lordag 25/10 - anniversary

Pa lordagen hade vi (jag och Giorgan for dom som inte fattar) 2 ars anniversary! Tank vad tiden gar fort nar man har roligt. Vi har gjort sa himla mycket tillsammans de har tva aren som gatt, tank bara pa alla miljoner stallen vi bott pa.. herregud det blir ju en hel roman om jag ska borja lista upp det....

Vi firade hela dagen, fran borjan till slut. Forst hade vi lite lyxfrukost hemma, sen begav vi oss in till stan for att ta en cruise till Greenwich. Det ar ju lite romantiskt med kryssningar, aven om det var blaskallt sa var det vackert... sen gick vi och strosade i Greenwich, fikade och kolla semesterresor. Vi hade det jattemysigt!
 
Pa eftermiddan nar vi var klara i G-wich sa tog vi baten tillbaka in till stan, gick och fonstershoppade pa Regents St.

Sen, eftersom vi atit ganska sa kasst (eller mallissimo som Giorgan sa) kvallen innan sa bestamde vi oss for att dra till Donna Margherita - vart stalle pa Lavender Hill. Dar blir man aldrig besviken. inte heller den har gangen. Allt var super!

Hela dagen var fantastisk.

Giorgio - looking foward to spend the rest of the future with you!



Kommentarer
Postat av: Mammie

Ja, tänk vad åren går!!!! Det är allt bra roligt att ha er! Kramisar och ta väl hand om er så det varar många, många år till.

2008-10-29 @ 15:16:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0