1. Ultraljud

Tänkte spalta upp lite, lite som det kommer liksom. Jag är väldigt busy på grund av askan men vi tar det från början.

1. ULTRALJUD

Jag har ju som många vet haft ont i min vänsterfot sen 19:e Februari. Det är två månader idag. TVÅ MÅNADER FÖR MYCKET.

Det gör liksom ont inuti foten, varken under eller över, mitt i. Lite nedanför lilltån och ringtån (heter det så?). Hursom, jag har varit hos doktorn otaliga gånger, vart på röntgen, väntat på svar, vart tillbaka till doktorn, blev tillsagd att göra ultraljud, väntade på en tid, fick en tid, och till slut var det dags för det efterlängtade ultraljudet.

Jag var jätteenergisk på dan, positiv och glad över att jag äntligen skulle får ett svar på mitt onda.

Åkte till Hounslow, fick vänta på specialisten eftersom han var på postkontoret... en del har prioriteringar! Anyway, han började bra, frågade vart i halsen jag hade ont. Halsen? Hello?! Det är vänsterfoten vi ska kolla.

Redan från början fick jag dåliga vibbar av honom. Han klämde sedan så hårt på foten att jag fick tårar i ögonen av smärta. Jag sa till honom att det gjorde ont och att han skulle vara mindre hårdhänt men det hjälpte inte.

Efter att han klämt och undersökt med scannern, kom han till den slutsatsen att det finns inget i din fot som är onormalt. Det ser bra ut. Jag blev paff, undrade vad han menade - för det gör ju ont - någonting måste ju vara fel. Han sa, lyssna nu - detta är kanon, att jag borde gå till en doktor och kolla upp det. VA?! Jag trodde jag skulle få spel... jag har inte gjort annat än varit hos doktorer... Jävla pucko.

Det var det enda han kunde rekommendera. Jag fick gå därifrån.

Jag var så besviken, grät på vägen till t-banan, och hade ondare än vanligt då idiotdoktorn klämt så förbannat hårt.

Mest var jag oerhört frusterad över att inte bli tagen på allvar, alla jag träffat har kört med attityden: lilla gumman, det går över av sig själv... Lilla gumman inte mej!

Jag har fått nog av NHS, jag går inte tillbaka. Jag har sökt andra vägar. Akupunktur hos kinesen nere i köpcentret. Han verkar bra, och seriös och snackar inte ett ord engelska. Jag har inte haft min session än, men så fort jag har tid över i mitt busy liv ska jag gå dit.

Vad har jag att förlora?

Nej just det, INGENTING!

Kommentarer
Postat av: Mammie

Alternativa metoder ska man inte förakta. Kineserna har kunnat det där i tusentals år. GO FOR IT!

2010-04-22 @ 21:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0