu fria till mej så skulle jag absolut tänka tanken på bröllop. Men nu är jag ju inte riktigt i den positionen. Det känns som det kommer dröja OM jag över-huvud-taget blir gift.

MEN om jag nu skulle ha ett drömbröllop, skulle det absolut vara på en strand någonstans varmt, typ Karibien eller Asien. Gärna barfota i solnedgången och väldigt löst och ledigt. Inget stelt kyrkobröllop med massor med gäster som planerats i år i förväg, utan de närmaste vännerna och familjen räcker. Lite, ta det som det kommer.

ELLER så skulle jag dra till Vegas. Tänk vad häftigt med ett Vegas-bröllop. Faktiskt, kanske Vegas slår högre än beach-wedding? Äsch, jag vet inte, som sagt jag har inte drömt så mycket om det där. Time will tell om jag nu hamnar i den situationen.
Mina päron är inte gifta (än) och de har vart ihop i typ all evighet. Var det 30-årig förlovning?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0