arrabbiata

Idag har jag vart lite arg, från början och fram till nu.. nu börjar det lugna ner sig dock.

Dagen började med att den idiotiska brevbäraren ringde på porttelefonen. Han höll in knappen konstant tills att vi svarade. Samma sak som förra gången. Han är verkligen inte klok. När jag gick ner och öppnade, sömnig som jag var, var han inte där. Han var nere på bottenlägenheten och terroriserade dem. Anyway, jag gick och la mej igen eftersom detta var tidigt.
När jag väl vaknade igen gick jag upp och diskade, jag märkte att det luktade illa från soporna så jag skulle precis byta påse när jag såg att det läckte en massa vit sörja från ena papperskorgen och brun vattensörja från den stora papperskorgen. När jag lyfte påsarna hämnade all sörja på golvet. JÄTTEKUL!! Eller inte. Det visade sig att Erik hade slängt någon form av mjölk-grädde produkt i den ena och kaffesump i den andra. Jag började torka, det luktade pyton.

Sen fick jag för mej att jag skulle gå och simma. Jag gick iväg med min väska packad till Putney Leisure Centre men när jag väl kom dit märkte jag att jag glömt både handduk och flipflops. AAAH! Kan det bli bättre? JAg började traska hemmåt för det visade sig ju att jag inte tagit med mitt travelcard eller..

Som inte allt detta vore nog, nu när jag gjorde min pastasallad hällde jag ut nästan hela pepparkaret i salladen. Den blev helt svartprickig och superstark. Boh, nu kan det knappast bli värre.

Kommentarer
Postat av: din gamle far

Hej gumman. Sådana dag kommer vilket man vill eller inte det är bara att bita ihop, det possitiva är att det behövs inte så mycket för att göra en på bätttre humör, förresten så åt morsan och jag kokkorv och potmos i går, gissa om det var gött. Have nice

2009-01-24 @ 18:01:03
Postat av: Mammie

Och rotmos och farmors värmlandskorv några dagar innan dess.......

Fick du något roligt av brevbäraren? han kan väl inte bara ringa på utan vidare? Nyfikna blir vi, vet du!

2009-01-26 @ 12:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0