grona fingrar... INTE?!

Mina blommor som jag skrytit om tidigare har totaldott. Surprise surprise! Forrut hade bara en sort (vet inte vilken sort) dott eller torkat ut och blitt bruna. Nu nar jag kom hem fran Italien a det vart lite av en varmebolja i UK sa ha ALLA blommorna tokdott. Dom var jattetorra och fulbruna, sa jag klippte bort skiten. Nu har jag inga blommor forutom 2 kaktusar som star i blomladan...

Mamma! Kom snart igen sa vi kan plantera nya!!

namnsdag!

Grattis pa namnsdan Kajsa ELIN Berggren!

flight schema

KAJSA

Fre, 22 Aug 08 London Luton (LTN) to Milan (Bergamo) (BGY)
Man, 25 Aug 08 Milan (Bergamo) (BGY) to London Luton (LTN)


GIORGIO

Fre 12 Sep Milano (Linate) to London (Gatwick)
Son 14 Sep London (Gatwick) to Milano (Malpensa)


KAJSA

Fre, 03 October London Gatwick (South) To Milan Malpensa (Terminal 2)
Son, 05 October Milan Malpensa (Terminal 2) To London Gatwick (South)


GIORGIO

Fre 24 October Milano (Malpensa) to London (Gatwick)
Son 26 October London (Gatwick) to Milano (Malpensa)


sjunde inseglet

Efter Napoleon, sa visades Sjunde inseglet. Pa Film4 sa har de en 1 year anniverssary of the death of Ingmar Bergman (eng uttal: Iggmarr Börgmenn) och det 'firas' med en hel vecka av Bergman-filmer.

Varken Erik eller jag hade sett the above movie men alla kritiker sager ju att den ar ett masterpiece. Vi hade val inte sa hoga forhoppningar eftersom vi vet att Ingmar Bergmans filmer ar lite obegripliga. Min ambition var att se sekvensen 'Jag ar doden'.  Den var forst i filmen. Perfekt.

Svartvita filmer ar alltid sa detaljrika, men rosterna later ju likadant i varenda film. Man ser ju att det ar olika skadisar men de later ju lika. Igar sag vi filmen pa svenska med engelsk subtitle. Tur var val kanske det. Ibland ar det ju sa gammal (omodern) svenska sa man greppar ju inte allt.



- Vem är du?
- Jag är döden.
- Kommer du för att hämta mig?
- Jag har redan länge gått vid din sida.
- Det vet jag.


Till slut somnade jag. Shame! Filmen borjade 10.45 pm. Inte jattebra timing att visa deep filmer sa sent pa vardagskvallar?! Jag tror att Erik kollade klart, men jag vet inte...


 

napoleon dynamite

Igar hade vi movie night. Nar Nisse var i London sa pratade han en massa om 'Napoleon Dynamite'. En film som tydligen var skitbra. Igar kvall gick den pa TV sa Ebo och jag tanke att vi skulle ge den en chans.

Den var jattemysko. Egentligen handlade den inte om sa mycket. En weirdo kille som hette Napoleon Dynamite, hans weirdo bror Kip, deras uncle och Pedro - en mexican utbytesstudent. Och en lama - som husdjur.

Erik satte brevid och skamdes titt som tatt. ''Herregud''.  



Sa, vill man kolla pa nagot jattestrange som egentligen inte har nagon handling. Kolla pa Napoleon Dynamite, annars kan det vara.

hata stansted

Jag hatar Stansted. It is official. Det ar verkligen den mest roriga och ologiska flygplasten har. Igar kvall nar jag landade, starx efter 23h00 lokal tid, sa tog det mej nastan en timme att ta sig ut. Och da hade inte jag nagot bagage att hamta. Forst fick vi ga av planet och in i en terminal-byggnad. Alla som vart pa Stansted vet att man far ga en massa dar, det ar jattelanga korridorer mellan de olika terminalerna. Hursomhelst, forst gick vi in i en terminal byggnad for att sedan bli staende dar i ko. Ko for vadda? Jo, ko for att aka escalator ner sa att man kunde ta en buss till den andra terminalbyggnanden. Hello? Does this make sense?! Sa, nar vi val kom till den andra terminalbyggnanden fick vi >surprise surprise< ga en massa. Till slut hamnade vi i passkontrollen och dar var det en eveghetsko ocksa. Vantligvis brukar det gar fort for de har sa manga kontrollanter men igar gick det gorsegt.  

Nar jag val kom ut i frisk luften var jag pa jattedaligt humor. Jag lyckades komma pa en buss till Victoria. Efter en och en halv timme var jag i framme i Victoria. Dar var jag tvungen att byta buss eftersom tagen slutat ga. Tror ni att min buss kom?! NAH?! Inte. Jag fick sta dar och vanta i 40 minuter. Jag som redan var pa surt humor blev pa annu mera skithumor.

For att gora hela saken annu varre, sa fick jag sitta brevid ett fyllo hela vagen till Wandsworth Town. Pjuh!

Val framme i Wandsworth Town kom lill-Erik och plockade upp mej. Hygglo! Da blev jag pa lite battre humor! :)

Aldrig mera Stansted. Jag betalar hellre lite mer och flyger fran/till Gatwick, Luton eller Heathrow.

italia

Ahh, det har varit sa harligt att spendera helgen med Giorgan. Egentligen gjorde vi inte sa mycket utan vi umgicks mest med varann.. Vi hade ju ganska mycket att prata om da vi inte setts pa en manad! Anyway, har en liten resume:

Torsdag:
Fick sluta en timme tidigare for att hinna med min BA flight fran Heathrow. Terminal 5 > nya flashiga Terminal 5. Visst det var flashigt, men jag var mest radd for att de skulle slarva bort min vaska. De har ju haft en massa sana problems tidigare. Min vaska kom med planet, men vi blev ungefar 50 minuer sena p g a VASKPROBLEM!

Nar jag val kom till Milano-Malpensa tog jag en Shuttle bus in till Milano Centrale.. dar stod Giorgan och motte upp mej! Aah.. som jag langtat efter han. Vi hann med sista tunnelbanan och sen fick vi ta en tram till hans lagenhet. Klockan hann nog bli 2 innan vi kom fram. Looooong trip!

Fredag:
Pa fredagsformiddagen jobbade Giorgan, fast bara halvdag. Han har lyx pa sommaren, da slutar han 1 pa fredagar.. varje fredag. Efter jobbet kom han och motte upp mej och vi begav oss till centralen for att ta 'superfast' taget till Turin. Det gar pa endast en timme men kostar skjortan! Giorgan var tvungen att ga till tandlakaren.. sa vi spenderade helgen i Turin itsallet for Milano.

Pa fredagskvallen hade vi lite anniverssary och firade med Proper Italian Pizza. Mumma!

Lordag:
Inte mycket hande, vi gjorde lite shopping. Det var gorvarmt. Omkring 40 grader. Oh, visst 40 grader ar val skont ibland men inte nar man befinner sig i en storstad utan sjoar och hav.... Det blir latt svettigt! :)

Pa kvallen hade vi movienight, vi kollade pa italiensk film och hade romantisk middag hemma. Jattemysigt!

Sondag:
Vi solade lite, gick pa promenad i San Mauro Torinese, kakade lunch med Giorgan's kusin + familj. Giorgan fick lana sin mammas bil sa han korde mej hela vagen till Bergamo for min flight.


Nu langtar jag sa mycket till nasta tripp, 22nd August bar det av igen. Jag vill aka nu!!!

oh mama!

Tack! TACK! tack! For att du ringde imorse.. annars hade jag forsovit mej annu langre...

Mammie ringde mej imorse, klockan 8.25 am, vanligtvis sitter jag pa taget pa vag till jobbet vid den tiden, men inte idag. Imorse klockan halv 9 lag jag och sov. Inte bra da man borjar jobba klockan 9 sharp. Jag har aldrig forsovit mej forrut, visst jag har varit sen ibland (jattesallan) men aldrig forsovit mej. Inatt nar jag kom hem fran Italien, var klockan runt 3.00 am sa visst jag var trott men jag vet att jag stallde klockan, men antaglien stangde jag val av klockan istallet for att satta pa den.. eller jag vet inte.. det ringde inte.

Det blev en snabbdusch (mindre an 1 minut) och snabbt pa klader.. inget smink eller nat. Jag kom in pa kontoret 20 over 9. Det ar bra gjort! 50 minuter hemifran och hit inklusive preparation. Inte illa.

night-owl

Sa direktoversatte EBO nattuggla. NIGHT OWL. Min nya favvo! :)

good job

Efter en heldag igar, sa har Erik fatt ett erbjudande/kontrakt pa Bar Chocolate.  Wohoo! Grattis!

Good job, bro'!  

scones-bak

Igar var det en varm dag. En san dar kvalmig dag sa att man nastan tror att det ska borja aska. Det gjorde det inte, askade alltsa. Pa kvallen blev det riktigt fint vader sa jag och Kristin begav oss hem till henne for att baka scones och sedan ha picknick i Ravenscourt Park.

Kristins ugn ar jattefarlig. Det ar en gasugn och den ar lite halvpaj sa man maste tanda pa innifran. Tur for oss att en av hennes flatmates (som har rutin pa det dar..) var hemma sa vi behovde inte utsatta oss fo faran.. Vi bakade tva scones-kakor, gjorde lite salad med kycklingrora och drog till parken med en fleecefilt is hogsta hugg. Sen satt vi i solskenet och varmen och mumsade pa vart nybakta brod.

Det var jattetrevligt. Jag fick en boll i huvet (alltid jag, varfor?!), men annars all OK. Nar det vart morkt och kallt (for nar solen gar ner blir det riktigt kallt har...)  gick vi hem till Kristin for att ata glass som vi inhandlat tidigare. Det blev inte sa, vi var for matta. Too much scones in the mage, you know.

Jag tog bussen hem, vanligvis tar det val 30-40 minuter men igar tog det 20 MINUTER. Det var ett galo som korde.. han stannade knappt for nan.. inte gjorde det mej nagot jag kom ju hem tidigare than expected, runt 11.30-snaret pa kvallen.


slutfuskat

Jag har fuskat lite mer nu pa tagen. Anledningen att jag inte kopt biljett ar att (som jag tidigare namnt) ar luspank. Men sa igar, nar jag skulle ga hem sa skamtade jag lite med en kollega om min fuskande. Han sa att jag skulle vara forsiktigt for sant dar kan hamna i ens brottregister. Ahh!? Det har inte jag tankt pa. Forran nu. Nar man tanker efter ar det ju nastan som att jag vore en tjuv. Jag tar en biljett utan att betala.. fast det ar ju ingen biljett jag tar.. Hmm.. Jag fick mej en tankestallare i alla fall. Bade igar kvall och imorse kopte jag biljett. Nu ar det slutfuskat for min del! (Ett tag till iaf :P)

Daligt samvete? Yes, indeed! 

good mood

Varje morron innan jag gar pa taget i Wandsworth Town sa tar jag en Metro sa att jag har nagot att lasa pa den ''langa'' resan (11 minuter...) till jobbet. Nu ar de borjat att dela ut en annan tidning ocksa City A.M. Sjalva tidningen ar val inte sa kul da det ar en Finance-tidning men han, killen, som delar ut dom ar alltid sa trevlig. En liten kort indier som alltid sager hej, ler och halsar: Have a good day! Han ser sa rolig ut med scarf kring huvet. Man kan inte bli annat an pa bra humor. Det ar verkligen en bra start pa morgonen.

luspank

It's official. Jag ar LUSPANK. Nar jag kollade mitt konto fick jag en smarre chock, jag har bara GBP 46.00 pund kvar den har manaden! AAAAAAAAAAAH! Det ar lite. Jattelite. Det brukar inte vara sa lite, men den har manaden har jag shoppat en massa och bokat en massa flights, sa nu blir det att kaka vatten och brod.. I 10 dagar till...

Asch! Jag klarar mej! :) 

Slapp-sondag

Igar var verkligen en slapp-sondag. Det avr saaa skont att inte gora nanting. De senaste helgerna och veckorna har varit hektiska. Roliga saklart, men hektiska. Sa det var valbehovligt med lite vila.

Jag var iofs ute och gick en svang. En ganska lang svang. Hela vagen till Clapham Common och tillbaka. Eftersom min stegraknare ar slut pa batteri sa vet jag inte hur langt det var, men det tog ungefar 1.5 timme. Sen pa kvallen gick jag ner till vattnet. Vattnet = Themsen. Och tillbaka. Det tog kanske en halvtimme.  Det var en ny rutt som jag gjorde. Mysigt att ga lans med Themsen i solnedgang.

meatball marinara

Erik har kakat en foot-long italian-herbs macka med meatballs idag. Tank er, en FOOT long macka.

Han ar nu, MATT I MAGEN!


jobbsokande

Gissa om jag har skickat CV's nu. Eftersom vi inte har internet hemma sa har jag hjalp Ebo att skicka Cv's. Det ar lonat sig. Vi borjade pa riktigt med jobb-sokandet i onsdags eller kanske var det torsdags.. kommer inte ihag... hursomhelst.. Ebo var pa en interview igar (Starbucks), en idag (Bar Chocolate) och ska pa en andra interview med Starbucks pa mandag och en provdag med Soho-baren pa tisdag, PLUS, en ny interview med Cafe Nero pa onsdag. Det kallar jag utdelning.

Det ar ju en lite ny experience for mej ocksa, det har med att soka jobb. Jag hade ju mitt jobb redan innan jag kom hit sa jag har inte gjort den har jobb-sokargrejen, men jag har forstatt nu att det ar ganska latt att fa ett jobb bara man vill. 

Nu haller vi tummarna att det gar bra. Det ser ju valdigt bra ut an sa lange! 


stardust

Ebo och jag kollade pa film igar. Stardust. Egentligen skulle jag och mamie kolla pa den for hundra ar sen men vi hann aldrig med det. Vi ar ju sa busy i vara liv :)
Anyway, filmen borjade bra men flippade ur totalt nar haxorna kom in i bilden. Den var Ok, men inte mer. Varken Ebo eller jag kommer nog kolla pa den igen. Vi garvade en del, men det var mest for att det var lite mycket av fantasy och det var lite rorigt.. Den ar ju snyggt gjord och Robert de Niro ar ganska kul som lite gay-pirat men det haller inte rakt igenom..

fattar ni?!



helgen med Carro del 3

Ok, sista racet nu. Vad gjorde vi mer i helgen?! Jo, sondagen var bara shopping. Vi borjade pa Oxford Street (och det tog ju nagra timmar) sen blev det en svang till Camden ocksa.
 

Nu ar det konstaterat. Shopping ar bra for halsan och sjalen. Har kommer alla fordelar med shopping:

1. Man gar en massa, vilket gor att man far snygga ben och bra hallning. Plus bra kondition.
2. Man bar en massa, det sager ju sig sjalvt. Man blir ju starkare.
3. Man blir lycklig av alla bargain's man gor.
4. Man blir dock lite fattigare, fast egentligen inte. Man kan ju se det mer som som en investering.

Vilka argument hade vi mer? Jag och Carro kom pa en massa men just nu star det still i huvet. Hmm?! Any suggestions, let me know...


helgen med Carro del 2

and the story goes on..

Okej, sa efter Notting Hill och Portobello begav vi oss mot Trafalgar Sq for att vara med i Big Dance 2008. Vi skulle vara med och sla rekord i Guiness rekordbok genom att dansa med 2000-something andra dansare pa plattan pa Trafalgar. vi hade anmalt oss och sa men due to a person under train in Queensway (obehagligt!!) sa var tunnelbanan stangd, detta gjorde att vi fick aka buss och det tog en massa langre tid than expected. Vi hann alltsa inte i tid till sjalva uppvarmingen av dansen och det gjorde att vi inte kunde vara med i rekordet. TYPISKT! (Carro, jag vet att vi inte skulle saga det till nan men jag ar sa dalig pa att ljuga och dessutom kommer vi ju inte fa nagot diplom...)
Hursomhelst, aven om vi inte var med i rekordet sa var vi pa plats och dansade brevid. sa det raknas ju lite.
Eller?!

Det var haftigt! Efter det, shoppade vi pa Oxford Street och kakade Ultimate burger med Ebo och Nisse Bus Spooki Boo.

American Apparel

Vi hittade en affar i Notting Hill, American Apparel. Det kommer bli min favvo, aven om jag inte handlat nagot dar sa fick jag bara en massa skona vibbar. De hade en massa tights, bodys, svettband, nylon, myspys, metallic, neon, 80-tal inspirerat helt enkelt... fast det var anda inte space-at, well, en del kanske men mycket var ocksa wearable.

Nar vi gick pa Oxford St hittade vi en till American Apparel och en ska oppna i Camden.

KUL!! :)

http://www.americanapparel.net/

arrow.blogg.se/

For mer uppdatering vad som hande i helgen kolla in Carro's blogg > arrow.blogg.se


helgen med Carro del 1

For dom som inte vet, sa kom Carro och halsade pa i helgen. Eller, hon kom redan pa fredag kvall. Vi har haft jattetrevligt. Nu kommer en lite update pa vad vi gjort.

FREDAG
Min chef var pa bra humor och lat oss sluta redan klockan 3 (det har aldrig hant forrut?!?), sa jag akte in for att hamta Carro pa Liverpool St. Vi akte sen hem till mej och lastade av lite saker och kakade middag som Erik lagat iordning. Korvgryta om jag inte minns fel. det sporegnade som vanligt har i London men vi trotsade vadret och akte en svang in till Soho/Piccadilly. Nisse och Ebo skulle dricka bira och det blev en varsin ol for dom, men det blev en hyfsad tidig kvall anda.

LORDAG
Jag och Carro akte forst  till Borough Market, en mycket mysig matmarknad i London Bridge. Vi kopte paninis med rostbiff och parmesan. Gorgoa! Sen stod det en massa folk och delade ut sma choklad-puddingpaket. 5 stycken fick vi ihop totalt! :)

Efter nan timme over there, tog vi oss till Portobello. Jag gick ju dar forra veckan med min kusin och da kollade vi mest pa marknaden, nu kollade vi mest i affarerna.

Fortsattning foljer...


laaang dag

Jag ahr ett email i min inbox. Vilket betyder att jag har valdigt lite att gora. Nar man har valdigt lite att gora gar dagarna otroligt sakta.

Sa ar det i alla fall.

uppdatering...

kommer snart. Vi gjorde ju en massa kul i helgen som maste skrivas om.

stuck

Vi har ju som sagt en vending machine pa jobbet. Igar eftermidagg var jag och Kristin lite sugna pa choklad sa vi var tvungna att kopa oss en kit kat chunky. Nar man lagger i mynten och trycker pa vilket nummer man vill ha sa ska ju chokladen ploppa ner automatiskt. Inte igar. Vi fick (eller mest Kristin) fick sta och knuffa och butta pa maskinen men vi fick inte ner den. Vi hade ju betala sa vi ville ju inte lagga i mer pengar. Jag gick till slut in pa kontoret for att hamta nagon stor, stark kollega men nar jag kom tillbaka hade Kristin lyckats fa hjalp av nagon bjasse fran kontoret brevid. Tack sager vi till han. Han raddade varan dag.

"I tryggt förvar hos mig"

Sa heter den, Carro!

Lay all your love on me - pa svenska. Det har vi funderat over hela helgen!

Mamma Mia!

Vi var och sag Mamma Mia gar. Verkligen jattebra. I strongly recommend it to anyone. Eller ja, det ar nog bast om man sett musikalen innan. Jag var lite skeptisk i borjan, jag och Carro hade sett lite 'infor'-program och vi var lite oroliga hur det skulle lata. OK, Pierce Brosnan kanske borde halla sig till James Bond, men annars var det bra. Det var en san film man blir glad av. En enda lang reklamfilm for Grekland med Abbamusik. Snyggt!

Jag vill se den igen! Nu! Jag tror jag dromt om Abbalatar i natt. Jag vaknade och sjong pa 'Our last summer'

casha

Ny stavning pa mitt namn. Det ar inte jag som hittat pa det!

forum party

Jag jobbade bara halv dag igar, da jag var tvungen att lamna kontoret klockan 2 for att gora en assistance transfer for en grupp som landade pa Heathrow och skulle in till stan. Det lustiga var att nar jag satt dar i bussen och vi akte genom Bayswater, vilka ser jag itne pa gatan da?!? Jo, Erik och Nisse!! Ar inte det en coincidence?? Jag hade ingen aning om att de var i det omradet.. Hursomhelst jag gjorde det jag skulle och sen motte jag upp dem pa The Swan.

Sen fick de vara sjalva ett tag, jag hade namligen ytterligare ett hotellparty att ga pa. Den har gangen Holiday Inn Kensington Forum. Det ar ju lite lyxigare. Temat var 'A night in the far east'. Mysigt tycket jag tills att maten kom. Det serverades Asien-mat. Vilket bestod av seafood = rakor och sant + sushi och tonfisk. Jattekul for en manniska som inte ater fisk. Jag fick mej en skal nudlar med nagra kyckligbitar i, tack och lov. Grejen var den att i dom nudlarna var det svamp och majs. Jattekul for en manniska som inte ate Svamp och Majs (Jag vet, Jag ar lite plottrig..). Det hela slutade med att jag at tva glassar istallet. Strutglassar. Dom var ju gratis so why not?!


spamalot

I onsdags var jag ju alltsa pa Spamalot. Igen. 3:e gangen nu. Men det gor inget. Den ar sa himla rolig. En av de basta som kors i West End these days. Dels for att det ar rolig, men ocksa snyggt gjord och det nasta bara en massa grabbar i. En tjej ar med som huvudroll, jag tror det var hon den svenska som vann nan tavling i Sverige. Hon var bra.

Jag satt och skrattade hela showen igenom. Nu kunde jag ju till och med nagra av latarna, sa det vart lite sang ocksa. :)

I strongly reccommend it to anyone!

musikaldags - igen!

Den har gangen ar det Spamalot. Det har jag bara sett 2 ganger tidigare!!! Den ar valdigt rolig, en av de basta om man gillar Monthy Python.

original party

Igar kvall var vi bjudna pa party med jobbet. Ett sant dar party dar man moter en massa folk man jobbar med. Igar var vi pa ett stalle i Soho. Det var trevligt. Gratis drinkar och gratis mat ar ju alltid uppskattat! Jag tog en massa foton sa nar internet fungerar hemma sa ska jag lagga in dom. In the meantime, you'll have to wait. Be patient.

Jag stannade pa partyt tills midnatt, sen bar det arv till Liverpool Street for att hamta upp Erik och Nisse som kom fran Stansted. Dom var en timma sena fran Vasteras sa det blev lite senare an expected. Vi hann inte med sista tunnelbanan sa vi fick ta bussen hem till mej. Tur att det inte ar sa langt.. HMMM!?! Alla som kan London vet att det ar jattelangt mellan Liverpool St och Wandsworth Town. Speciellt med buss. Tur var att det var tisdag kvall och inte sa busy med folk sa bussen gick ganska snabbt utan en massa onodiga stopp. Vi var hemma i huset runt 2 pa natta. Och da var vi hungriga, Erik - thh Chef, lagade i ordning lite pasta. Sen var det sovdags.

Eftersom jag har en baddsoffa, en dubbelsang och en madrass sa ar det ju inga problem nar vi ar tre. Grejen var att ingen av oss orkade blasa upp madrasen. Det slutatde med att Nisse och Erik tog dubbelsangen och jag tog soffan.

Vad gor man inte for de 'sma' liven!

giorgio's forsta dag

Igar gjorde Giorgan sin forsta dag pa nya jobbet i Milano. Jag pratade en snabbis med han igar och det hade gatt OK. Det ar ju alltid lite jobbit i borjan men det verkade ha gatt bra och smidigt. Och snart kommer ju jag och halsar pa!! Endast 2 veckor och 2 dar kvar idag! :)

update 2

Sondagens vader var blas, kallt och regn. Vi spenderade denna dag i Greenwich. Alltid trevligt med Greenwich, aven om det regnar och ar ruskigt. Det blev en tripp till noll-linjen och allr det dar runt omkring.


Vi akte cruise dit och fick darmed lite sightseeing pa Themsen. Pa vagen tillbaka tof vi DLR (Dcklands Light Rainway) in till Bank sen akte vi vidare till Wimbledon. Det var ju final sa det var ganska moe folk dar. Just nar vi var dar sa var det regnuppehall sa det kanske var darfor det var mycket folk i rorelse. Trevligt var det iaf.


Sa var helgen slut. Det gar alltid for fort, speciellt nar man har nagon pa besok.


tower(s) of london + tower bridge

Efter lunch pa lordan sa gjorde vi Tower of London. Jag har ju bott har i nastan 2 ar nu men aldrig avrit inne pa Towern. Det var jattestort pa insidan, fyllt med towers att utforska. Det borjade med att vi gick med pa en guidning och fick veta allt om all manniskor som blitt be-headed och torterade dar. Ganska sa makabert verkade det var pa en tiden. Efter guidningen sa gick vi runt i alla towers.. Varfor heter det Tower of London (singular) nar det ar en massa towers?? Borde det inte vara Towers with an S in the end?

Anyway, det sista vi gjorde var att kolla pa the Crown Jewels. Vi stannade pa omradet i 3,5 TIMME?!?! Gissa om vi var trotta och sloa sen?!


Innan vi skulle hem, sa tog vi oss en titt pa Tower Bridge. Det ar ju valdigt convinient eftersom det ligger precis brevid Towern. Christ fragade mej om de fortfarande oppnar bron nar det kommer stora/hoga skepp. Jag sa att jag trodde att det gjorde med men att jag inte var riktigt saker. Vad hander inte da? Nar vi star mitt pa bron och ska ga over sa oppnas bron!! Det har jag ALDRIG vart med om. Synd bara att vi stod pa bron och inte sag det fran sidan...

Det kommer mera shortly!


update 1

Dags for lite uppdatering, tankte jag. Jag har varit lite slo pa sistone.


Torsdag

Pa torsdagskvallen anlande min kusin, Christian. Sa jag hamtade upp honom i Clapham Junction och vi akte hem till mej och slappade lite. Jag hade ju jobbat hela dan och han hade rest en massa.


Fredag

Jag jobbade, men det hindrade inte Christ. Han var ute hela dan pa sightseeing. Vi mottes vid Piccadilly, efter att jag slutat jobba och tog oss ner mot trafalgar Sq / Charing Cross, Embankment och Waterloo. Kvallen avlutades med en pizza pa Donna Margherita i Clapham Jnct. Godaste pizzan i stan. Jaghade tankt mej att vi skulel gatt till ett annat stalle narmare dar jag bor och dar de har varlden, JAG MENAR VARLDENS, godaste bruschettas. Men det blev inte sa. Dom hade stangt ner. Jag vart jatteforvanad, bara nagra dar innan hade jag sett folk dar inne.


Lordag

Upp klockan 8. Nastan i alla fall. Vi ville ju inte mista nagon dyrbar sightseeing tid genom att sova en massa. J Forsta stoppet pa dan var Notting Hill och Portobello Market. Det ar ju alltid mysigt att ga dar aven om det ar ganska moe folk som ror sig dar. Efter nan timme eller sa akte vi vidare till Camden. Det ar ju alltid en upplevelse att aka dit, for det likanr ju inget som finns hemma. Jag sa till Christ att jag skulle visa honom en affar han aldrig sett tidigare. Cyberdog. Alla som vart dar vet vad jag menar. Tokhog technomusik, neon-klader i alla former (extrema) med ludd, plast, nitar, puffar och gud vet vad.

Vi kakade en 'one pound, one pound' lunch dar. Nudlar och kinakyckling.

Jag forsatter strax... Mastej jobba lite ocksa! :)


homesick

Igar kvall nar jag satt i min ensamhet och kollade pa TV sa fick jag lite hemlangtan. Pa TV visades namligen en dansk/svensk film. PA DANSK/SVENSKA med english sub. Aah. Jag vart sa lycklig, det var helt underbart att hora dom prata, aven om jag var tvungen att lasa subtitlen nar de snakkade dansk. :) Dessutom var den en film med Mads Mikkelsen, min absoluta favvo-dansk! 

Jag kom inte i sang forran efter halv ett. Mer Svensk/Dansk Film at folket!


milano

Jag har ju glomt att beratta att jag har bokat en tripp till MILANO. La capitale di moda.  En weekend-tripp for att halsa pa Giorgan. Han borjar ju jobba dar nu pa mandag, den 7:e. Sa jag har planerat att komma over 24-27 July. JAG LANGTAR REDAN!

3 veckor och 1 dag kvar...

Vi har tankt att kora lite distansforhallande nu i borjan, jag maste ju jobba ihop lite stalar och sa. Men sen, Italy here I come :)

28 grader

Igar var det runt 28 grader har. GORVARMT! Antligen, tankte jag. Antligen har sommaren kommit. Antligen, kommer jag bli brun!

Jo tjena. Idag ar de 13-19 grader och regn. :(

Sa var det med den saken!

RSS 2.0