NYO - KGA - ÖBRO - STHLM - del 3

Tillbaka till Sverigetrippen ett tag. Fredagen var fullspäckad. Vi hann med:
 
- Bus och lek hemma på Lovart från arla morgonstund
 
- Promenad ner till Folkhögskolan för att hälsa på mamma
Eftersom lillen varit lite snuvig och kinkig dissade vi långpromenaden med Teresa och gick ner till mammas jobb på skolan istället. Det tog lite tid innan ungen ville ner i vagnen, det var mycket roligare att klättra på stockar i Axbergs trädgård, men väl nere i vagnen gick det galant. Vi sprang upp för bussbacken (träning!) och kom ner till mamma strax innan lunch. 
 
- Bus och lek på Folkhögskolan med både lärare och elever
Upp för trappor, ner för trappor, sparka boll, hoppa i sackosäckar, pilla på biljardkulor, stoppa in pingisbollar i högtalare och äta kokosboll. Mitt bland de studerande.
 
- Shack-spelande
Nja, inte så mycket spelande kanske, mest flyttade på bönder och hästar. Ihihi. Note to self: öva regler med Valte
 
- Promenad med Teresa
Fick sällis av T-rex och Tiff på vägen hem från folkhögskolan. Valtelicious var på lite kinkigt humör men det lugnade ner sig när vi väl kom iväg.
 
- Mer lek hemma på Lovart 
Lek i tält, bus i tvättstugan, drag i sladdar, bokläsning, glassätande (3 piggelin och en strut - sen fick jag säga nej, rookiebarnvakten fick ju äta upp hälften av alla glassar och även om jag gillar glass blir det lite mycket med så många) och Cartoon Network-tittande.
 
- Uppacking av väskor
Massa väskor från sist som inte var uppackade packades upp medan Valte somnat helt av sig själv (say what!) i soffan.
 
- Fika med randiga ligan på Smakbiten
Eftermiddagsfikasällskapet blev Camilla, Liv, Teresa och Tiffany, ingen Valentine då han var förkyld och lite kinkig. Trevlig catchup med vännerna som blivit mammor. Teresa 'glamourmamman' hade missat dress coden så hon fick vara fotograf.
 
- Middag på Brasseriet
Kvällen spenderades med Evelina och Teresa inne i Örebro hos Erik som lagade top-notch-mat åt oss. Teresa och jag, köttätare som vi är, åt steak frites och Evelina fick Erik's specialmat i form av friterad kålrot och grönsaksgratäng med poached friterat ägg. Vi avslutade allesamman med chokladfondant. För som sagt, finns choklad på menyn, då väljer man det!
 
Tack brother för rabatten!
- Pubhäng på Pitchers
Det blev förvisso bara en drink, mest i väntan på buss hem men det var trevligt.
 
- Bussresa hem till Karlskoga 
Busschauffören var på gott humör och frågade om vi var under 20. Vi sa inte så mycket utan chauffören fortsatte: "Vet ni tjejer, vi kan låtsas att ni fyller 20 ikväll och då får ni åka för halva priset, det blir vår lilla hemlis, det är ändå inga kontrollanter så här sent en lördag". Okay, sa vi. Vi säger inget och vi är gärna 20 år. 
 
Återkommer med Stockholmstrippen sen, kanske imorrn. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0