Övertrött hemresa

Hemresan gick liksom ditresan via Atlanta till London. Efter att ha lämnat av hyrbilen på flygplatsen och tagit inrikesflyget från Miami till Atlanta satte vi oss i loungen på Atlanta International och inväntade långflyget mot London. I teorin skulle vi bara ha dryga 2 timmars väntan så vi kopplade upp oss, bytte kläder (skulle ju flyga nattflyg plus att vi skulle till ett way kallare Europa så det passade att byta outfit), drack en cocktail eller två. Eller tre, innan vi fick reda på att flyget var försenat i 50 minuter och divertat till New York JFK för planbyte. Det är inte riktigt det man vill höra när man ska flyga: att planet man är due att ta inte riktigt håller måttet...
 
Väl ombord var allt OK, och när vi gick ner i NY bestämde sig flygledningen att det minsann inte alls var fel på planet och att vi efter några timmar på backen (utan att ha fått gå ut ur planet, mitt i natten) kunde vi resa vidare med samma plan över Atlanten till London Heathrow. Vi vart dryga 3 timmar sena i till United Kingdom och var lite lätt övertrötta hela flygresan hence the lovely pics below:
 
 
I och med att vi landade lite efter 3pm istället för noon, gjorde det att jag missade en jobbdag i London, men hey, flygförseningar är tyvärr inget jag kan råda över, eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0