Jag ser ljuset, Jonatan!

Vi har haft no lights i vårt livingroom och hall nu senaste, vad blir det, månaderna (!??). Ingen av oss har riktigt orkat att byta/köpa nya och nu när det vart sommar och ljust ute har vi liksom låtit det bero. Men så igår dog även vår golvlampa (som fram till nu vart vårt enda ljus) SÅ Erik och jag var verkligen tvungna att gå ner till Sainsbury's för att införskaffa nya bulbs. Vi plockade med oss de 'döda' lamporna och lyckades hitta liknande och nu lyser hela lägenheten igen.

"Vi ser saker, saker som ingen annan ser!"

en liten bild från halltrappan... numera med ljus så man ser något när man kommer hem sent om kvällen...


Och det bästa är att de inte börjat brinna än! Sist jag köpte glödlampor köpte jag fel sort (inte så konstigt när det finns både skruv och knapp) och det började ryka ut lampan. Not  good, men denna gång tror jag vi prickat in rätt sort.

Kommentarer
Postat av: carro

jajemän :) haha...närå, men jag tycker praktikanten är ett väldigt bra namn på en bok, så varför inte tipsa läckberg om det till bok nr.8 :)

2009-08-28 @ 19:25:17
URL: http://arrow.blogg.se/
Postat av: Mammie

Läckberg släpper snart nästa bok. Mankell har just gett ur sin sista Wallander, så nu finns det att läsa framöver. Och då behöver man glödlampor. Snart försvinner ju de gamla vanliga och man får hålla sig till lågenergin. Så även i UK tror jag väl.

2009-09-02 @ 18:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0