cambridge

OK, vi var da alltsa i Cambridge igar. That's it. No more to say.

Naaah, skojade bara. VI (jag (kajsa) + the spanish (anais, montse, jesus) + the belgians (eve + doris)) akte alltsa till Cambridge igar. Vi hade bank holiday och varfor inte passa pa att utforska landet lite. Jag har inte varit utanfor London. Jo, en gang, med Kristin da vi hade en gratisnatt pa Holiday Inn Maidenhead.. 20 minuter fran London city.

Anyways, dan borjade bra. Vi tog taget fran Kings Cross och lyckades fa Group Rates for 6 pers. Vi betalade endast for 3! Flax! Sjalva tagresan tog cirka en timme, val i Camb sa borjade det regna, det var inte en kotte pa gatorna, sa vi insag ganska snabbt att det kanske inte var sa mycket oppet pa en bank holiday.

Tiden rullade pa, vi gick omkring i stan. Inte sa stort sa vi gick samma gator upp och ner. Vissa affarer och pubar  var oppna som tur var men manga av de famous college som finns dar var ocksa stangda for visitors. Inte p g a bank holiday utan av examination period. Vi lyckades anda sneaka in oss pa nagra omraden, da vi latsades att vi var students. Och visst det var val coolt men inget speciellt.

Till nasta citytrip har vi lart oss att vi maste gora atminstone LITE research innan for att undvika the major flopps!

oh well, oh well, oh well... vi hade det trevligt ihop i alla fall and that's all that matters no?!


Kommentarer
Postat av: din gamle far

Hej gumman, kul att höra att är lite kulturell, det har du säkert fått från mig, men jag tycker faktiskt att du kunde letat efter deras roddbåt och fått ro en liten tur. Have nice

2009-05-05 @ 19:51:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0