Thinking!

Jag är nog lite av en drömmare, eller kanske mer en tänkare.

Jag hoppas alltid på det bästa, försöker alltid hjälpa andra så gott jag kan, och anser att alla är värda en andra chans, vad det än gäller. Det kanske är lite drömmande över detta, fungerar det så i verkligheten egentligen? För om man inte får samma utdelning tillbaka bör man då fortsätta ge ge ge? Jag menar, ibland vill man kanske få lite tillbaka också. Är man Ego då? Tänker jag fel nu?

Jag tänker nog mycket ibland. Eller inte bara ibland, ganska ofta. Jag tänker för mycket. För mycket på sånt som varit, sånt som inte bör spela någon roll. Man kan ju inte ändra något nu, men ändå tänker jag mycket på just 'Tänk Om...' Varför gör jag det? Det är lite jobbigt ibland att alltid behöva känna att OM man gjort/sagt något annorlunda kanske saker och ting utspelat sig på ett annat sätt. Jag vet att jag inte skulle vara samma person idag om många saker som hänt inte hänt men samtidigt undrar man hur jag skulle varit om saker som inte hänt hänt. Förstår ni hur jag menar?

Jag blir galen på såna här tankar, och jag tänker oftast att det är mitt fel att det blev som det blev. Fast jag vet att jag inte ska tänka så, för det är oftast inte mitt fel, jag är ju bara mej själv och vad mer kan jag göra?

Vissa tankar, minnen, känslor spökar med mej och vill inte bort ur mitt huvud. Det känns bara så hopplöst att behöva älta allting så längre. Varför kan jag inte bara sluta bry mej?

Suck.

Nu får jag se till att sysselsätta mej med en massa saker så att jag kommer på ANDRA tankar. Bra tankar.



Kommentarer
Postat av: din gamle far

Hej gumman, lägg inte energi på det som är gjort eller som varit, det går ändå inte att få det ogjort eller att ändra på, kom bara ihåg att vi älskar dig precis som du är och ska alltid göra det. Have nice.

2010-03-29 @ 07:42:21
Postat av: carro

känner igen mig så väl. men hur var det kajsa...vi skulle väl inte tänka OM?! Förbjudet ord. Tänk inte bakåt - tänk framåt. Tänk NÄR. var det inte så?!

2010-03-29 @ 13:20:25
URL: http://arrow.blogg.se/
Postat av: Mammie

Älskade unge! Bra att du tänker, men sluta älta. Dra kunskaper ur dina erfarenheter. Det som är gjort är gjort, men man kan alltid lära sig av det, och hade det inte blivit gjort hade du inte varit där du är idag. Kay Pollak säger (läs honom: att välja glädje bl.a) att man har alltid ett val, att göra det bästa av situationen eller älta och gräva ner sig. Ser man det så blir ju valet rätt enkelt, eller hur. Ur erfarenheten kommer visdomen. Lyssna nu på din kloka morsa! :-) Du är bäst! KRAM!

2010-03-29 @ 21:33:20
Postat av: GUD

Vill man sa kan man!

En skadad sjal ar en skadad sjal!

Se filmen " Hes just not that into you" - for det ar sanningen!

Manga vet mer an du..

Det fanns INGET du kunde gora!

2010-04-18 @ 21:58:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0