vilken j*vla dag

Jag vaknade lite sent imorse, stressade iväg till jobbet, råkade välta vår sko-garderob på vägen ut. Hann inte ställa upp den, sprang ner, kom på att jag glömt mitt oystercard så jag fick kuta upp igen och hämta det. Småsprang hela vägen ner till tågstationen, lagom svettig start på dagen.

Väl på jobbet var det den stressigaste fredan på länge. Så många urgent problem-grupper idag, typiskt när man ska iväg tidigare. Jag gick (well, sprang) från jobbet runt kvart i fyra. Hann med tunnelbanan och kom till Liverpool street. När jag skulle checka ut där hade jag inte nog med credit på oysterkortet så jag var tvungen att gå till en av vakterna som står där. Han gav mej en penalty fare. Just typiskt, jag hade ju inte tid att stå där å argumentera eftersom jag hade ett flyg att passa så jag betalade och stack mot tågen. Då visade det sig att jag glömt mina bokningspapper på kontoret.

Behöver jag forsätta... jag ringde kontoret och mina papper låg där, så jag tog reference numren och begav mej mot Stansted. Jag kom dit 1,5 innan avgång. Fair enough. Det här klarar jag.

JO TJENA.
Jag frågade i säkerhetskontrollen vart jag skulle gå för att få ett nytt boardingpass fixat, de skickade mej till Ryanairs ticketsales desk. Jordens längsta kö. Shit tänkte jag, inte en kotte att fråga förutom de i desken och jag hade typ 50 personer framför mej i kön. Så det var bara att vänta, klockan gick. EN halvtimme innan flightens avgång blev det min tur och vad säger inte människan då: DU ÄR I FEL KÖ, du ska gå till DROP-OFF desken over there.

MEN TACK FÖR DEN.

Jag blev ju skickad hit ju, sa jag. Vad kan jag göra nu? Hon bakom disken tittade på mej som om jag vore helt pantad och sa: det finns inget du kan göra din flight är redan closed. Sorry. Jävla bitch. Ursäkta språket men jag blev så förbannad att jag började tjuta. Inte just där men när jag gått därifrån.

Jag menar, okej jag tappade/glömde mitt boardingpass men det ska ju gå att få ett nytt och när man frågar personalen vart man ska så tror man ju att de skickar en till rätt ställe. JAG HATAR RYANAIR. Nu har de börjat med self-check in service också, så det finns verkligen ingen att fråga. Jag var inte den enda som missade en flight, det var fler i den långa kön. Jag tror att det gör sånt med flit, ryanair alltså. Anställer lite personal så att folk inte ska hinna med sina plan. IDIOTER är vad de är.

Anyway, efter att ha ringt Giorgan (som blev like lessen som jag, herregud, vi har ju sett fram emot detta jättelänge) bestämde vi att jag skulle kolla flighter dan därpå, lördag alltså. Så, jag ställde mej i den lååånga kön igen bara för att får reda på att nästa fligh till Milano skulle gå på 200 pund. 200 PUND!!! Jag ringde Giorgan igen, han sa åt mej att åka hem och att han skulle ändra sin söndagsflight till lördan istället. Så det gjorde han. Nu kommer han imorrn kväll och det är ju skönt ändå, även om jag gärna velat åka till MIlano och sett hans nya bil...

Om inte alt detta vore nog så tog jag bussen hem, 3 timmar tog det, världens söligaste chaffis. Och när jag skulle betala tog de inte kort för kortläsaren var trasig så jag var tvungen att gå upp i terminalbyggnaden och ta ut pengar.

Snacka om OFLAX.

HELA DAGEN.

Nu ska jag sova, jag är helt slutkörd.

GOD NATT!

Kommentarer
Postat av: LoEM

Godnatt :)

2009-04-04 @ 00:23:26
URL: http://loem.blogg.se/
Postat av: Mammie

Gommorn gumman, det kan va lika bra att all skit kommer på en och samma dag så är det överstökat, med det är aldrig roligt, hoppas att Giorgan kunde boka om sin tid. Här är det fredag morgon morsan har åkt och jobbat (började kl. 7) jag har precis ätit frukast (frallor från Bagarn) så jag är mät imagen, inget uppbokat idag så det blir bara att slöa o slappa. Sköt om dig och have nice

2009-04-04 @ 09:28:00
Postat av: teresa

men stackare... hahaha...

jag håller lite med papi... för jag tror det är han som skriver och inte mammi. menjag kan ha fel.

Men hey..se från den ljusa sidan...

nu har du anledning till att åka dit...igen =D

well take care puss

2009-04-04 @ 12:00:53
Postat av: teresa

and btw... inga b-ord tack...det tycker vi inte om...

2009-04-04 @ 12:01:51
Postat av: Mammie

Det var pappie som skrev tidigare, men det förstod du väl. Och det var lördag morgon och inte fredag, med det fattade du väl ockå. Nu är det söndag kväll och fortfarande ljust och en gnutta sol ute. Det är HÄRLIGT att det ÄNTLIGEN är vår. Snön är nästán helt borta. Bara de största drivorna visar på några kvarvarande rester av den numera brunvita sörjan. Fåglarna kvittrar och tranorna är på väg in. Tussilagon blommar och vitsipporna väntar nog på att få dyka upp vilken dag som helst. Kramar fån Mammie. PS. vi åt Teresas chinese food igår. Jättegott!!!Jättemätt!!!!

2009-04-05 @ 19:40:16
Postat av: Sofie

ja den är ju super god!

2009-04-07 @ 22:55:52
URL: http://sofieomnell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0