ELECTION

Val på torsdag. Kommer Gordon sitta kvar med Labour eller blir det Cameron's Tories som tar över, eller varför inte nya favoriten Nick Clegg's Liberal Democrats?

Även om man inte bryr sig om valet, så kan man inte undgå att det sker den 6:e maj. Överallt sitter affischer, det står om det i tidningarna varje dag, TV'n visar debatter och polls hela tiden.

Jag har listat ut att även vi som är utlänningar får rösta, however skulle man anmält sitt intresse innan 20 April så chansen är borta för min del och tur är väl kanske det. Det skulle vara riktigt svårt att sätta sig in i det hela bara så där och här sker fiskandet av röster på ett fult sätt. Istället för att fokusera på vad man gör som parti och vad man kommer ge folket om man blir elected kastas det en massa skit på de andra partierna, vad de gör fel och varför de är så okapabla att styra landet. Gordon hackar på Cameron som hackar på Gordon, Nick är nånstans i mellan och kör med: 'here we go again' när det gnabbas.

Det känns som en barnsligt spel mer än ett prime minister val. Jag menar, skulle man se en sån här skylt ute, hemma i Sverige?



Detta är från UK Independent Party tror jag, som vill att man skiter i de tre nämnda above och röstar på dem.

Skönt att valet sker nu i veckan så vi dels för ett svar och att sagan med all smutskastning tar slut.

Nich Clegg to win. Varför? Han är lite underdog. Bara därför.

Kommentarer
Postat av: Mammie

Bara att heta Clegg..........

Du får spara dig till hösten och komma hem och rösta!

2010-05-04 @ 21:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0