pakord

Igar nar jag vart hos optikern sa skulle jag mota upp Teresa och Erik vid Tottenham Court Road. Nar jag gick over gatan blev jag pakord av en cykeltaxi i full fart. Grejen var att jag hade gront ljus men jag kollar alltid at bada hallen innan jag korsar gatan har anyway sa i praktiken borde jag inte blitt pakord. Nissen pa cykeln (med folk i) kom fran hornet i FULL GALOPP och korde ratt in i mej sa jag foll pa backen och fick cykeln rakt in i mej.

Nissen pa cykeln stannade och hjalpte mej upp och bad mej hundra ganger om ursakt. Jag som mest var chockad och radd ville bara bort fran gatan, upp pa trottoaren, sa jag markte inte av att jag hade ont forrans jag stod pa sidan.

Jag var/ ar om i baken, vanster arm och hand ommar.  Hogersidan kanns som om jag har traningsverk men varst av allt ar revbenet pa vastersidan. Det ommar som bara den. Sen har jag lite sma skrubbsar ocksa.

Nar Erik kom letade vi pa ett sjukhus (det ar en historia i sig... men det far ble en annan dag) for att kolla sa inte revbenet var av. Det var det inte. Men doktorn sa att att det kommer omma i ungefar en vecka. KUL!  Men jag lever ju! Det kunde gatt varre. Tur att Erik och Teresa fanns har. Jag ringde Giorgan ocksa.

Varfor finns det cykeltaxis i London?! Det roliga var att, pa fredagskvallen, stallde jag den fragan... det kanns ju helt meningslost att ha dom har. Nu kanns dom ANNU MERA meningslosa.

Cykeltaxis di MERDA.

glasogonorm

Det blev ingen klippning i lordags. Jag avbokade. Jag kande att jag inte visst hur jag ville gora sa jag struntade i det. Istallet gick jag till Specsaver's for att kolla mina ogon. Vilket kanns lite viktigare an klippningen. Jag har pa senare tid tyckt att jag ser lite samre. Inte daligt, men jag ser lite suddigt  pa langt hall och ibland tar det tid for ogat att adjusta sig liksom. Sa, ett eye test var right in order. 

Det var mycket hit och dit, 'ser du battre har.. eller har.. eller har' etc. Tills slut kom optikern fram till att jag nog behovde glasogon i alla fall. Inte jamt, men nar jag jobbar, kollar pa TV och laser vore det bra eftersom det inte kommer att skada mina ogon.  

Sa, nar Giorgan kommer hit nastnasta helg sa far han hjapa mej att leta glasses. Jag kollade lite by my self yesterday, och det finns verkligen hur mycket som helst att valja bland.

Vi far se. Jag aterkommer nar jag bestamt mej vilka det blir.

Nu ar jag ocksa en GLASOGONORM! Spannande! :)

girls' night out

I fredgas efter jobbet akte vi in till Convent Garden for att ha lite girl's night out. Jag, Kristin och tva av vara kollegor akte och motte upp Teresa plus en massa spanjorskor :). Vi kakade middag pa Nando's i Covent Garden, sen bar det av till Waxy's O'connors for en drink. Vi hade trevligt anda tills stallena stangde. :)

klipptid

Jag har bokat klipptid. Imorgon klockan 3.45 pm blir det. Det ar verkligen hutlost dyrt att klippa sig har. Jag, som tur var, fick en graduate som ska klippa mej sa det gar bara los pa GBP30.00. Det finns, forutom graduates, slylists och senior stylists. De priserna ar way hogre, uppat GBP55.00 for en simpel klippning! Det ar ju inte klokt. Det sa jag ocksa. Att det verkade lite dyrt, men da papekade recpetionisten att shamponering och balsamering (heter det sa?!) ingar ju faktiskt. NAHA?! Det ar val det minsta man kan begara?!

Out of curiosity, sa fragade jag ocksa om highlights och fargning, vad det skulle ga pa. Receptonisten sa att priserna borjar fran GBP 83.00 (men det beror ju pa om du har en graduate, stylistm eller senior stylist). Jaha, tankte jag. Inte sa illa kanske om det inte hade vart sa att klippningen inte ingick i det priset.

Sa vill man klippa och farga kan det ga pa en formogenhet. 30 pund racker for mej. Den har gangen blir det bara klipp!

brännässlor

Igar brande jag mej pa brännässlor. Det har jag inte gjort pa hundra ar, det var ju inte sa att jag gjorde det med flit. Jag gick och slangde med armarna a vips var dom dar, mean mean brannessles.


ny flatmate

Teresa har anlant nu by the way, om bor hos mej for tillfallet eftersom hon ska plugga har i nagra manader. Woo! sa nu ar vi 3 som bor pa Allfarthing Lane. Bello!

supercoppa

Jag har ju glomt att skiva om matchen vi var pa ju. Nar jag var i Milano sa hade mio amore fixat biljetter till matchen mellan Inter a Roma. Det var ju forstass spannande och pappa var jatteavundsjuk. Jag har ju (utan att vara speciellt fotbollsintresserad) lyckats se argentisk fotboll (River Plate vs Boca Jr), engelsk fotboll (Tottenham - Manchester City), jag har varit pa Barcelonas Camp Nou och nu har jag sett Zlatan spela for Inter pa San Siro. Quite impressive for att vara lilla jag... :)

Anyway, den har matchen vi sag nu i sondags var i supercoppa sa det var ganska mycket feelings i luftenn. HAT-feelings. Jag kan alla elaka kommentarer om Roma nu. Hi hi.

Matchen var spannande, Zlatan spelade bra vad jag forstod (av tidningarna dagen efter...), det blev 1-1, 2-2 och det gick t o m  sa langt som till straffar sa det blev lite dramatiskt pa slutet nar Inter missat en straff och Roma kunde avgora. MEN nar Totti skulle sla den 'avgorande' straffen missade han. HA! Det gick ytterligare tva straffar innan Inter avgjorde. Jag tror det slutade 8-7 till Inter.

sweetie

                                                  

Amore TI AMO



ancora un po' di fotos

                 

view from balcony | me and amore | louis vuitton | my feet | il duomo | il dogo | san siro outside | san siro inside | me inside san siro

fotos di milano

                    

il duomo | posh shopping centre | apartment di Giorgio | love wall | amore | bella casa | i navigli | prada

la fine di settimana passata

Ok, sa nu nar ni vet att Milano ar bjotifull, sa kan jag skriva lite om vad vi haft for oss under helgen. Here we go:

Lordag
Formiddag: Sightseeing (Milano city centre: Il Duomo, Il Castello etc)
Eftermiddag: Lite relaxing pa balkongen pa Via Guintellino 4 (Giorgio's lagenhet)
Kvall: Pizza pa Rosso Pomodoro pa kvallen.  
Natt: Vattenmelon pa en ute-frukt-bar


Sondag

Formiddag: Lite shopping, det mesta var stangt eftersom det var sondag och augusti. I augusti ar de flesta pa semester och darfor ar de flesta affarerna stangda. Men vi hann med en del.
Eftermiddag: relaxing/ solning pa balkongen. Slo-tittande pa OS-avslutet.
Kvall: FOTBOLL (Inter-Roma) med Zlatan i hogsta hugg :) (ett separat inlagg kommer sen...)
Natt: Tram tillbaka till Giorgan's place

Mandag
Formiddag: Packning, stadning, solning for min del. Jobb(ning) for Giorgan.
Eftermiddag: Lunch med Giorgan (Pizza igen!). Sen sightseeing pa egen hand. Jag gick och jag gick och jag gick hela vagen fran Via Guintellino till Il Duomo - OCH TILLBAKA. Det kanske inte sager sa mycket, men det ar pretty far och tank pa att det var varmt ocksa, eh?! Lite shoppning blev det, en bag, ett par orhangen och lite vatten. ALL IN ITALIAN!
Kvall: Forsatt sightseeing med Giorgan, vi kopte lite italiensk (varldens godaste) glass och sen pallade oss tillbaka hemmat. Sen bar det av mot Bergamo for flyget mot Luton. SOM, of course, var 1 och en halv timma forsenat. Jag har alltid otur med flygen. Ryanair ska vara det mest punktliga flygbolaget. INTE nar jag flyger med dom, men men what can you do?!
Natt: Flyget took off 00.15 (lokal tid)
Morgon: Jag var hemma i Wandsworth Town runt 04.00 am. Sa jag ar lagom trott idag :)


bella italia

Jag har spenderat en underbar langhelg i Milano med il mio amore. Italien ar veramente bellisima. Nar jag anlande i fredags kvall/natt var det 25 grader, pa dagarna var det runt 35 och stralande sol. Det ar ganger som denna man undrar VARFOR man bor i United Kingdom (jordens kallaste land, kanns det som).  

Jag hade inte sa hoga forvantningar pa Milano, da manga sagt att det inte ar sa mycket att hanga i granen eftersom det ar en storstad. FEL! Det ar en jattemysig stad, men massa mysiga sma gator, kanaler etc. 

Milano gillade jag pa en gang, instantly, love at first sight, liksom, medans Turin har tagit mej 4-5 besok for att tycka om. Men anda, efter endast ett besok i Milano sa slar det klart Turin.

AK dit for guds skull!


song of the week

I'm Yours med Jason Mraz - beautiful song

http://www.youtube.com/watch?v=EkHTsc9PU2A


2 timmar kvar..

Mindre an tva timmar kvar. Oooh! Jag har jattemycket att gora, jag ar lite skraj att jag inte ska kunna ga i tid for att jag har sa tokmycket att gora... men men det gar nog.. fredageftermiddagar brukar vara lugna.. sa jag kan nog beta av en del nu. Hopefully!

yours truly,

K


Italy here I come

Snart ar det dags! Bara 3 timmar kvar att jobba sen bar det av mot Luton och vidare till Milano!! Giorgan skickade ett meddelande angaende fotbollsbiljetterna a antagligen sa ska vi ga. Jag haller tummarna! Hoppas Zlatan ar med och kor. Han ar min hero! :)

Anyway, jag kommer nog inte hinna uppdatera sa mycket i bloggen medans jag ar borta, men jag lovar att det blir en update nar jag ar tillbaka. Pa tisdag! Himla skont med langhelg, vi har ju bank holiday pa mandag sa det ar hel-ledigt!

Ciao sa lange!


"tickets please"

Otur! Det ar vad jag hade igar. Tidigar har jag skrivit om mitt fusk pa tagen, att jag ibland inte koper biljett for de kollar ju anda inte. En kollega berattade for mej att det kan hamna i ens brottsregister om de fangar en sa jag slutade fuska. Fegis som jag ar!

Igar gjorde jag ett undantag. Mitt travelcard expirade i tisdags och eftersom jag ska till Italien imorgon sa tyckte jag det var onodigt att fylla pa med en ny vecka eftersom jag knappt ska anvanda det, sa JAG FUSKADE.

Pa vagen till jobbet var det lugnt. Ingenting hande. MEN, pa vagen hem. Shit pom fritt. Da var det en kontrollant i just det vagnen jag satt i. DET AR ALDIG KONTROLLANTER ANNARS. Jag blev jattenervos och gick sa langt in i vagnen som mojligt. Nar kontrollanten kom och fragade: "tickets please" korde vi precis in pa Barnes Bridge tagstation sa jag hann precis ga av taget innan han hann a kolla min biljett. Pjuh!

Sen satt jag dar i Barnes Bridge och vantade pa nasta tag, eftersom jag inte hade nan biljett da heller var jag skitnervos hela vagen till Wandsworth Town. Det ar en resa pa 10 minuter men det kandes som en evighet...

Imorse kopte jag biljett. Aldrig mera fusking! Det ar inte vart det. :S

papi

Pappa?! Nar kommer du och halsar pa?!

Vet du, Giorgan haller pa a kollar om det finns biljetter till matchen mellan Inter och Roma pa San Siro pa sondag. Jag hoppas!! Det vore haftigt!


a bit of this and a bit of that

Bah, jag har inte orkat uppdatera nagot. Nar man sitter framfor datorn hela dagarna sa borde det ju inte vara sa svart att skirva lite inlagg men ibland orkar jag bara inte.

Hursom, ikvall ar Tinnas sista kvall. Hon ringde forrut, hon hade vart och rekat hur man tar sig till Liverpool st, och sen hade hon gatt vilse. Men jag antar att hon ar hemma nu, hon har inte ringt nagot mer iaf :) Jag hoppas hon ar hemma, for jag har ingen nyckel och Erik jobbar... och det regnar...

Mamma har bokat en flight nu ocksa, hon kommer 17 September! Det ser vi fram emot.

Teresa kommer snart ocksa! A Erik's kompis Anders!  

A Jag aker till Italien pa fredag!

Hanger ni med?!

ett ar sedan

For ett ar sen idag satt jag pa ett flyg till Buenos Aires. Da hade jag vantat 10 timmar pa Heathrow och var pa vag over Atlanten ner mot Sao Paolo och Buenos Aires.

Tank vad tiden gar fort. Jag undrar vad jag gor om ett ar fran idag? 

Only time will tell...  

    

OS

Man hinner inte kolla sa mycket pa OS eftersom det gar ju pa sa konstiga tider, men nu nar vi var uppe pa lunch sa var TV'n pa. Just da var det hackfinal med Susanna Kallur. Kristin och jag var ju tvugna att kolla. Klockan var tva minuter i ett, typ, och var lunchrast var nastan over. Men vi hann att se loppet. Oturligt nog snubblade hon ju over forsta hacken och kom sist. Typiskt!  

Det hade vart kul att komma tillbaka ner pa kontoret med ett guld.. Jaja, battre lycka nasta gang. :)

bar chocolate

Eftersom Ebo gjorde sin sista dag pa Bar Chocolate i lordags sa var ju jag och Tinna tvugna att ga dit for att kaka. Stallet ligger i Soho, pa en liten bakgata. Mysigt, lite orginellt med tramobler och vinroda vaggar.

Eriks manager som tog bestallningen av oss skrot om Erik hela tiden. Jag fragade vilken dish som var svarast att tillaga eftersom jag vill satta Erik pa prov. Tydligen var ingen svar att gora, i alla fall inte for han eftersom han var sa bra!

I slutandan bestallde jag en Mediteranean board (med hummus (skrall?!), feta, parmaskinka, chorizo, brod, olives etc). Tinna bestallde en Meze board (med hummus, halluomi, tomater, zucchini, brod, oliver mm). DET VAR JATTEGOTT! Jag ska lagga in nagon bild sen. Nu ska Erik fa laga sana boards hemma! Muahah!

Till efterratt tog vid Bar Chocolate's Chokladkaka, serverad med glass och hallon. Mumma! :)

Det var ganska lugnt dar pa lordagskvallen sa kocken sjalv kom ut en svang om pratade med oss innan vi gick hemmat.


the Elk in the Woods

Jag har inte hunnit prata med Erik an men han ska bli forflyttad till den andra resturangen som Bar Chocolate har... Woohoo!! Har gor man snabb-karriar! :) Tinna sa att han var overlycklig igar nar han kom hem (jag sov da...)

Check it out:

http://www.the-elk-in-the-woods.co.uk/

Lillparveln gor sin sista dag idag pa Chocolate idag och borjar (tror jag) pa mandag i Islington.

This is FANTASTIC NEWS! Storasyster ar sa stolt!

update

Sorry for att jag ar lite seg pa att uppdatera. Internet har varit nere pa jobbet sa det ar vart lite svart. Fast egentligen har det inte hant sa mycket de senaste dagarna.

Tinna kom i forrgar kvall. Erik och jag motte upp henne pa Liverpool St sent pa kvallen. Innan dess hade jag vart pa ett leaving-party for en av vara students som slutade.

Igar hade jag gormycket att gora i sista minuten. Min kollega, som jag jobbar med in the green team, ska pa semester sa det var mycket som skulle lamnas over till mej. Och som vanligt sker det i sista minuten... typ klockan 5. Hur kul ar det nar man slutar halv 6 och maste skicka ut 15 fakturor...

Anyway, efter att allt det dar var avklarat sa gick vi ut och tog oss en fredagsdrink pa 'var' pub. Sen akte jag hem och motte upp Tinna, vi gick till Pizza Hut och kakade mat.
 
Sen var det sovdags.

Nu jobbar jag! Det kan bli en hektiskt lordag, det har redan ringt 10-15 stycken.. pjuh! 



besok

Ikvall kommer Tinna! Wohoo! Hon ska stanna hos oss en hel vecka! Trevligt trevligt!

ingenting

det ar precis vad jag ska gora ikvall. Nothing. Nada. Niente. Ingeting forutom att vila och relaxa lite :)

clase italiano numero uno

Jag har nu paborjat mina italienska lektioner! Igar hade jag min forsta test-klass for att kolla nivan. Jag var BAST! Okej, vi var bara 4 stycken men jag var anda bast. De andra var verkligen beginners. Jag har ju studerat by my own nu ett tag sa forhoppningsvis hamnar jag i level 2. Lektionen igar betod av lite part och ett skrivtligt test. Jag klarade av bada galant!

Nu kommer de att revisa the tests och meddela vilken level man hamnar i. Exciting!!

Sono molto curiosa. Voglio studiare adesso! Voglio parlare perfettamente!

gigi

Lite slo pa att uppdatera, det har vart lite mycket nu i nagra dar.. hursomhelst. I mandags hade min chef fatt sista minuten biljetter till Gigi >en utomhusmusikal<. Jag och en kollega fick ta dom biljetterna! jag har svart att saga nej till musikaler!!!

Vangligvis aker man in till West End nar det ar musikaldags da nastan alla musikaler kors dar. Den har gangen var det lite annorlunda. The venue va Oper Air Theatre i Regents Park. Allsta utomhus. Spannande tyckte vi. Ja menar, det ar ju kanske inte jatteclever att satta upp en play utomhus i en stad dar det regnar ofta. Bara igar morse (4 timmar) regnade det lika mycket som det bor gora pa en manad!!!

Sa, hur var musikalen? Den var ratt OK, handlade om 1901's Paris och lite intriger bland de rika. Innan hade vi ingen aning om vad det skulle bli. Om det var teater, musikal eller opera. Det var musikalteater men de kunde ha skippat manga av numren... 

  


"Once in every show there comes a song like this" 

en fyra för tre

Ifredags nar vi var som allra trottast hade vi planerat att ga till Eriks restaurangstalle for att kaka lite. Det blev inte sa. istallet gick jag och Kristin hem till henne och slappade. Hennes brorsa hade laddat hem sjukt manga avsnitt av 'En Fyra For Tre'. Kommer ni ihag den gamla sitcomen med Goran Gillinger som flyttar in med tva brudar?

Den ar jatte B men rolig just for att den ar sa B.

      


en italiano

Ey, amore. Adesso scrivo un messaggio per te. Solamente per te. Tu sei il mio amore.  Sono felice che tu sei in la mia vita.



TI AMO TANTISSIMO


Cuando io parlo italiano perfettamente voglio scrivere tutto in questa blogg en italiano. Cosa ne pensi?

in English

I thought I drop a line in English as well. My boyfriend is complaining about me writing in Swedish all the time and that he cannot understand my blogg.. This is an issue.  

Recently, if you've noticed, my headlines are in English. Don't know why it just comes out that way. I am mixing all languages, my Swedish is getting poorer and poorer for every day.. It's a shame!

From now on I'm going to make this blogg more international! :) I will write in Swedish, English and maybe some Italian :) Let's see how long it works!

Speak to you soon! And as my father would have said: HAVE NICE!

achievement

Idag var jag nere en svang pa 'mitt' shoppingcenter i Wandsworth Town. Det ar inte tokstort men dar finns bland annat H&M, Primark, River Island, UNIQLO mm. Och det basta av allt ar att det fortfarande ar en massa reor, vilket ar bra. Jag passade pa att prova en massa saker, en del saker som jag faktiskt kunde tanka mej att kopa MEN jag gjorde inte det. Det kallar jag achievement! Jag ar annars en mastare pa att impuls-kopa saker som jag inte behover.

Det enda jag inhandlade var tvattmedel och sopsapar (jattekul?!) for totalt 2 pund! Inte illa! :)

second breakfast

Det som var bra igar imorse var att vi hade English Breakfast. Forst kakade jag frukost med Kristin och Anais. Det blev mackor, yoghurt, egg & bacon, flingor, muffins, frukt etc. Sedan var de tva tvunga att atervanda till kontoret, jag skulle ju pa showrounds sa jag invantade en annan kollega. Nar han kom typ en timme senare blev det frukost nummer 2. Lite mer muffins och frukt! Yummy!

'What about a second breakfast'

tired

Sa trott idag.

Morgonen har spenderats i Wembley med showrounds. Vi har gatt pa hotelvisningar pa Hilton Wembley Plaza, Quality Wembley, Ibis Wembley och Euro Hotel Wembley.  Mycket att se. Vissa hotell finare an andra. Som vanligt.

Gardagen var trevlig. Som jag namnt tidigare sa var vi pa Wembley Plaza och kakade middag. Vi at starter-buffe med sallader, ostar, soppa seafood (inte jag saklart) etc. Som Main valde jag Roasted Lamb med Potatoes and Gravy. Jag brukar inte vilja ha lamm men jag testade och det var gott. Efterrat var ocksa buffe som jag tog en chokladmousse-kaka och lite frukt. Det var mumma! Sen drack vi en massa vin sa vi vart helt tipsy. Som vanligt. Jag drack val 2 maximum 3 glas men blev tipsy i alla fall... Det ar inte latt inte. :)

Vi kom i sang runt halv 2. Inte sa farligt sent men hur kul ar det att jobba nu!!? Phu!? Det ar 4 timmar kvar innan jag far ga hem. 

Kristin och jag hade planerat att ga pa ERIks stalle och kaka i kvall men jag tror vi skippar det. Vi ar lite latt sletna.  

free accommodation

det ar precis vad vi kommer att fa inatt.. Vi ska namligen till Hilton Wembley Plaza (4-star deluxe) och ga pa showrounds och pa middag. Lyx! Dom har pool, gym, allting! Antligen far jag nytta av min bikini! :)
 
Anledningen ar att vi bokar det hotellet ganska mycket sa de vill visa sin uppskattning med lite free accommodation och middag! Inte mej emot, jag har aldrig bott pa ett Hilton hotell forrut!


happy family

en liten dedication till farmor och farfar










fran barnbarna i London

pengarna tillbaka!

Mina pengar som gymmet snott fran mej kommer tillbaka. Woo! Giorgan skickade ett elakt email till dom om hans och mitt medlemskap. De har vart pa han ocksa om att han maste betala mer.. sa han blev svart i ogat som mamma kan bli och skrev att email igar kvall. Imorse hade vi fatt ett email tillbaka med sincere apologies, en forsakran om att medlemskapen var cancellade och att mina pengar (104 pund) kommer tillbaka till mitt konto inom 7 arbetsdar!

GREAT! Grazie mille tesoro! You are the best! 

good deal

Jag gjorde en jattebra deal haromdan. Nar jag skulle handla en macka och ett apple (lunch?!) pa Pre-A-Manger sa betalade jag med en £10-sedel. Jag raknade ut att jag skulle fa tillbaka £8.10, alltsa en £5-sedel + mynt. MEN, istallet for att fa en £5-sedel fick jag tillbaka £10-sedeln som jag betalat med PLUS £3.10 i mynt, totalt: £13.10

Sa det betydde att jag fick mer pengar an vad jag hade innan eftersom jag bara hade £10.00 PLUS att jag fick en macka och ett apple.. pa kopet.

hihi! Lycka!

london dungeons

I sondags sporegnade det hela dagen, riktigt sondagsvader med andra ord. Jag och nagra av mina kollegor passade pa att utnyttja vara free pass complementery tickets for London Dungeons. Jag hade varit dar 2 ganger tidigare, men det ar ju alltid kul att ga pa gratis-evenemang. Och nar man dessutom har med sig ett  gang polare blir det ju annu roligare. 

"In the dark and dingy underbelly of the capital the London Dungeon dwells, waiting to scare the life out of you and any willing visitors brave enough to cross the threshold. Confront your fears, face your worst nightmares and uncover the gory truth behind some of history's most horrific events!


Be warned....at the London Dungeon you are more than a mere spectator!"

  
Jaja.. det later ju mer scary an vad det egentligen ar. Man gar omkring i en grupp igenom olika rum med olika typer at skrammande ting. Det ar lite skelett, pest, Jack the Ripper, Great fire of London, Boat rides to hell, spegellabyrinter, Sweeney Todd osv. Man skriker till lite da och da, men nar man vart dar en gang sa vet man vad som kommer. De hade dock andrat lite har och var, vilket gjorde upplevelsen battre! :)

updated flight schedule

For dom som vill komma a halsa pa, dessa datum (below) ar inte sa lampliga at boka, om man inte aker hit for att halsa pa Erik... alone sa att saga!

KAJSA

Fri, 22 Aug 08 London Luton (LTN) to Milan (Bergamo) (BGY)
Mon, 25 Aug 08 Milan (Bergamo) (BGY) to London Luton (LTN)


GIORGIO

Fri, 12 Sep Milano (Linate) to London (Gatwick)
Sun, 14 Sep London (Gatwick) to Milano (Malpensa)


KAJSA

Fri, 03 October London Gatwick (South) To Milan Malpensa (Terminal 2)
Sun, 05 October Milan Malpensa (Terminal 2) To London Gatwick (South)


GIORGIO

Fri 24 October Milano (Malpensa) to London (Gatwick)
Sun 26 October London (Gatwick) to Milano (Malpensa) 


GIORGIO

Fri, 14 November Milano Malpensa (Terminal 2) to London Gatwick (South)

Sun, 16 November Londra Gatwick (South) to Milano Malpensa (Terminal 2)


KAJSA

Fri, 28 November London Gatwick (South) to Milan Malpensa  (Terminal 2)

Sun, 30 November Milan Malpensa  (Terminal 2) To London Gatwick (South)


namnsdag

Grattis pa namnsdan! KAJSA Elin Berggren!

arg

Jag ar jattearg. Gymmet som jag joinade (3 manders medlemskap) har chargat mej for 2 manader efter att jag slutat. Det ar over 100 pund. Jag upptackte det idag nar jag kollade mitt bank statement. Inte kostigt att jag var luspank forra manaden nar de har dragit dom pengarna.

Imorron bar det av till banken for att begara refund. Ah!

partial eclipse of the sun

En av mina kollegor papekade imorse att det skulle bli solformorkelse idag fran 10.16 am / 2 hrs. In my a**. Det kanske ar solfomorkelse ute, men vi kan inte se ett jota da det ar molnigt. Jattemolnigt.

Kristin och jag gick ut for att kolla. Var kollega sa att man skulle ta en bit kartong och gora ett litet hal i sa skulle man se det battre... tjena.. Det kom en man fran ett annat kontor och fragade vad vi gjorde, om vi vantade pa regn. Vi forklarade att det ar ju minsann solformorkelse.. fast man kan inte se det. Vi framstod ju inte alls som puckon...

löning

Min lön ar forsenad den har manaden. Det var natt sjabbel med transktionerna sa istallet for att fa lön som igar sa far vi pa mandag! Jattekul! Jag har redan overdraftat med 54 pence. Totalt sett kan jag overdrafta GBP 100.00 men hur kul ar det sa det kommer att dras fran lonen nar det kommer. JAg tycker det ar lite slarvigt, de ar manga av oss som har det lite short den har manaden. I vanliga fall brukar jag inte ligga sa illa till men I guess att man spenderar mer pa sommaren med semestrar och allt.

Puh. Dett ar inte roligt. Not at all. Jag som har hela helgen framfor mej.
 
Vatten och brod! :) (eller pasta med parmesan...)

morsning

Pa lunchbrejken igar sa letade vi fodelsedagskort till Kristin little brother. Vi stotte pa ett kort som det stod MORSNING [inget mer] pa. Hellooo! Morsning?! Det ar val bara pa svenska man sager sa, eller?!


RSS 2.0