I need a change

I want:

- new haircut med lugg kanske?
- new colours eller highlights
- a tattoo eller kanske en piercing
- new clothes
- new shoes - jag behöver stövlar!

nånting måste ändras i alla fall. Vad det blir återstår att se. Måste göra lite research!

lunch med brorsan

Jag har precis kommit hem igen, efter jobbet och efter ett besök på Erik's jobb. Jag åkte till Angel för att käka lunch med honom och då fick jag även en titt in i köket, och så träffade jag hans kollegor som jag hör så mycket om hela tiden. Mycket trevligt. Jag åt en pitta halloumi macka med beetroot, morötter och hoummmus. Så himla god. Erik åt någon bacon&ägg macka och så beställde vi husets chips också. Så underbart goda! Very nice eftermiddag och de är ju så snälla där borta att de bjöd på maten också. Sweet!

btw

Igar kakade vi hur mycket godis, glass och dricka som helst. Vi har inte moffat sa mycket som vi gjorde igar pa jag vet inte hur lange.

Imorse stallde jag mej pa vagen och tankte att nu maste jag ha gatt upp flera kilo men ICKE SA NICKE. Jag hade gatt ner istallet. Ha! Ingen kottbulle har inte!

52.6 kg - not too bad after loads of chocolate!! Idag har jag lite ont i magen dock.... MEN DET AR SMALLAR MAN FAR TA!

dagens

Nu jobbar jag men troligvis far jag ga lite tidigare eftersom det ar kolugnt

Mina planer for dagen ar att aka upp till Angel for att kaka lunch hos Erik pa Elk in the Woods. Det var lange sen jag var dar nu sa det ska bli trevligt. Vi ska forsoka tajma det sa att Erik har rast medans jag ar dar sa vi kan kaka. Jag har inte bestamt mej an vad jag ska ata, Erik sa att det fanns en kaloppsliknande gryta - a det later ju lovande! Jag at Erik's hemmagjorda kalops igar och det var sa underbart god!

Anyway, innan jag aker dit (well det beror pa nar jag slutar) sa tanka jag palla mej in till Oxford Street for jag har lite shopping som has to be done:

1. Bodylotion
2. Heating protection cerum for haret
3. Blusher
4. Something for the wedding som jag ska pa next week

Det ar val det jag ska gora idag tankte jag, vem vet om jag har tid kanske jag drar till Ikea ocksa. Don't know yet.

björn gustavsson

björn björn björn - vilken stjärna. Erik och jag har suttit och kollat på hans DVD nu på kvällen. När man är lite depp eller behöver cheeras up så räddar han ens dag. Helt jätteroligt, speciellt parlamentet-klippen. Vi garvade högt här i soffan men en massa godis - vi var tvungna att gå ner till Sainsburys för att köpa mer godis, glass och grapes. Moffa är bara förnamnet.



Ah sen ar han ju sa cute ocksa!!! :)

pussycats & phantoms

Okej, jag uppdaterar väl lite då. I onsdags var vi som sagt på koncert i the o2. Det var Lady GaGa (okej), Ne-Yo (stylish) och sen Pussycat Dolls (okej). Main acten var ju såklart PCD och visst de var bra i de kända låtarna men det blev lite saggit i de mindre kända låtarna. Och så var de sååå amerikanska: 'We love you London, so much, god bless you London, We love everyone, thank you so much London. We love you' bla bla bla bla.... Jag blev dock glatt överaskad av hur bra Nicole (Lewis Hamiltons girlfriend) sjöng live.

Lady Ga-Ga var okej i sin kända låt och Ne-yo var helt över min förväntan. Så stylish and romantic. Miss Independent var bäst! O2-arena var en cool arena. Vi gick nog runt hela placet innan vi kom rätt men men what to do.

Igår var jag och Anais på musikal IGEN (sorry Carro), den här gången var det PHANTOM OF THE OPERA. Den har jag alltid velat se live. Filmenn är lite seg men live-versionen var helt amazing. Så himla cool gjord med dekoren och allt. Completely amazing! Värd att ses.

Så där har ni en liten kort sammanfattning av de senaste dagarnas main events.

Har jag sagt att jag ska till Irland btw? På fam-trip med jobbet i April tror jag det är. Det blir göööött!

orka uppdatera

Jag orkar inte uppdatera. Jag kanske gor det imorrn, eller ikvall men inte nu. Puuuh!

Don't know what to do?!

pussycat dolls

NU SMALLER DET! TERESA VANTAR UTANFOR KONTORET, JAG HAR 5 MINUTER KVAR ATT JOBBA, SEN BAR DET AV MOT 02-ARENA FOR PCD, NEYO OCH LADY GAGA... ANTLIGEN!!!

wedding

Jag har blivit bjuden på bröllop. Vems bröllop frågar du då? Jag vet inte svarar jag. För jag vet verkligen inte. Min kompis Lola (från USA) som kommer och hälsar på om två veckor undrade om jag ville hänga med på det bröllopet hon ska på i Richmond. Jag sa att om inte bröllopsparet i fråga hade något emot det så kunde jag väl hänga på. Why not liksom? Nu slog det mej dock att jag måste nog köpa bröllopspresent och herregud vad ska jag ha på mej? Dags för lite shopping I think. Sist jag var på bröllop var det min chef's partnerskapsceremoni, vilket var hur kul som helst. Den gången shoppade jag en hel outfit (klänning, pjucks, jewellery etc) på en timme, kvällen innan och jag var stunning! Nu är det dock vinter så man kan ju behöva något lite varmare... kanske... we'll see.

teresa is coming

Yes, she is! Tomorrow evening and then there's Pussycat dolls on Wednesday eve. It's gonna be super-fantastic! Can't wait to see you pumpkin!!

overtid

Klockan ar halv sju, jag ar fortfarande pa jobbet. OVERTID som man inte far betalt for.. vad gor jag har egentligen, maste palla mej hemmat.

Enough is enough!

nedräkning

Farmor påminde mej, det är ju faktiskt mindre än en månad kvar tills att jag åker till KUBA!! Idag är det 25:e Jan och vi åker den 24:e FEB. GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!

trött

Jag är lite trött nu. 3 timmars sömn i natt och en himla massa springandes hela dan. Jag kommer nog somna ovaggad i natt (well, soon....)

en sån kväll

Igår kväll hängde jag med Anais på födelsedagsparty för en av hennes kompisar. Vi möttes upp i Earl's Court och sen begav oss mot Mango Lounge. Vi var först, men det dröjde inte länge förran folket dök upp. Det bjöds på välkomstdrink och tårta. Stället var ganska posh och de körde med en massa cocktails och grejer. Lite dyrt såklart men vi lyckades fixa till oss lite gratisdrinkar. Jag tror att jag bara betalade en sen nada mas. Hihi. Taktik.

Efter en massa tequilas, vodka sprites, coronas, champagne och en himla massa dans (även om musiken vad kass..) så stängde stället. Typiskt - just när man hade som roligast! Vi forsatte dock med lite efterfest hos Anais. Jag var dock ganska PÅ LYSET så jag somnade bort efterfesten... Illa.. Jag har inte riktigt fått rutin på det där än.. men men...

Trevligt var det. Jag vaknade upp (hemma hos Anais) klockan 7.50 am this morning och kom på att jag var tvungen att åka till Gatwick för att hämta upp en grupp. Det hade jag totalt glömt bort, anyway, jag sprang ner till tuben, åkte till Putney, sprang hela vägen hem i spöregnet och klackskor, körde ett snabbt ombyte och vips var jag på väg igen. Jag kom till Gatwick 9.55 am prick. Flighten från Amsterdam landade 9.55 am. Snacka om att vara i tid!! Ung och stark!

arrabbiata

Idag har jag vart lite arg, från början och fram till nu.. nu börjar det lugna ner sig dock.

Dagen började med att den idiotiska brevbäraren ringde på porttelefonen. Han höll in knappen konstant tills att vi svarade. Samma sak som förra gången. Han är verkligen inte klok. När jag gick ner och öppnade, sömnig som jag var, var han inte där. Han var nere på bottenlägenheten och terroriserade dem. Anyway, jag gick och la mej igen eftersom detta var tidigt.
När jag väl vaknade igen gick jag upp och diskade, jag märkte att det luktade illa från soporna så jag skulle precis byta påse när jag såg att det läckte en massa vit sörja från ena papperskorgen och brun vattensörja från den stora papperskorgen. När jag lyfte påsarna hämnade all sörja på golvet. JÄTTEKUL!! Eller inte. Det visade sig att Erik hade slängt någon form av mjölk-grädde produkt i den ena och kaffesump i den andra. Jag började torka, det luktade pyton.

Sen fick jag för mej att jag skulle gå och simma. Jag gick iväg med min väska packad till Putney Leisure Centre men när jag väl kom dit märkte jag att jag glömt både handduk och flipflops. AAAH! Kan det bli bättre? JAg började traska hemmåt för det visade sig ju att jag inte tagit med mitt travelcard eller..

Som inte allt detta vore nog, nu när jag gjorde min pastasallad hällde jag ut nästan hela pepparkaret i salladen. Den blev helt svartprickig och superstark. Boh, nu kan det knappast bli värre.

travelodge heathrow

I torsdags var vi på hotel opening i Heathrow. Lagom roligt. Eller ganska tråkigt to be honest. Vi var där med jobbet och eftersom det var i Heathrow så fick vi sova över om vi ville. Och det ville vi, jag menar, hur tar man sig hem från Heathrow (zone 6) mitt i natten?! Okej, nu gick vi och la oss ganska tidigt men ändå. Anais och jag fick ett family room och i går morse hade vi engelsk frukost. Det uppskattas! Men som sagt jag har vart på roligare partyn...

internetklanterier

Inte nog med att jag lyckades tvätta donglen i tvättmaskinen, nu när jag skulle toppa upp internet så lyckades jag toppa upp fel dongle!!! Den som inte fungerar.. så typiskt.. det var £15 i sjön... Så vi har inte haft internet på några dar... Ja ja, man lär sig ju av sina misstag, eller hur?

prislapp kvar...

Idag har jag pa mej kjolen som jag fick av Tinna i julklapp, jag har inte anvant den tidigare sa det var lite latt pinsamt nar jag markte att jag fortfarande hade prislappen kvar nar jag gick till jobbet... eeeh.. den klipptes snabbt bort!! Jag tror att ingen sag den, for jag tror att den satt pa insidan men jag ar inte saker... Pinsamt!

late runner

Idag var jag sen till jobbet. Av nagon anledning fick jag for mej att prova en ny res-rutt. Well, vi kan val saga som sa att den inte var sa lyckad. Istallet for att ta taget i Wandsworth Town som jag alltid gor gick jag till Putney men insag halvvags att jag aldrig skulle hinna i tid sa jag stannde vid Putney East Tube stationen och tog tuben in till Earl's Court. Jag tankte att det tar nog inte sa lang tid, TJENA. Val i Earls Court kom ju inga tag i min direction. Jag fick val vanta dar i en kvart eller sa. Nar jag val kom till Gunnersbury sprang jag ner till kontoret och i slutandan var jag bara 15 minuter sen.

kokkorv

Oj vad jag är på hugget nu. 4 inlägg på vadå, tio minuter.. nu behöver jag inte lägga in något på flera dar. Gött! Hursom, jag blev så sugen på kok-korv idag. Kokt korv i bröd med ketchup. Åååååh, vill ha. Måste åka in till Ikea nån dag, jag tror dom har det där.

ÅÅh, vad jag saknar min pappas korv-tisdagar....

by the way, hörde just någon slamming the front door och det var inte jag.... hihi

Sorry can't read your handwriting

Jo jag kanske ska fortsätta... jag har ju tidigare skrivit om vilken idiot till granne vi har. Tur att han är engelsk och inte fattar swedish. NU, har idioten (jag kommer att fortsätta att refera han som 'idioten')skrivit en oläslig lapp, en hel A4 på ytterdörren. Det går inte att läsa den, eller jo, en del ord går väl å greppa men inte många. Det står något om 'slamming the doors when entering and leaving the building' och nånting om soporna ute på gården och sen något om att han får gjorde allting. Vad det är han får göra vet jag inte riktigt för lappen är så svår att tyda. Jag tror Erik har skrivt under: 'Sorry can't read your handwriting'. Hihi. Lite busigt. Jag vet inte om det är han men det ser ut som EBo's stil. Anyway, kriget är nu i full gång...

I.D.I.O.T

Vår granne - behöver jag forsätta?!?!

pastasallad

Jag har blivit helt såld på pastasallad. Nu käkar jag det varje dag (well, nästan varje dag) till lunch. Jag gör den själv med pasta, tomater, olivolja, parmesan skivor, nötter och sallad. Så mumma. Jag längtar redan till morgondagens lunch.

turin

Jag har som sagt spenderat helgen i Turin, eller rättare sagt i San Mauro Torinese där Giorgans föräldrar bor. Det var nämligen Mr Hermanns födelsedag. Giorgan's alltså. Ventotto anni. Vi firade hemma på Via Paolo Borsellino med tårta och en massa folk kom över. Molto nice. På dan hade vi varit inne i Turin shoppat lite. Giorgan shoppade, jag var style advisor, som jag alltid är. På söndan chillade vi lite, åkte in till Turin och käkade pizza och kollade på fotboll. En himla massa fotboll. Inte live dock, utan på SKY. Sen var det dags för mej att åka tillbaks till Londra. Det var foggy så in i norden så vi var lite oroliga för att planet inte skulle lyfta, men det gjorde det. Försenat men vi kom iväg. Jag var hemma på Allfarthing runt halv 3.

torino here I come

Om tjugo, twenty, zwanzig, venti, veinte, tyve, minuter bar det av mot Stansted och sen Turin. Giorgan fyller ar imorrn sa jag aker dit pa fodelsedagskalas. Och det blir Turin istallet for Milano eftersom vi ska fira med hans paron och polare.

Jag har lovat att jag ska baka alfons-tarta, same procedure as last year...

anyway, ci sentiamo lunedi! A dopo ragazzi!

ny dusch

Äntligen har vi fått vår nya dusch istallerad. Imorse kom the plumber och ringde på dörren. Jag var ju tvungen att gå till jobbet så jag lät honom greja i badrummet. Här litar man på folk. Hihi. Han såg hederlig ut (jag tror att vi har allt kvar, ingeting verkar saknar..). Anyway, nu har vi ny dusch och det är det varmt i kranen - det vill jag lova. Och bra sprutt är det också. Som vi har väntat.

thriller

Carro - du missade absolut ingenting. Thriller var en helt meningslös musikal. Eller musikal o musikal, det var mer en koncert med Michael Jackson och Jackson 5 låtar. Fast utan Michael och bröderna såklart, med istället var en massa wannabeer. Första akten var dedicated to Jackson 5, och visst det svängde väl lite men det var också på tok för många lugna 'once in every show there comes a song like this' låtar som sölade ner det hela. Så vi tänkte att andra akten måste ju var gör-ör eftersom det kommer vara Michael låtar och vi räknade upp en massa; Bad, Billie Jean, Smooth Criminal, Black & White, Heal the World, They don't really care about us etc etc. Tror ni att de kom eller? Nääh! Jo en del men först i slutet (som extra nummer). Inte så vidare värst när man suttit i två timmar och väntat..... Näh vet nu vad, gå INTE å se den. Okej att det var gratis för jag hade varit såå besviken om jag betalat för biljetten. Over and out!

musikaldags IGEN!

Vi ska ivag pa musikal igen. Jag och Anais. Och precis nyss fick vi reda pa att vi hade tva extra biljetter. Eriks telefon ar not connecting.. What to do?! Asch, jag far val tag i honom eventually.

Vad ska vi ga pa da? Jo, Thriller Live som bygger pa familjen Jackson's musik. Jippi! Eller Not?! Vem vet, det kanske ar gorbra och imorrn kanske vi kommer in moonwalk-andes pa kontoret.. Aouuch!

comedy

Erik och jag är helt sålda på komediprogram, såna där som har en panel och diskuterar saker typ som Parlamentet. Vi har en tokbra TV-kanal: DAVE, som just ny kör comedy month så det är fullt med såna program på kvällarna. Engelsk humor när den är som bäst. Våra favoriter nu är:
- Never Mind The Buzzcocks
- QI
- Mock The Week
- Och allt annat med galne Bill Bailey och Alan Davies.

Igår fick vi dock väldig längtan efter svenska komiker; Björn Gustavsson, Johan Glans, Henrik Hjelt, Micke Tornving, Magnus Betner mfl så vi loggade in på cdon.com och beställde lite Dvd’s. För hur roliga de engelska komikerna är så finns det inget som slår the swedish ones.

nu j*vlar är det krig

Ärligt talat, nu är det krig mellan oss (erik och mej) och våran granne. Han (vår granne) är inte klok. Han klagar och bankar så fort vi så mycket som rör på oss i vår lägenhet. Men tydligen är de okej att han spelar musik PÅ HÖGSTA VOLYM. Och det är inte nån gång då och då det är praktiskt taget jämt när vi är hemma. Värst är det på lördag-söndag mornarna när han kör igång runt 9-snåret med jazz. Samma låt jämnt!! Hur kul är det. Nu har han på något och det nästan skakar inne hos oss. Och så han han mage att säga åt mej att inte slå så hårt i ytterdörren... PUCKO! IDIOT! Nu är det nuff liksom. Jag spelar Hairspray på högsta volym.

Nu är det krig banne mej.

klanterier och vita lögner

Kajsa Elin Berggren klantade till det igår. Big time. Jag var ledig och hade inget att göra så jag tänkte ta itu med storstädningen som jag tänkt göra så länge men som aldrig blivit av. Jag började med att städa köket, tokrent blev det. Sen började jag med vardagsrummet men eftersom det var så tråkigt och hyperstökigt så var jag tvungen att ta en brejk. Eller brejk å brejk, jag böt lakan i sängarna istället.
Det var nu klanteriet kom. Eftersom jag böt lakan i Erik’s soffa så la jag all tvätt i ena hörnet av soffan, grejen var att där hade jag också min dator och usb-dongle’n för internet. Jag tänkte väl inte så mycket på det utan flyttade bara på datorn MEN INTE PÅ USB’N. Big mistake. Jag körde in all tvätt i tvättmaskinen och slog på tvätt C – 60 grader colorful cotton, time saver å så forsatte jag å dona lite.
Efter en liten stund behövde jag gå in på internet och vips så var usb’n borta. Jag letade å letade å letade. Jag tänkte att nu har jag allt blitt bra tankspridd, jag har nog gått i mina egna tankar och lagt usb’n på något himla bra ställe. Typ frysen, garderoben eller på toan. Jag tänkte t o m att ’Hmm den kan kom med i tvättmaskinen, men nej, det vore ju tokigt och jag borde ju sett det’. Så efter ytterligare lite letande utan resultat kollade jag in i tvättmaskinen och där var den. På fönsterluckan, dränkt i vatten. Jippi! Jättelyckat! Eller inte!!!
Jag försökte stoppa maskinen men det gick inte. Luckan var låst, det enda som gick att göra var att slå på ett annat program och vänta. När jag väl fick ut dongle’n var det som sagt BLÖT. Jag fönade och torkade i timmar men den ville inte fungera. Mannaggia!

Idag då, på morronen pallade jag mej iväg till o2-shopen i Southside shopping centre med mitt ofungerade internetkit. Tur var hade jag sparat kvitto och allt. Jag gick dit, sa att jag inte alls kunde förstå varför internet inte fungerade och att det hade fungerat på morronen dagen innan men inte nu. Dom tittade lite på det och bad mej sen hämta min laptop så att de kunde ta en ’proper look’. Jag kom tillbaka med laptopen men ’surprise surprise’ gick det ju inte i alla fall. De böt helt enkelt ut min usb mot en ny (ovattenskadad) one. Och nu fungerar det igen.

Ibland måste man få ljuga lite, eller? Jag har i alla fall lärt mej en läxa. Kolla alltid tvätten – se till att den är utan usb-minnen och andra elektriska saker innan du tvättar. A word of wisdom for us all!

Over and out!

royal mail

Imorse när ja låg och sov ringde det i porttelefonen. Nyvaken som man blir tar det ju lite tid innan man fattar vad det är som låter. Efter en stund vaknade jag till (jag har ingen aning hur länge det ringt då)och gick upp och svarade. "Royal Mail - you have a package" skreks det på andra sidan. Eftersom jag var i pyjamas gick jag in i badrummet för att hämta min morronrock, då ringer det igen. "Royal Mail - you have a package" skriker brevbäraren igen. Okej okej, jag fattar. Idiot. Jag gick ner i strumplästen och öppnade dörren och han (brevbäraren) praktiskt taget slänger in paketet till mej. Vilket pucko. Det är ju inte mitt fel att han behöver jobba en lördag så hade ju ingen anledning att vara sur på mej. Vilken morans det finns!

busy schedule framöver

Miss Berggren is busy. Very busy. Och då menar jag inte bara på jobbet, för där är det a hell lot to do men även efter jobbet. På fritiden så att säga.
Så här ser mina planer ut för januari-februari.

16-18 JAN: TURIN
27-31 JAN: Teresa kommer
28 JAN: Pussycat dolls i O2 arena
06-09 FEB: Lola kommer å hälsar på
24 feb - 2 veckor: KUBA

Om inte detta vore nog så har jag italienska lektioner en gång varje vecka. Också. Well, I'm not complaining. It's my choice to have a busy life. :)

pussycat dolls

Nu ar det bokat! Teresa och jag ska ga pa Pussycat Dolls med Ne-Yo och Lady Ga Ga som forband i 02-arena!!! Den 28:e Januari smaller det! I can't wait! Vi har pratat om det saaaaa lange sa det ar gorkul att det verkligen blir av!



T-rex? Vad ska vi ha pa oss??

oliver!

Ah, jag har ju glomt att beratta att jag var pa musikal haromdagen. Igen. Den har gangen var det en forhandsvising pa Oliver. Vilken Oliver da? Jo, Oliver Twist saklart. Man kan ju historien om den lille foraldralosa pojken som hamnar mitt i ett gang smatjuvar i London for lange sen... bla bla bla. sa pa sa sett var ju inte allt for markvardig det som var lite kul var att Rowan 'Mr Bean' Atkinson var med och spelade Mr Fagin - han som har hand om smatjuvarna. Lite roligt att ha sett honom. Han sag helt annorlunda ut men man sag direkt att det var Mr Bean, pa hans mimik, rorelser, allt.



I det stora hela var det en Ok show, barnskadisarna var jatteduktiga - som vanligt och Mr Bean var way over forvantan.


australia

Igar gick vi pa bio. Jag och Giorgan. Det var skitkallt ute sa vi tankte forst ge oss pa en promenad till Putney men efter att ha kannt pa kylan sa blev det 'bara' en svang ner till shoppingcentret. Nar jag sen (nagra timmar efterat) pratade med pappa sa han att det minsann var svinkallt hemma i Karlskoga ocksa, -20 grader och sno. Sa har har man inget att saga till om nar det bara ar -3 i Inghilterra. Hihi.

Anyway, vi gick da sa pa bio. Australia med Nicole Kidman och gorgeous Hugh Jackman. En film i min smak. Lite love, lite krig, bad guys, good guys, kossor, hastar fram och tillbaka. Allt en bra film ska innehalla! :) Den lille aboriginkillen ar helt ljuvlig.


review of 2008

En liten sammanfattning från det gångna året (2008):


Årets comeback: Kajsa back at Axis Globe

Årets resmål: Milano (4 eller 5 gånger)

Årets addiction: Facebook

Årets family reunion: Ebo's flytt till London. Båda barna Berggren på samma place.

Årets kändismöte: Gordon Ramsay

Årets 'Vi tror vi såg en kändis': Sean Connery utanför Starbucks i Soho

Årets 'först gången': Gay-klubb

Årets mobiltelefonsignal/alarmsignal: Beautiful girls

Årets koncert: Alphabeat på Shephard's Bush Empire

Årets high expectations that turned out to be shit: Medival Banquet

Årets high expectations that turned out to be fantastic: Hairspray the musical

Årets vinst: Wii

Årets sport-händelse: Fotboll i Italien. Inter - Roma på San Siro

Årets bästa tid: 3 månder med Teresa

Årets besvikelse 1: Den kalla sommaren

Årets besvkelse 2. Sverige nästan sist i Eurovision!

Årets mest efterlängtade: Internet hemma

Årets mästerkock: Erik

Årets wow: Kajsa's matlagning (inte på Erik nivå men nära)

Årets maträtt made by Kajsa: Lasagne

Årets chock: Kajsa joinar Fitness First Gym

Årets 'det var inte så kul after all': Kajsa slutar gymmet

Årets eco-friendly: ingen heating hemma (mest for att spara pengar...)

Årets difficult 1: Push and Pull.

Årets difficult 2: Look right, look left

Årets viktminskning: 5 kilo på två veckor

Årets fobi: Bacillskräck på tuben, bussen, all transport in fact

Årets adress: Flat 5, 56 Allfarthing Lane.

Årets mest använda utryck: 'Bull', 'Fair enough', 'Fail'

Årets aha-upplevelse: hummus

Årets 'back to school: Italienska klasser

Årets olagliga 1: Biljettfusk på tunnelbanan

Årets olagliga 2: 'Stulna' bargainbyrån från Ikea.

Årets dötid: All väntan på flygplatser och plan.

Årets overdose på jobbet: Farewell-parties

Årets mest sorgliga: Kristins leaving

Årets chock 2: Giorgan fick sparken

Årets tjockätande: 12,5 cookies i veckan.

Årets skämt: Sherlock Bones (see below)

Årets uttjatande: Julen, vi var trötta på den redan i November!

Årets film: Mamma Mia

Årets klipp: Ett försök till en Victoria Beckham Bob som blev för KORT!

Årets crush: Zac Efron i Hairspray

Årets gröna fingrar: Mammas

Årets absolut inte gröna fingrar: Kajsas

Årets uppgift: Vattna blommor (Teresa)

Årets glasögonorm: Kajsa (för första gången)

Årets accident: Cykeltaxiaccidenten (Kajsa blev påkörd!)

Årets kommentar innan accidenten: 'who really wants to go in one of those bicycle taxis anyway?' - Kajsa

Årets X-factorfavvos: JLS and Cheryl Cole

Årets addiction 2: Top Gear

Årets band: Girls Aloud

Årets jobbhändelse: Special event-et

Årets djur: Kvartersräven

Årets 'bjuda på sig själv': chips-incidenten hos Gordon Ramsay inför 3000 pers.

Årets låt: Miss Independet med Ne-yo (inte favorit men mest spelad tor jag)

Årets 'nyfunna' favvo-afärer: American Apparel och Urban Outfitters

Årets färg: Lila for sure

Årets nygammal favvo: Nagellack

Årets bästa: New friendships


Jag kommer nog komma på fler, men for now this is it. Vad ser vi fram emot under 2009 då? Jag har inte så mycket planerat än men for sure

-          En Kuba-tripp

-          En Pussycat dolls koncert

-          Några fler trips till Milano


Yo! Sushi

Nyårsdagen var en röd dag, stängt på kontoret med andra ord. Kajsa = ledig. Perfa. Jag och Giorgan åkte till Westfield i Shephard’s Bush och shoppade lite. Eller det vart fönstershopping som vanligt… Dagen höjdpunkt däremot hör och häpna var Yo! Sushi. Först måste ju säga att jag åt inte sushi om det var det ni trodde. Herregud. Nej nej. Men det var ett sånt där sushiställe där maten kommer på rullband och så sitter man allihopa runt omkring. Man tar vadman vill ha från rullbandet och betalar för det efteråt. Olika färger på tallrikarna anger prisklass. Mycket clever. Som tur va fanns det mer än sushi (även om det flesta rätterna innehöll fisk och seafood). Jag åt kyckligrätterna. Fantastisk goda. Nästa gång päronen kommer över måste vi gå dit. Jag måste också släpa med Ebo. Han kommer att älska det stället.

förra årets skämt

What do you get if you cross a skeleton and a detective? Sherlock Bones! Hahahahahah – vårt mest ändvända och uttjatade skämt på nyår!!

Nyårsafton 31-12-08

Nyårsafton började med jobb. Här har man inget ledigt inte. Vi hade normal working hours, alltså 9.00 till 17.30. Det var jättedött eftersom våra clients ute i Europa var lediga, inte alla kanske men de flesta. I slutändan lät bossen oss gå en halvtimme tidigare, klockan 5. Vi hade inga direkta planer jag, Giorgan och Erik så vi hängde på hem till min kollega Anais. Eftersom allt var lite sent påkommet så hade vi både lite tid och dålig fantasi så vi orkade inte med att laga någon varstingmiddag. Vi drog till Sainsburys och köpte skumpa, vin och andra alkoholhaltiga drycker och även chokladmousse. Vi hade redan bestämt att vi skulle käka pizza och den pizzan skulle vi handla på pizzerian neranför Anais flat. Så det gjorde vi. Med oss hade vi min andra kollega Fabien och hans girlfriend Evy och även en kompis till Anais. Vi var 7 all in all. Vi hade trevligt, mycket prat, musik, wii-spelande, christmas crackers (!) och vi hann t o m att inviga min choklad fond due. Jättemumma! När klockan närmade sig tolv så hade Anais preparat påsar med vindruvor för tydligen ska man (i Spanien) äta en vindruva för varje klockslag när man räknar ner för det nya året. Så tolv vindruvor each. Och vi kunde även kolla på spansk TV. Det var bland det roligaste på hela kvällen att äta dom, för man jag vi tvungen att skynda sig. Jag satte nog alla i halsen. Hihi. Sen slog vi över till BBC och kollade på London fyrverkerierna. Ingen av oss hade någon lust att åka in till stan och stå där i kylan bland miljontals andra och frysa så Tv’n var perfectly fine. Några timmar senare åkte vi hemmåt. Mucho nice nyår! Gott Nytt År allesammans. All the best!

RSS 2.0