Ikea in my heart

Mamie och Papie ar har och halsar pa. Trevligt. I helgen som vart bodde de pa hotell eftersom Giorgan var har ocksa, och det ar ju lite mycket att bo 6 personer hemma hos mej pa Allfarthing Lane, men nu nar Giorgan akt tillbaka till Milano, har mams och paps flyttat in. :)

Det forsta vi gjorde var att aka till Ikea for att kopa en ny sofabed till lillpalten. Han ar ju sa forskrackligt lat sa han orkar ju inte badda ut den vi har, sa vi kopte en enklare modell. Ocksa for att den hemska orange-a som vi har ar sa obekvam aven som soffa. Inte bara som sang utan aven som sittplats. Sa, det blev ev Exarby Sofabed, endast GBP 87.00 eller nat. Inte illa.  Lite annat smatjafs blev det ocksa. Tank det ar sa himla billigt pa Ikea. Jag kopte 5 mjukglassar, 1 kaffe och en soft drink for endast GBP 3.10. Halla! Det ar ju typ en kaffe pa vanliga stallen.

Anyway, vi hann med lite kottbullar och pommes ocksa. Teresa kakade (egenblandat) lingonsylt, majonas och graddsas. Yummy! Jag skippade sylten men korde pa majjo och sas! Always a hit!


Kommentarer
Postat av: Mammie

Länge leve Ingvar Kamprad! IKEA forever! Vilken service dessutom! Home delievery efter 23.00 samma kväll. Som hittat, även om grannen next door tyckte det var lite sent att snickra möbler då, så det fick vi spara till nästa dag. Men vilken komfort med enkla medel! Nu blir det ännu svårare att få upp lillpalten ur sängen.

2008-11-21 @ 17:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0