behind-drunk

Helgens tema: BEHIND-DRUNK, direktöversatt. Bakfull alltså.

Fast grejen är den att jag mår bra, lite trött, lite sleten, lite törstig men annars helt okej och detta efter två utekvällar i rad.

I fredags satt vi på kontoret och pimplade. Vi har bytt kontor - till ett större, more spacious, och med fönster och det var ju tvunget att invigas med caipirihas, whisky & cola, vin etc. Så efter 5 pm var det inte mycket aktivitet på jobbet, mest drickande. Vi är supernöjda med det nya kontoret och trots att det varit en busy vecka så var stämningen på topp.

En jättekonstig känsla att sitta i våra kontorsstolar och dricka, men det var mysigt. Det blev mer nära än vanligt. Då brukar vi ju gå till stammispuben och det brukar vara livat och visst det är trevligt det med, men detta var speciellt. Tänk att få springa tipsy i korridorerna i kontorsbyggnaden, utan att någon ser eller bryr sig. Outstanding! Vid 9-tiden var vi ganska packade och insåg att det var dag att äta eller gå hem.

Melanie och jag stannde för ett snabbmeal på Singapore Gardens innan det blev hemfärd. Full, mätt och lycklig bar det sen hemmåt.

Det var fredagen det.

Igår, lördag, började vi dagen ganska lugnt. Softning på hög nivå. Sen bar det av in till Covent Garden med Flanders och Vicky för att möta upp Fabi, Evy, Melanie, Dom, Kristin och Bruno. Fabi hade fixat comp drinks och mat på Freemasons Arms, en pub vi bokar ganska mycket. Så vi satt där i vår reserverade hörna och kollade när Frankrike spöade England i rugby. Riktigt super jätte mega trevligt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0