t-rex

Det var skönt att prata med dej idag, jag saknar det verkligen. Våra 'gossip-stunder'. Teresa - JAG SAKNAR DEJ SÅÅÅÅ! Jag vill ha min SISTER här med mej like in the good old days. Jag längtar, VERKLIGEN LÄNGTAR tills att få komma hem i slutet på maj så we can catch up a bit! Det ska bli sååååååååååååååååååååååååååååå wonderful!

Kommentarer
Postat av: Ur sister...

du ska bara veta hur mkt jag saknar dig.... Du gjorde min kväll igår.... det är dig jag borde snacka med varje morgon så vet jag att jag kommer att ha en underbardag pga av vårt samtal. Men nej.... det får vi ta i framtiden. saknar dig otroligt mkt...och ses snart..puuuuuussss

2009-04-29 @ 12:33:53
Postat av: lala

heeey!

två saker, för det första så 12-timmarsregeln har mamma kommit på (eller i allafall förmedlat till mig) att när man är arg, får reda på en dålig nyhet eller så, så får man vara riktigt arg i 12 timmar. svära och gnälla så mycket man vill. men sen får det vara bra. då får man försöka komma på en lösning till problemet istället. så nu har jag fräst en massa för att jag var arg igår, och faktiskt efter bara någon timme mådde jag bättre och hade också hittat en lösning, bra va? (: haha. sen då nummer 2: SHIT VA LÄCKER DU ÄR PÅ ALLA NYA FACEBOOKBILDERNA! den glittriga klänningen alltså, wow!

2009-04-29 @ 20:39:45
URL: http://wherestarsaremade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0