size zero, me?

Kjolen jag köpte igår är i size zero. Det visste inte jag existerade. Jag trodde det bara var ett talesätt. Jag menar, alla modeller är ju size zero och dom är ju smala som pinnar.

Okej, kjolen som jag har är i American standard men ändå. SIZE ZERO!? Jag tror det liknar vår 32-34, så det bör ju stämma... men shit alltså.

För bara några år sen hade jag 40-42 på alla kläder, nu måste jag köpa 34, sometimes 36, väldigt sällan dock. Tänk, jag har minskat med nästan 10 storlekar!!

Det som är svårt är att köpa brallor, för när de passar i midjan är de på tok för korta och när det passar på längden så är det på tok för stora. Ja, ni fattar. Jag har upptäckt att jag använder kjol och klänning mer och mer och det är på grund av mitt byxproblem. Help anyone?!

Anyway, jag måste dra ner till Sains'an en sväng innan de stänger. Later!

Kommentarer
Postat av: carro

men kajsa...size zero är ju typ obefintligt. så litet så det finns inte. ät mer choklad, godis, chips, bigmac :) dega i soffan vettja..va inte så duktig o äta nyttigt o va ute o gå..jag får ju ångest!

2009-03-30 @ 23:09:43
URL: http://arrow.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Äsch Carro. Jag tror kjolen var felmärkt.. den är ganska stor i storleken... herregud.. här degas det som aldrig förr, haha. Jag har t o m lagt min stegräknare åt sidan...

2009-03-30 @ 23:31:42
URL: http://kajsaberggren.blogg.se/
Postat av: teresa

hahaha dega mer...

tvinga mig inte komma till dig och mata dig..

2009-03-31 @ 00:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0